Vivre Napisano Wrzesień 11, 2022 Napisano Wrzesień 11, 2022 Postawiłam sobie karty na to, jaki będzie mój przyszły partner. Będę bardzo wdzięczna za pomoc w interpretacji. 1. Czy w ciągu roku wejdę w związek uczuciowy z mężczyzną? 9 mieczy, Król buław, 2 buław (XII Wisielec) No widać tu jakiego pana w typie króla buław. Być może poznam go w momencie jakiegoś doła albo zaraz po jakimś przykrym wydarzeniu (9 mieczy). Może będę się długo zastanawiać, czy dać mu szansę (2 buław + XII Wisielec). 2. Kiedy go poznam? As monet, XXI Świat XVI Wieża (IV Cesarz) As monet to niby miesiąc. Możliwe, że w jakieś podróży albo w trakcie zmiany pracy. 3. Gdzie go poznam? paź kielichów, 6 kielichów, król monet (V Kapłan) Gdzieś gdzie będzie dużo dzieci? Może jakieś miejsce, do którego często chodziłam w przeszłości? (6 kielichów). 4. Jaki będzie? 6 buław, 3 mieczy, 4 buław (XIII Śmierć) Będzie robił duszo szumu w okół siebie. Może odnosić jakieś sukcesy (6 buław). Analityczny umysł, niekierujący się emocjami (3 mieczy). Lubiący ciepło domowe (4 buław) 5. Na co powinnam zwrócić uwagę? 2 kielichy, Rycerz kielichów, 3 kielichy (XVI Wieża) Może będzie lubił imprezy i romanse, niestety. 6. Czy to będzie mój partner docelowy? 7 mieczy, 6 monet, Król kielichów (IX Pustelnik) Z tą 7 mieczy na początku, to raczej nie. Cytuj
Shiroiluna Napisano Wrzesień 11, 2022 Napisano Wrzesień 11, 2022 1. Samotność może dać Ci trochę w kość, pojawi się jakiś energiczny i namiętny facet, ale według mnie ostatecznie nie zdecydujesz się na relację z nim. 2. Jakaś podróż związana z pracą lub zakupami, ewentualnie w jakimś przełomowym dla Twojej kariery momencie, czyli zwalnianiu się ze starego miejsca pracy lub zatrudnienia w nowym. 3. Młode grono ambitnych osób, otwartych, nowoczesnych. Może to być też miejsce z przeszłości, które lubiłaś odwiedzać, bo pozwalało Ci uspokoić myśli, odprężyć się. 4. Pewny siebie, lubiący wyzwania i odnoszący sukcesy. Może być po zerwaniu, ewentualnie wychodzić z jakiejś toksycznej relacji, trochę poturbowany przez życie. Lubiący mieć swój własny kąt, może być odrobinę tradycjonalistą jeśli chodzi o dom. 5. Czy nie jest związku lub z kimś nie kręci na boku, nie ma żony/dziewczyny lub czy nie tkwi jeszcze umysłem w starej relacji. Rycerz kielichów jest niestety bawidamkiem, więc może być chorągiewką w uczuciach, 3 kielichów będzie lubił spędzać czas z kumplami, może mieć skłonność do skoków w bok, relacji niezobowiązujących. 6. Jeżeli weszłabyś w relację z nim mogłabyś poczuć się oszukana/zdradzona. Brakowałoby równowagi w dawaniu i braniu na poziomie emocjonalnym. Nie wydaje mi się, żeby to miał być partner docelowy. 1 Cytuj
Vivre Napisano Wrzesień 11, 2022 Autor Napisano Wrzesień 11, 2022 17 minut temu, Shiroiluna napisał: 1. Samotność może dać Ci trochę w kość, pojawi się jakiś energiczny i namiętny facet, ale według mnie ostatecznie nie zdecydujesz się na relację z nim. 2. Jakaś podróż związana z pracą lub zakupami, ewentualnie w jakimś przełomowym dla Twojej kariery momencie, czyli zwalnianiu się ze starego miejsca pracy lub zatrudnienia w nowym. 3. Młode grono ambitnych osób, otwartych, nowoczesnych. Może to być też miejsce z przeszłości, które lubiłaś odwiedzać, bo pozwalało Ci uspokoić myśli, odprężyć się. 4. Pewny siebie, lubiący wyzwania i odnoszący sukcesy. Może być po zerwaniu, ewentualnie wychodzić z jakiejś toksycznej relacji, trochę poturbowany przez życie. Lubiący mieć swój własny kąt, może być odrobinę tradycjonalistą jeśli chodzi o dom. 5. Czy nie jest związku lub z kimś nie kręci na boku, nie ma żony/dziewczyny lub czy nie tkwi jeszcze umysłem w starej relacji. Rycerz kielichów jest niestety bawidamkiem, więc może być chorągiewką w uczuciach, 3 kielichów będzie lubił spędzać czas z kumplami, może mieć skłonność do skoków w bok, relacji niezobowiązujących. 6. Jeżeli weszłabyś w relację z nim mogłabyś poczuć się oszukana/zdradzona. Brakowałoby równowagi w dawaniu i braniu na poziomie emocjonalnym. Nie wydaje mi się, żeby to miał być partner docelowy. Dziękuję! Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.