asiakaka Napisano Listopad 6, 2022 Napisano Listopad 6, 2022 Witam w ramach praktyki zadałam sobie 2 pytania dla kart tarota. Z racji tego ,że czuję do nich pociąg 1. Gdzie spotkam mężczyznę w którym się zakocham w najbliższym czasie Wypadła sama z siebie karta: 3 kielichów. Czyżby jakaś impreza , wieczorek, zabawa? Następnie rozłożone 3 karty przeze mnie: Sąd ostateczny, Cesarzowa, 7 monet Totalnie nic mi nie mówi.. I 2.W jakim okresie czasu: Pytania o czas są bardzo ciężkie więc też zagadka Królowa monet, Umiarkowanie, 3 buław Skojarzyło mi się ,że w jakimś nowym miejscu gdzie zmienię miejsce zamieszkania. Na spodzie kapłanka. Przypuszczam, że wszystko jest tajemnicą hehehe Cytuj
SowAna Napisano Listopad 13, 2022 Napisano Listopad 13, 2022 Dnia 6.11.2022 o 15:03, asiakaka napisał: 1. Gdzie spotkam mężczyznę w którym się zakocham w najbliższym czasie Wypadła sama z siebie karta: 3 kielichów. Czyżby jakaś impreza , wieczorek, zabawa? Następnie rozłożone 3 karty przeze mnie: Sąd ostateczny, Cesarzowa, 7 monet w najbliższym czasie możesz zakochać sie wszędzie i we wszystkim co spotkasz - to właśnie pokazała 3 kielichów, pokazała twoją energię, potrzebę poszukiwania i chęć 3 karty - to brak gotowości do zmiany, niepojmowanie zmian, które trzeba przyjąć, dojrzałość, konkret i czas moim zdaniem karty odpowiedziały w sposób jasny, może nie do końca uświadomiony, niby chcemy lekko i radośnie 3 kielichów , a Sąd wraz z Cesarzową i 7 monet to całkiem inna prędkość, dlatego nie pokazane jest gdzie tylko kiedy Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.