bluesecret07 Napisano Październik 14, 2020 Napisano Październik 14, 2020 Jak zinterpretować połączenie tych kart w pytaniu, Co on dalej zamierza w pytaniu o relację? Cytuj
Margita Napisano Październik 15, 2020 Napisano Październik 15, 2020 Dnia 14.10.2020 o 13:53, bluesecret07 napisał: Jak zinterpretować połączenie tych kart w pytaniu, Co on dalej zamierza w pytaniu o relację? Intuicyjnie pierwsze wrażenie- szybko się zapali (szybko będzie dążył do zbliżenia), szybki seks/sielsko-anielsko i wyskoczy jak poparzony do innego ciepłego gniazdka Oczywiście ktoś inny może widzieć to inaczej, zatem mój opis nie jest jedyny i niepodważalny 1 Cytuj
Reni45 Napisano Październik 15, 2020 Napisano Październik 15, 2020 Wieża na końcu nic dobrego nie wróży rozpad. Przybędzie namiesza i pogna dalej. 1 Cytuj
bluesecret07 Napisano Październik 15, 2020 Autor Napisano Październik 15, 2020 2 godziny temu, Margita napisał: Intuicyjnie pierwsze wrażenie- szybko się zapali (szybko będzie dążył do zbliżenia), szybki seks/sielsko-anielsko i wyskoczy jak poparzony do innego ciepłego gniazdka Oczywiście ktoś inny może widzieć to inaczej, zatem mój opis nie jest jedyny i niepodważalny Strzał w dziesiątkę. Dziękuję ☺️👌 zmyliło mnie tu słońce, mogę zapytać jeszcze o jedną interpretacje Koło fortuny, Księżyc i Świat w pytaniu jak potoczy się związek, który już trwa od kilku lat? Cytuj
bluesecret07 Napisano Październik 15, 2020 Autor Napisano Październik 15, 2020 2 godziny temu, Reni45 napisał: Wieża na końcu nic dobrego nie wróży rozpad. Przybędzie namiesza i pogna dalej. Dziękuję, zastanawialam się czy wieże można zinterpretować pozytywnie w sąsiedztwie innych kart 🙂 Cytuj
Margita Napisano Październik 15, 2020 Napisano Październik 15, 2020 1 godzinę temu, bluesecret07 napisał: Strzał w dziesiątkę. Dziękuję ☺️👌 zmyliło mnie tu słońce, mogę zapytać jeszcze o jedną interpretacje Koło fortuny, Księżyc i Świat w pytaniu jak potoczy się związek, który już trwa od kilku lat? Na szybko- koło obraca się i trzeba zachować równowagę, raz jest dobrze, a raz trochę gorzej. Przy świetle księżyca nie wszystko widzimy, kształty są zamazane, a my tylko domyślamy się ich lub pracuje wyobraźnia, która często nas zawodzi. Jednak mamy świat przed sobą i albo będziemy dla siebie całym światem, albo jeśli nie zachowamy równowagi (spadniemy z kręcącego się koła) lub damy wiarę zbyt wybujałej fantazji, pójdziemy w świat, ale każdy swoją drogą. Zatem zależy od tego jak mądrze i szczerze zostanie poprowadzona relacja. 1 Cytuj
bluesecret07 Napisano Październik 15, 2020 Autor Napisano Październik 15, 2020 29 minut temu, Margita napisał: Na szybko- koło obraca się i trzeba zachować równowagę, raz jest dobrze, a raz trochę gorzej. Przy świetle księżyca nie wszystko widzimy, kształty są zamazane, a my tylko domyślamy się ich lub pracuje wyobraźnia, która często nas zawodzi. Jednak mamy świat przed sobą i albo będziemy dla siebie całym światem, albo jeśli nie zachowamy równowagi (spadniemy z kręcącego się koła) lub damy wiarę zbyt wybujałej fantazji, pójdziemy w świat, ale każdy swoją drogą. Zatem zależy od tego jak mądrze i szczerze zostanie poprowadzona relacja. Cytuj
bluesecret07 Napisano Październik 15, 2020 Autor Napisano Październik 15, 2020 Znając sytuację tej pary, księżyc mówił mi bardziej o romansie i zdradzie, czymś zatajonym 1 Cytuj
Reni45 Napisano Październik 16, 2020 Napisano Październik 16, 2020 9 godzin temu, bluesecret07 napisał: Dziękuję, zastanawialam się czy wieże można zinterpretować pozytywnie w sąsiedztwie innych kart 🙂 Jeżeli po Wieży mamy dobre karty wtedy można mówić o przełomie w dobrym kierunku 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.