Skocz do zawartości

Odwrócona koniunkcja węzłów w synastii

Polecane posty

Napisano

Witam. Od jakiegoś czasu badam temat węzłów w synastrii. Bardzo ciekawi mnie czy ktoś z Was miał ten aspekt z drugą osobą. Mój wezeł północny jest na 11°27' Wodnika a południowy na 11°27' Lwa. Jego węzeł północny na 12°49' Lwa a południowy na 12°49' Wodnika. Koniunkcja ma miejsce dla mnie w domach 6-12 dla niego 2-8. Wmieszany jest w to wszystko jego Vertex na 6° Lwa. I mój ascendent na 13° Lwa.

Czuje się dziwnie. Nie potrafie sobie poradzić od czasu gdy się poznaliśmy. Wpadamy w swoje towarzystwo a gdy staje się bardzo intensywnie uciekamy. Ja nigdy nie potrzebowałam oddechu w relacjach. Ale w tej instynktownie sama się odsuwam gdy ciśnienie jest pod sufitem. A najgorsze jest to, że to ciśnienie potrafi opasć tylko do pewnego poziomu. 

Według wszystkich znanych autorów to połączenie jest karmiczne. Czytałam o tym sporo ale nie potrafie tego dalej zrozumieć. Pomyślałam że może ktoś tu miał taki przypadek i podzieli się swoim doświadczeniem. To jest aspekt który występuje przy różnicy wieku 9 i pół roku. 

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...