Rouge Napisano Marzec 1, 2023 Napisano Marzec 1, 2023 Postawiłam karty na pewnego mężczyzne, którego postać bardzo mnie zastanawia.... wyszło mi: Papież+Diabeł+Kapłanka. Aż nie wiem co myśleć... Ktoś pomoże w interpretacji? Jestem mocno początkująca w obejściu z kartami. Cytuj
lirith Napisano Marzec 2, 2023 Napisano Marzec 2, 2023 Pan jest źonaty lub w poważnym związku. 1 Cytuj
Corneria Napisano Marzec 3, 2023 Napisano Marzec 3, 2023 Ja też jestem początkująca, ale bym powiedziała że Pan jest dla Ciebie autorytetem i oczarował Cię, żeby nie powiedzieć, uwiódł, zmanipulował, niemniej jednak w tej relacji będziesz mu podległa i będziesz/jesteś w pozycji ofiary. Cytuj
shadow Napisano Marzec 3, 2023 Napisano Marzec 3, 2023 Diabeł to zazwyczaj toksyczna i bolesna relacja która będzie się wlekła bardzo długo. Cytuj
Reni45 Napisano Marzec 7, 2023 Napisano Marzec 7, 2023 Miedzy Wami może być pociag fizyczny. Mogą być miedzy Wami ograniczenia różnego rodzaju bo wygląda to tak jakbyście sobie przyglądali 1 Cytuj
Rouge Napisano Marzec 8, 2023 Autor Napisano Marzec 8, 2023 W dniu 7.03.2023 o 11:26, Reni45 napisał: Miedzy Wami może być pociag fizyczny. Mogą być miedzy Wami ograniczenia różnego rodzaju bo wygląda to tak jakbyście sobie przyglądali W sumie to się zgadza :) Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.