Reni45 Napisano Październik 12, 2020 Napisano Październik 12, 2020 9 mieczy Moc 4 denary Bo postanowił się odciąć od znajomości.. tak to widzę.. tylko Moc tutaj mnie intryguje.. postanowił się odciąć i tego się trzyma?? Jak to widzicie?? Cytuj
Ona28 Napisano Październik 16, 2020 Napisano Październik 16, 2020 Odcięcie jest w 10 mieczach. 9 mieczy + Moc - problemy, zmęczenie, rozdrażnienie. A za nimi 4 den - po malutki będzie odbijał się od dna. W tym momencie skupiony jest na swoich problemach, które wg niego są teraz priorytetem. 1 Cytuj
Reni45 Napisano Październik 16, 2020 Autor Napisano Październik 16, 2020 Nie mam pojęcia co porabia. W każdym razie dla mnie skończyło się blokada na fb bez powodu. Facet się odciął Niewiem czy na zawsze.czy tymczasowo. Niefajnie Cytuj
Essa Napisano Październik 16, 2020 Napisano Październik 16, 2020 9 mieczy może wskazywać na jego lęki, wg mnie on się z czymś zmaga, 4 denarów nie świadczy o jakiejś akcji z jego strony, raczej pozostanie ze swoimi problemami w ukryciu. 1 Cytuj
Egeria Napisano Październik 17, 2020 Napisano Październik 17, 2020 9 mieczy - to coś co sobie wyimaginował, a co nie koniecznie może mieć odzwierciedlenie w rzeczywistości. Moc w tym układzie (pomiędzy 9 mieczy i 4 denarów) może sugerować męskiego focha (Moc jest kartą oznaczającą także umiejętność zapanowania nad swoimi słabościami - kobieta (istota słaba i emocjonalna) panuje nad lwem (dziką, nieposkromioną naturą/charakterem). 4 denary to także odizolowanie się, zamknięcie w 4 ścianach swojej "twierdzy". 1 Cytuj W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin. Dziękuję za wyrozumiałość
Reni45 Napisano Październik 17, 2020 Autor Napisano Październik 17, 2020 No właśnie zamknął się wycofał i tyle. Dziękuję 😘 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.