Nadia Napisano Lipiec 27, 2014 Napisano Lipiec 27, 2014 Dodam od siebie ćwiczenie: Jakie mam zainteresowania? z czym związane, o co lubię robić? Cytuj
Karolina Napisano Lipiec 28, 2014 Napisano Lipiec 28, 2014 9 pik, as kier Myślę, że bardzo lubisz przebywać wśród ludzi - może wykonujesz pracę, która ma charakter taki. Jesteś typem osoby mocno pracowitej, więc podejrzewam, że praca w większości Ciebie pochlania lub jeszcze mam tezę, że pracujesz nad jakiś projektem, niekoniecznie zawodowym związanym z ludźmi Cytuj
Nadia Napisano Lipiec 31, 2014 Autor Napisano Lipiec 31, 2014 Mogę się spodziewać, że jeszcze ktoś weźmie udział ? Cytuj
Gość Napisano Lipiec 31, 2014 Napisano Lipiec 31, 2014 Wydaje mi się, ze interesujesz się psychologią, duchowością, filozofią. Lubisz pomagać, doradzać, być może nawet leczyć ludzi z problemami, działać w imię wyższych celów. Taki terapeutyczny typ, ale też potrafisz spojrzeć realnie. Chyba dużo czasu spędzasz w pracy lub na zgłębianiu tej wiedzy. Masz też dar przekazywania wiedzy, komunikowania jej, nauczania. Umiesz postawić człowieka w kryzysie na nogi. Używasz tutaj intelektu, intuicji, kreatywności, perswazji też. Zadatki na bycie autorytetem w tej dziedzinie Król pik, Walet karo, 10 trefl No ciekawa jestem Cytuj
Roma Napisano Sierpień 1, 2014 Napisano Sierpień 1, 2014 dodam od siebie ćwiczenie Jakie mam zainteresowania? z czym zwiazane, o co lubię robić As pik 10 pik 9 kier Jestes osobą niezwykle inteligentną, pracowitą, uprzejmą.Sprawia Ci radość udzielania sie charytatywnie..praca dla ludzi na nizszym poziomie. Z pewnościa tez inspiruje Cię kontakt z siłami wyzszymi.Lubisz podróżować,zwiedzać Cytuj Wróżba nigdy nie jest wyrokiem..jest tylko zarysem możliwości jakie w danym temacie ma przed sobą pytający
nika Napisano Sierpień 4, 2014 Napisano Sierpień 4, 2014 Dama Pik As Karo As Kier 7 karo nauka nowych rzeczy, jesteś ciekawa świata, być może interesujesz się wszelkimi nowościami, lubisz się uczyć. Zainteresowania w dziedzinie architektury? Cytuj
Nadia Napisano Sierpień 11, 2014 Autor Napisano Sierpień 11, 2014 Dziękuję wszystkim za udział w ćwiczeniu! Wszystkie dobrze napisałyście, moja praca, związana jest głównie z innymi ludźmi, z niesieniem im pomocy, wsparcia. W działalność charytatywną tez się angażuje, ale nie aż tak bardzo, udzielam się też jako wolontariuszka. Architektura? nie aż tak bardzo może tyle co muszę, o jak większość kobiet;) Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.