Reni45 Napisano Wrzesień 2, 2022 Napisano Wrzesień 2, 2022 Co on do mnie czuje? ( między nami poki co brak kontaktu) 9 pucharów Rycerz denarów Rycerz pucharów Facet póki co narazie nie chce zmieniać sytuacji między nami. Jemu jest dobrze jak jest w 9 pucharach. Może myśleć. Jego działania są spowolnione W denarowym aczkolwiek relacji nie zakończył odłożył na później. Denarowy nigdzie się nie spieszy powoli podąża w stronę Rycerza Kielichów. Wiec kiedyś moze znów się pojawić. Cytuj
Shiroiluna Napisano Wrzesień 2, 2022 Napisano Wrzesień 2, 2022 Dla mnie połączenie 9 pucharów i Rycerza denarów to wręcz pognanie w stronę własnych marzeń/potrzeb. Nie widzę w tej sytuacji otwarcia na relację, bardziej skupienie się na swoim komforcie wygodzie i być może finansach/jakiś korzystnych dla niego materialnie sprawach. Rycerz pucharów to taki typ, który pojawia się, namiesza w uczuciach a potem zniknie. Raczej energia zabawy, niezobowiązującego flirtu, nie liczyłabym obecnie na żadną poważniejszą relację, bo karty mocno skupione na samym sobie. 2 Cytuj
asiakaka Napisano Wrzesień 18, 2022 Napisano Wrzesień 18, 2022 i jak sytuacji się rozwiązała ? jestem ciekawa :) Cytuj
Reni45 Napisano Wrzesień 18, 2022 Autor Napisano Wrzesień 18, 2022 3 godziny temu, asiakaka napisał: i jak sytuacji się rozwiązała ? jestem ciekawa :) No cóż powiem że on bardziej skupiony na sobie I swoich zyciowych planach nie jestem priorytetem. Rycerz Pucharów to takie raz jestem raz nie I tu zgadza się. Ostatnio nie mamy kontaktu. Ten zestaw kart nie wróży powyżej relacji raczej Cytuj
asiakaka Napisano Wrzesień 19, 2022 Napisano Wrzesień 19, 2022 to prawda rycerz to taki Pan znikający... 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.