Skocz do zawartości

Polecane posty

Napisano

Witam 

Od prawie Roku borykam sie ze zmeczeniem spowodowanym stresem I wydarzeniami zyciowymi. Bylam u lekarza wszystko jest ok wiec napewno jest to psychosomatyczne. Rozlozylam sobie karty bo zastanawiam sie kiedy mi sily zyciowe wroca. Jest ze mna zle. 

1. Czy zmeczenie mi przejdzie ?

Papiez odwrociny, cesarzowa odwrocona, 7 bulaw, 4 mieczy oodwrocona, sila oodwrocona 

Widac jak sie buntuje I staram sie nie dac wytycznym I ludzia nademna widac moja stagnacje staram sie   sie na sile walczyc,  staram sie ruszyc do przodu ale mi brak sil fizycznych.

2.  Co powinnam zrobic ?

Wisielec, as bulaw, 9 bulaw odwrocona 

Mam spojzec na wszystko inaczej przeczekac zrozumiec,  chwytac dzien, dzialac, zwalczyc moja niechec do wszystkiego 

3 Tutaj pytanie I czas kiedy mi przejdzie ?

Kaplanka oodwrocona

Tutaj bym poprosila jak ktos wie jak czas okreslic.

Jak ktos cos chce dodac to poprosze 

Dziekuje 

Napisano

1. Czy zmeczenie mi przejdzie ?
Według mnie karta Papieża sugeruje, że powinnaś zadbać o swoją psychikę i duchowość. Pamiętać, że ciało fizyczne regeneruje się dużo szybciej niż psychika. Tak samo wszelkie dolegliwości związane ze zdrowiem psychicznym oddziałują długofalowo na nasze ciało. Odwrócona Cesarzowa to znak, że nie poświęcasz sobie wystarczającej ilości czasu, powinna skupić się również na własnych przyjemnościach, dbaniu o ciało. Nawet najmniejsze zmiany są mile widziane: zjedzenie ulubionego posiłku, kupienie fajnego kosmetyku, zrobienie sobie gorącej kąpieli lub prysznica. Takie małe rytuały poświęcone samemu sobie mogą bardzo polepszyć nasze samopoczucie. 7 buław i odwrócona 4 mieczy pokazują ciągłą walkę, pozbawioną tego spoczynku, chwili opuszczenia gardy i odcięcia się od wszystkiego. Odwrócona siła na końcu układu oznacza według mnie niestety, że zmęczenie nie przejdzie dopóki porządnie nie zmienisz podejścia do swojej psychiki i ciała fizycznego.

2.  Co powinnam zrobic ?
Wisielec mówi o dosłownym zawieszeniu, zmianie perspektywy, spojrzeniu na wszystko z boku. Postaraj się wytworzyć swego rodzaju pleksę wokół siebie, czy wszyscy ludzie i wydarzenia mają bezpośredni wpływ na Twoje życie? Czy można inaczej podejść do innych spraw. As buław i 9 buław - słuchaj tego co mówi Ci środowisko, ale filtruj uważnie wszystkie informacje - nie daj sobie wleźć na głowę, ale też sama sobie nie dodawaj więcej wysiłku i ran bojowych. Postaraj się zdystansować, szukać rozwiązań na spokojnie, może podczas medytacji.

Tutaj pytanie I czas kiedy mi przejdzie

Odwrócona kapłanka - ona milczy, nie podaje dokładnych ram. Dla mnie przejdzie, gdy osiągniesz większą harmonię i poukładasz w głowie wszystko. Samo nie przejdzie.

• Dziękuję! 1
Napisano

Dziekuje rzeczywiscie zanidbalam siebie okropnie. Nie moge skupic sie na sobie ciagle cos robie dla wszystkich. Mam zamiar od wrzesnia chociaz zaczac plywac co zawsze robilam I wiecej zajac sie duchowoscia Bo to mi zawsze sprawialo przyjemnosc a od 2 lat NIC nie robie w tym kierunku.  Zweryfikuje z czasem co sie wydarzylo. Trzeba mi spokoju a jestem jak w mlynie non stop.  Pozdrawiam 

• Polać Mu! 1
Napisano
50 minut temu, bezona napisał:

Mam zamiar od wrzesnia chociaz zaczac plywac co zawsze robilam

Woda jest Ci wręcz wskazana, bo Kapłanka nawet odwrócona jest kartą wodną i jako taka patronuje jej Księżyc czyli znowu planeta wodna. Więc nie ogranicz się do PLANÓW pójścia na basen - po prostu to ZRÓB!

Z resztą w 1 pytaniu 4 mieczy obiecuje powrót do zdrowia i regenerację ;).

Życzę dużo siły i powrotu do równowagi. 

• Dziękuję! 1

W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin.

<karty>

Dziękuję za wyrozumiałość <serce>

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...