bluesecret07 Napisano Listopad 16, 2020 Napisano Listopad 16, 2020 Prośba o weryfikację rozkładu czy będziemy razem 🙂 Cytuj
Koniczyna Napisano Listopad 20, 2020 Napisano Listopad 20, 2020 Pociąg seksualny tylko że Pan żonaty zabiegany. Cytuj
Egeria Napisano Listopad 20, 2020 Napisano Listopad 20, 2020 @bluesecret07, dobrze byłoby gdybyś podała kolejność kart, bo np. ja tego rozkładu nie znam... Która karta jest pierwsza? Która ostatnia? Jaka jest Twoja interpretacja? Czy karta odwrócona jest przez Ciebie odczytywana czy po prostu tak sobie leży (nie każdy czyta odwrócone karty)? Już nie mówiąc o tym, że są tutaj same WA, a nie podałaś czy rozkład robiłaś tylko z nich czy z całej talii. I na koniec - ten wątek nie jest do tego przeznaczony. Prośby o interpretację zadajesz tutaj -> https://kartylosu.pl/forum/60-interpretacje-kart-tarota/ 1 Cytuj W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin. Dziękuję za wyrozumiałość
bluesecret07 Napisano Listopad 20, 2020 Autor Napisano Listopad 20, 2020 Dziękuję za odp.🙂 Korzystałam tylko z AW uczę się dopiero interpretacji, korzystałam z takiego rozkładu. Nie wiem czy dobrze, zinterpretowałam karty, ale wychodzi mi znajomości na odległość. I powiem, że nie do końca wiem jak odczytać odwrócone. Cytuj
Egeria Napisano Listopad 22, 2020 Napisano Listopad 22, 2020 @bluesecret07 W tym rozkładzie o znajomości na odległość jest faktycznie mowa i wskazuje na nią oczywiście karta Rydwanu. Jednak pozostałe karty dają nadzieję na stworzenie miłego, pełnego pasji i miłości związku o ile nie popadniesz w przesadzę i zachowasz zdrowy rozsądek. Pamiętaj, że to tylko karty, a Ty się dopiero uczysz. Podaje interpretację kart po kolei, żebyś wiedziała na co zwrócić uwagę. 1. Diabeł - (niewyraźna fotka, ale chyba to on ) dużo erotyzmu, dużo seksu, ale bez miłości, karta Cesarza leżąca niemal bezpośrednio pod Diabłem może wskazywać na pewną dozę niezdrowego uzależnienia od tego mężczyzny lub formę wykorzystywania seksualnego. 2. Sąd - ta karta pokazuje wprost, że nie miałabyś nic przeciwko legalizacji związku (ślub) lub przynajmniej oficjalnego "chodzenia". 3. Cesarz - typowy facet, trochę macho, więc tak - może być Tobą bardzo zainteresowany (i tutaj trzeba mieć na uwadze wspomnianego wyżej Diabła). 4. Rydwan - ta karta nie wskazuje aby kogoś miał, raczej jest na etapie poszukiwań. 5. Arcykapłanka (odwrócona) - możesz wykonać ruch w jego stronę, ale zachowaj dużą dozę ostrożności i nie wierz we wszystko co powie. Nie bądź łatwowierna. 6. Zakochani (Kochankowie) - jest szansa na stworzenie dobrego związku, w którym będziecie dzielić wspólne cele, może być nawet formalizacja związku. 7. Świat - tak, związek powinien być trwały, oparty na miłości i szczęściu. Tak to mniej więcej wygląda. Osobiście nie stosuję książkowych rozkładów, ponieważ jak dla mnie, zostawiają za mało miejsca dla intuicji. Moim zdaniem one są dobre tylko do nauki. Najpierw jednak radziłabym Ci wyuczyć się chociaż po kilka znaczeń kart zanim zaczniesz je rozkładać i to już w tak zaawansowanej formie. Powodzenia w nauce 1 Cytuj W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin. Dziękuję za wyrozumiałość
bluesecret07 Napisano Listopad 23, 2020 Autor Napisano Listopad 23, 2020 Pięknie dziękuję, przede wszystkim za poświęcony czas, doceniam bardzo, cenne wskazówki, no i pewną dawkę nadziei. Pozdrawiam, wszyskiego dobrego 🙂 1 Cytuj
Koniczyna Napisano Listopad 23, 2020 Napisano Listopad 23, 2020 6.Kochankowie ,, wybór" patykiem pisane wino jak to mówię,nie wiadoma. 7. Świat każdy pójdzie w swoją stronę. 3. Cesarz nawet jakby zainteresowany na swój sposób Pan i władca. Żonaty. 1 Cytuj
bluesecret07 Napisano Listopad 24, 2020 Autor Napisano Listopad 24, 2020 12 godzin temu, Koniczyna napisał: 6.Kochankowie ,, wybór" patykiem pisane wino jak to mówię,nie wiadoma. 7. Świat każdy pójdzie w swoją stronę. 3. Cesarz nawet jakby zainteresowany na swój sposób Pan i władca. Żonaty. Czy świat to też nie nowy początek?🤔 Próbuję się ustosunkować do dwóch różnych interpretacji nadzieja kontra rozejście 🤔 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.