Reni45 Napisano Listopad 7, 2020 Napisano Listopad 7, 2020 Sytuacja wygl膮da tak. Pan do Pani od czasu do czasu podbija na necie.Przesle pozdrowienia rzuci komplementem Pani rewan偶uje si臋 tym samym i na tym koniec 馃槀 dalej nie rusza nic .. Pani ciekawa Pana ..co on my艣li .. wysz艂o mi tak 聽 Co my艣li - S膮d Bo偶y Cholerka on my艣li wyci膮ga wnioski mo偶e chcia艂by jakiego艣 pocz膮tku 聽 Co czuje - 3 Mieczy tu poleg艂am oni nigdy nie widzieli si臋 w realu tylko net wi臋c nikt nikogo napewno nie zrani艂 ani rozczarowa艂... niewiem... 殴le mi si臋 kojarzy ta karta mo偶e on nie ma dobrych zamiar贸w..chyba 偶e karta pokaza艂a jakie艣 jego bol膮czki 聽 Zamiary Pana- 3 kielichy tu ju偶 raczej czysto romansowo on chce si臋 zabawi膰 Jak to widzicie??馃槈聽 Cytuj
SowAna Napisano Listopad 7, 2020 Napisano Listopad 7, 2020 pr贸buje si臋 odbudowa膰 po swoich do艣wiadczeniach, pr贸buje wy艂膮czy膰 m贸zg Cytuj
Reni45 Napisano Listopad 8, 2020 Autor Napisano Listopad 8, 2020 Ja my艣l臋 偶e on mo偶e by i chcia艂 ale chyba my艣li logicznie rozum przek艂ada nad uczucia. Cytuj
Koniczyna Napisano Listopad 11, 2020 Napisano Listopad 11, 2020 Pan nic nie czuje.Przypadkiem on nie jest zaj臋ty? 聽 Cytuj
Egeria Napisano Listopad 17, 2020 Napisano Listopad 17, 2020 @Reni45 ja bym odczyta艂a te karty w ten spos贸b: W my艣lach - ma nadziej臋 na stworzenie nowego zwi膮zku po tym jak poprzedni mu si臋聽nie uda艂/rozsypa艂/rozpad艂. Wyni贸s艂 z niego lekcje i jest przygotowany na聽nowe. W sercu - nadal czuje b贸l i zranienie, ale poprzez nawi膮zywanie kontakt贸w jest na dobrej drodze do wyleczenia, chocia偶聽blizny nigdy nie znikn膮. W talii Tarot Mucha ta karta opisana jest nast臋puj膮co - "Cokolwiek inni mog膮 powiedzie膰 o potrzebie rozpaczy i jej w艂a艣ciwym ko艅cu, tylko serce mo偶e wiedzie膰 kiedy nale偶y wyci膮gn膮膰聽miecze i zacz膮膰聽od nowa." Dlatego osobi艣cie t膮 kart臋聽nazywam "wychodzeniem z 偶a艂oby". W dzia艂aniu - na chwil臋 obecn膮聽my艣li raczej o rozrywkowym traktowaniu znajomo艣ci ni偶 czym艣聽powa偶nym. 1 Cytuj W miar臋 mo偶liwo艣ci na pytania odpowiadam w ci膮gu 48 godzin. Dzi臋kuj臋 za wyrozumia艂o艣膰聽
Reni45 Napisano Listopad 18, 2020 Autor Napisano Listopad 18, 2020 Nie mam poj臋cia jak wygl膮da jego 偶ycie osobiste.Czy on w zwi膮zku czy wolny. Mo偶e ma rodzin臋 i S膮d te偶 mo偶e m贸wi膰 o tym i to mnie zastanawia.On odzywa si臋 rzadko w sercu mo偶e ma zwyczajnie ochot臋 na jak膮艣 zdrad臋 razem z t膮 3 kielich贸w..nie ufam mu 聽 Cytuj
Polecane posty
Do艂膮cz do rozmowy
Mo偶esz zacz膮膰 pisa膰 teraz i zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz konto, zaloguj si臋.