Panczo Napisano Luty 3, 2023 Napisano Luty 3, 2023 Witam, od jakiegoś czasu mam wrażenie że uszła ze mnie energia, ale nie taka fizyczna, tylko wewnętrzna, nie umiem tego wytłumaczyć, mam wrażenie jakby coś lub ktoś wyssał ze mnie całą moją pozytywną energię. Często jestem zły tak w środku, czuje taką pustkę. Próbowałem medytacji, ale chyba nie umiem, nie potrafię się skupić i wyciszyć. Jakieś porady, lub pomysły? Z góry dziękuje. Cytuj
shadow Napisano Luty 3, 2023 Napisano Luty 3, 2023 Zrób rytuał oczyszczania, obkadź dom białą szałwią i potem resztę domowników. Cytuj
pabianos Napisano 6 Lipiec Napisano 6 Lipiec U mnie problem jest bardzo podobny mam wrażenie że dotyczy to różnego rodzaju istot które są bez mojej zgody połączone z moim cialem Cytuj
Amarant Napisano 13 Wrzesień Napisano 13 Wrzesień Dnia 6.07.2025 o 17:12, pabianos napisał: U mnie problem jest bardzo podobny mam wrażenie że dotyczy to różnego rodzaju istot które są bez mojej zgody połączone z moim cialem Jeśli nie wyrażasz na to zgody, to skąd te połączenia? Jesteś istotą z wolną wolą i masz naprawdę potężną moc. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.