Skocz do zawartości

Polecane posty

Napisano

Witam,  zrobiłem rozkład na temat kobiety którą poznałem przez internet i z którą ostatnio spotkałem się "na kawie".  Rozmowa w stylu porozumienia dusz :) Kobieta zaradna, po przejściach, samodzielna, przedsiębiorca, w lekkiej energii męskiej, deklarująca, że ją interesuje dusza nie wygląd zewnętrzny.  Zapytałem o jej podejście, nastawienie po spotkaniu, myśli i cele w stosunku do mnie. Po kolei co wypadło (Złoty Tarot) :

1- Wieża

2-Król Kielichów

3-Paź Kielichów

Proszę o interpretację, pozdrawiam.  :)

302119770_1256338195180986_8709205159455795816_n.jpg

Napisano

Bardzo ciekawie pokazała się ta energia męska w Królu i Paziu.

Według mnie ta wieża symbolizuje, że dla niej ta relacja była ogromnym przełomem.  Coś czego dawno albo nawet nigdy nie zaznała. Zapewne również odczuła ten magnetyzm i porozumienie dusz. Król kielichów symbolizuje dla mnie jej dojrzałe, ale również takie lekko staroświecko-romatnyczne podejście. Mówiła według mnie prawdę, że dla niej liczy się coś więcej niż cielesność. Myślę, że ją zauroczyłeś. Paź kielichów to dla mnie taki niewinny bardzo romantyczny początek relacji. Według mnie Pani jest na tak, ale nawet jeśli ma tą męską energię i chęci to pamiętaj, że też musisz być aktywny. Kielichowe postacie są często dla mnie osobami, które bardzo dużo przetwarzają w środku głowy i serca. Jak dla mnie kuj żelazo póki gorące.

• Dziękuję! 1
Napisano
9 godzin temu, Shiroiluna napisał:

Król kielichów symbolizuje dla mnie jej dojrzałe, ale również takie lekko staroświecko-romatnyczne podejście.

Kapitalnie, dokładnie tak jest, jest "analogowa",  romantyczka w starym stylu,  poza tym dojrzała. Waga z ascendentem w Koziorożcu i Ksieżycem w Skorpionie.  Napisałaś w sumie to co sam odczułem, ale szukałem potwierdzenia. Dziękuję, pozdrawiam. :)

• Dziękuję! 1

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...