vngelikvv Napisano Listopad 19, 2020 Napisano Listopad 19, 2020 Witajcie, jestem tutaj nowa wiec trochę nie jestem pewna czy w odpowiednim miejscu dodaje temat. Tarotem zajmuje się od niedawna stąd moja prośba o pomoc. Rozstałam się z chłopakiem miesiąc temu, on mnie zostawił. Wykonałam rozkład czy do siebie wrócimy. Proszę o pomoc w interpretacji 1 karta Sytuacja obecna- giermek pucharów 2 karta Jaka postawę przybieram ja(?) - Cesarz 3 karta co powinnam zrobić aby mieć szanse na pogodzenie?- 4 puchary 4 karta co o tej sytuacji myśli on? - siła 5 karta co on zamierza zrobić w tej sytuacji? - 6 pucharów 6 karta jakie jest źródło problemu? - rydwan 7 karta - czy powrót ma sens? - 10 pucharów 8 karta czy ostatecznie wrócimy do siebie,WYNIK - 10 monet Cytuj
Egeria Napisano Listopad 20, 2020 Napisano Listopad 20, 2020 Zgodnie z regulaminem forum powinnaś najpierw podać własną interpretację tego rozkładu. Dopiero wtedy inni mogą Ci pomóc w odczytaniu znaczenia kart. Cytuj W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin. Dziękuję za wyrozumiałość
Koniczyna Napisano Listopad 23, 2020 Napisano Listopad 23, 2020 Mam swoją teorie,może boleć nie bierz do siebie . Widzę tak Pan się broni w karcie Siła,nic nie ma zamiaru robić dla niego to wspomnienia,przeszłość 6 puchary. 6,7. Ładne karty ale nie w tej kolejności,co miało być już było. Podaj swoją interpretację. Cytuj
Haniel Napisano Kwiecień 1, 2021 Napisano Kwiecień 1, 2021 Mam pytanie do doświadczonych osób tutaj @SowAna@Ismena@Egeria@iwanek- czy taki układ jak przedstawia @vngelikvv można rozkładać tylko z Wielkich Arkanów ? Czy to będzie miało sens ? Cytuj
SowAna Napisano Kwiecień 1, 2021 Napisano Kwiecień 1, 2021 4 godziny temu, Haniel napisał: można rozkładać tylko z Wielkich Arkanów ? wszystko można, to tylko 8 kart możesz też stosować WA odwrócone, w celu poznania "ciemnej strony" danej karty 1 Cytuj
Egeria Napisano Kwiecień 2, 2021 Napisano Kwiecień 2, 2021 23 godziny temu, Haniel napisał: można rozkładać tylko z Wielkich Arkanów ? Czy to będzie miało sens ? zgadzam się z @SowAna, można rozkładać z samych WA, a reszty kart użyć jako kart dopełniających/ dopowiadających odczyt. 1 Cytuj W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin. Dziękuję za wyrozumiałość
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.