Skocz do zawartości

Klątwa a Numerologia?

Polecane posty

Napisano

Ja znam jedną osobę, która ma nieszczęście w miłości?I mówi, że ktoś go przeklną.

Czuje, że rani kogoś kogo nie chce. Czy to możliwe, że ktoś rzucił na niego urok?I jak temu komuś pomóc, bo modlitwą na pewno.

Ja.karolina

Napisano

no i właśnie powinnaś na tej osobie o ile masz przyzwolenie spojrzeć na numerologię , ponieważ to wcale nie musi być żadna klątwa tylko brak wypracowania pewnych lekcji , tutaj musisz podjąć też liczby z imienia i z nazwiska

Napisano

Agne3 to jest ta sama osoba, co wspominałam wcześniej Ci.

Mam przyzwolenie spojrzeć u niego na numerologie.

A w imieniu i nazwisku bierze się pod uwagę samogłoski i spółgłoski i to jest wibracja imienia i nazwiska? Dobrze mówię? A ponoć dzień i naszych urodzin też mówi o nas dużo. A ty jak interpretujesz kogoś portret numerologiczny to bierzesz interpretacje z jednej książki jak tak to bardzo bardzo bym prosiłam o podanie nazwy.

Dziękuję Ci Droga Agne3 za pomoc.

Ja.karolina

Napisano

A w imieniu i nazwisku bierze się pod uwagę samogłoski i spółgłoski i to jest wibracja imienia i nazwiska

Samogłoski-mówią o życiu wewnętrznym danej osoby , odkrywa często ukrywane motywacj e, aspiracje , i zdolności

spółgłoski -to Ekspresja zewnętrzna czyli mówiącą nam o wyrażaniu jak dana osoba wywiera na otoczeniu

Dzień urodzenia -Ta wibracja obdarza silną energią, która popycha do przodu, pomaga ufać we własne siły, być ambitnym, aktywnym, posiadać autorytet, ale może także wyzwolić egoizm i zarozumiałość.

Klucz wcielenia- otrzymujemy z sumy dnia i miesiąca urodzenia.

Kolejnym zadaniem jest tu stworzenie piramidy z podliczbami

Jeśli chodzi o ksiązki to mam ich trochę od autorki Czerminskiej , Brzozy , Kuklińskiej , Rekus, Hiczcoka

Napisano

Ja Czermińskiej sobie ściągnęłam. Bardzo ciekawa książka.

A miałabyś może w formie pdf inne książki?

Ta dana osoba ma samogłoski -9,spółgłoski - 9, dzień ur. 4, klucz wcielenia 4 źle jak ktoś ma 2x9 albo więcej tą samą liczbę? Czy dobrze?

Bo liczba 9 to pozytywna bardziej jest.

Ja natomiast mam samogłoski - 7, spółgłoski 3, droga życia - 9, klucz wcielenia 7. Bardzo różnorodnie, ale u mnie prawie wszystko z numerologi się zgadza.

Ja.karolina

Napisano

9 samogłosek - wibracja życia wewnętrznego -zazwyczaj są to osoby szlachetne, wolne jak też wielcy marzyciele ,romantyczni .Taka osoba czuć się będzie dobrze jeśli będzie mieć szansę na wielkie podróże i nie będzie obciążona obowiązkami np rodzinnymi [żadnych zobowiązań] ogólnie mają wielkie serca i chęc pomagania innym . Tu powino słuchac się intuicji ponieważ jest ona badzo niezwykła, moga ujawnić się zdolności parapychologiczne .

Ekspresja zewnętrzna takiej osoby 9 spółgłosek mówi o wielkoduszności tej osoby ,to też znaczy że żyje ona sprawami innych ludzi .To tak jest ,że tej osobie można się wypłakac na ramieniu a ona będzie słuchac każdego .Jak wiadomo ,nie jest to dobre gdyż może odbić się to na danej osobie często zapominając o własnych obowiązkach.

Te dwie 9 mówią o wielkiej intuicji , poświęceniu się dla innych , wrażliwości mocach parapychologicznych które powinnien rozwijać .Temerament tu może być wybuchowy i choleryczny .

Dzień urodzenia 4 może dawac tu małą komunikatywność o ile będzie negatywnie wibrowała , natomiast pozytywne daje wielką siłę komunikatywności , to też rozdaje radośc innym i swój zapał . Mają wiele zdolności artystycznej i tu mogą się wybić . Przy tej wibracji zalecane jest większa koncentracja i wytrwałość a nie lekkomyślne czy też zmienne nastroje w celu rzpoczęcia jekiegoś projektu.

Cel życia tej osoby mówi o pewnym rodzaju poświęcenia się ale i wielu wyrzeczeń , tutaj powinien rozwijać się duchowo , natomiast również może oznaczać to ,że dana osoba będzie lub prowadzi tryb żcyia trochę jak cyganie , ale taka osoba musi sama odnajść w sobie to co jej nie skrępuje i będzie żyć tak jak sobie narzuci reguły . Ten zestaw liczb nie jest ani dobry ani zły wszystko zależy od człowieka na ile znajdzie swą drogę .

Taka osoba ma wiele wrazliwości w sobie i może czuć się nie raz skrzywdzona przez los ale w ten sposób uczy się i dojrzewa .

KLUCZ WCIELENIA - 4 - ORGANIZACJA - SPEŁNIENIE - PRACA

Konieczne w tym czasie jest wykazywanie się dobrą organizacją i angażowanie się tylko w przedsięwzięcia solidne i przemyślane. Ten czas wymaga od Ciebie pracy - Twojej własnej, organizowania własnego życia, budowy jego fundamentów.

PRZEDSIĘBIORCZOŚĆ I WYSIŁEK DAJĄ - SPEŁNIENIE

To nauka ostrożności i odpowiedzialności w finansach. Nie staraj się liczyć na szczęście, ale przede wszystkim na Twoją własną pracę. Z cierpliwością buduj od podstaw, jeśli wystąpi taka konieczność, dbaj o silne fundamenty stwarzanych przez Ciebie struktur. Jakikolwiek Twój pośpiech natychmiast wykreuje dodatkowe opóźnienie i przeszkody, których można było uniknąć.

Asia nie napisałaś drogi życia tej osoby , nie podałaś podliczb a z pewnością się pojawiają w portrecie czyli z drogi życia czy nawet z imienia i nazwiska .

Ta osoba ma dość ciekawy rozkład liczb ciekawe jaką ma piramidę .

Dlaczego sądzi że jest rzucony urok skoro jakiś związek mu się nie udaje .

Ja tu zauważam jedną taką jakby prawdę , ta osoba ma poświęcenie się dla innych , miłość do drugiej osoby przyjdzie z czasem ale to będzie prawdopodobnie miłość duchowa . Jeśli ktoś ma wiele 9 w swoim portrecie numerologicznym znaczy to ,że jest oddany innym ludziom .Takie osoby często w podświadomości szukają swojej drugiej połówki bardziej podobnych do nich .

Napisano

Asia

Ja natomiast mam samogłoski - 7, spółgłoski 3, droga życia - 9, klucz wcielenia 7. Bardzo różnorodnie, ale u mnie prawie wszystko z numerologi się zgadza.

Zycie wewnętrzne 7-mówi o tym ,że potrzebujesz samotności aby móc sie realizować , medytowac i pracować nad duchowym i intelektualnym rozwojem. Tutaj liczba ta daje też intuicję silną jak i też jasnowidzenie .Natomiast jetseś niebanalna , niepowtarzalna ,i tajemnicza .Takie osooby często mają wrażenie że są na innej planecie w nieznanym świecie .

Ten świat może być piękny . Ta liczba daje ci mądrość , możesz zostać mistrzem duchowym ,jasnowidzem ale nie możęsz tracić kontaktu z rzeczywistością co może się zdarzać .Takie osoby cechuje intelektualność ,analityczność wrażliwość a co za tym idzie nie lubią ludzi wulgarnych .

7 często bywają dla świata niezrozumiałe ,dziwaczne i same jakby nie umieją okazywać uczuć wolą jak im są okazywane uczucia.

Liczba 7 daje też taką smaotność nieustanne rozterki , ważne aby nie wpadac w stany depresyjne ,

Ekspresja 3 emanująca radością osoba , chęcią życia i osobistym wdziękiem. Te osoby posiadają uzdolnienia artystyczne . Czasami ich zachowanie trochę takie szelmoskie pozwala na otwarcie kolejnych drzwi ,któryc nie może otworzyć nikt inny. Wesołe komunikatywne i otwrate na świat z ąłtwością zdobywają uznanie innych.Obdarzone również zdolnościami krasomówczymi.

Połaczenie tych wibracji 7 i 3 jest bardzo korzystne dla danej osoby poniewaz dobrze się uzupłeniają , nieprzeciętna inteligencja , analityczny umysł i arcjonalne podejście do świata oraz ogromna intuicja. Żywotność charyzma , elegancja to daje im zabłyśnięcie w świecie .Z pwoodzeniem możesz poświęcić się karierze artystycznej i literacjeki.

Cel życiowy -Świadomość włąsnej wartości , odnieść sukces i pozycję w społeczeństwie i tu dochodzą twoje siły i zdolności. Wszystko co osiągniesz zawdzieczać będziesz sobie , samowystraczalniść i niezależność .

Jeśli będziesz zostawać w tyle możesz być zgorzkniałą osobą. Wolność jest dla ciebie ważna ponieważ sama jesteś sterem swojego życia i chcesz być niezależna . W podświadomości masz cel zdobycia wysokiej pozycji , ciepło i szlachetność daje ci dużą swobodę w kontaktach międzyludzkich .

Droga żcyia 9 [ale z jakiej podliczby ] opis znasz 9 prawda dojrzałość duchowa rozwój ,

Zdolności jasnowidzenia , intuicja , wrażliwość itd...

KLUCZ WCIELENIA - 7 - WIEDZA - DOSKONALENIE SIĘ

To nie łatwy okres dzieciństwa ze względu na trudność odnajdywania się w grupie - Jako dziecko zawsze mogłeś/aś czuć się jakby "na uboczu". Ten czas, nierzadko spędzany samotnie, konieczny jest do zgłębiania wiedzy (tej o życiu zwłaszcza), poszukiwań i zdobywania specjalizacji w wybranej przez Ciebie dziedzinie. Następuje w tym czasie głębokie zrozumienie życia i drugiego człowieka. Ten czas nie sprzyja byciu w związkach (co nie znaczy, że nie możesz w nie wchodzić - ale Twoja samotność, przenika głęboko do wnętrza - wewnątrz czujesz się samotnie, stąd iluzja "braku miłości" w otaczającym Cię świecie).

DOSKONALENIE SIĘ - NIEOCZEKIWANY SUKCES

To nauka refleksji, wyciągania wniosków, analizy i mądrości. Ważne, aby życie nie musiało Cię "zmuszać" do czasu spędzanego - samemu z sobą i głębszego zastanawiania się nad sensem istnienia, unikniesz wówczas samotności w życiu, której jedynym celem jest zatrzymanie Cię na chwile w miejscu. To bardzo ważne.

U Ciebie Asia różnorodnie tak ,ale bardzo interesująco :)

Napisano

Dziękuję ci droga Agne3. Strasznie się napracowałaś, a przepraszam nie podałam danej osoby drogi życia. On ma 5, ale podam jego dane to może sprawdzić czy gdzieś się nie pomyliłam.

Już mi kiedyś bardzo pomogłaś z Aniołami. Za to bardzo dziękuję. Ale to jest prawda, miałam bardzo ciężkie dzieciństwo, zawsze byłam gdzieś na uboczu. Nikt za bardzo nie chciał ze mną rozmawiać ze znajomych. A teraz to już się zmieniło. Teraz mam więcej znajomych i przyjaciół.

A dar jasnowidzenia to ja nie wiem czy mam, bo nie wiem jak to się za bardzo objawia. Ciekawa jestem czy da się tego jakoś rozwinąć czy nauczyć. Bo intuicje może mam. Ale masz racje, ja strasznie byłam samotna w dzieciństwie nie miałam koleżanek ani kolegów. Stałam zawsze sama. Teraz już się trochę to zmieniło. Mam więcej przyjaciół i znajomych. To znaczy, że teraz nie powinnam wchodzić w związki? To chyba nie powinnam wchodzić związki skoro z tego nic nie będzie na dłuższy czas. A czy kiedyś z osamotnieniem u mnie się to zmieni? A wracając do kolegi to on twierdzi dlatego tak, że rani inne osoby chociaż tego nie chce(szczególności kobiety). Jeżeli chodzi o miłość.

Dziękuję Droga Ange za pomoc już mi bardzo pomogłaś.

Ja.karolina

Napisano

Asia czy ty wyliczałaś samogł. i spółgłoski na jakimś programie czy sama ?

bo ja się mylę albo ty

policzymu jeszcze raz

samogło.-A , E - I,O -E,A

spół. -P, W,Ł -P,T, R D,P,C,Z,K

i teraz tak mi wychodzi

samogł. A-1, E-5 ,I-9 , O-6 ,E-5, A-1==27/9

spółgł. P-7, W-5, Ł-3, P-7, T-2, R-9, D-4 ,P-7, C-3, Z-8, K-2==57=12/3

tak mi wychodzi ,ale może źle coś policzyłam

a w tym przypadku wibracja zewnętrzna jest inna

bo ty podałałaś tak

Ta dana osoba ma samogłoski -9,spółgłoski - 9, Droga życia -5, klucz wcielenia 4 źle jak ktoś ma 2x9 albo więcej tą samą liczbę?to dobrze czy dobrze źle?

Droga życia 32 /5

Klucz wcielenia -13/4

4PZ--------------------1/10/19/28---------------------4PZ

3PZ--------------------9/18/27/36---------------------3PZ

1PZ----------4/13---------------------5/14/23---------2PZ

C--------9------------------4---------------1/10/19-----C = 5/14/23/32

1WW------------5-----------------------3 v 8----------2WW

WG------------------------2 v 3------------------------WG

Znajduje się w Cyklu formułującym 9 do co najmniej 32 lat

co może tu pokazywać się duża emocjonalność , nerwowość , może tez być przyczyną wielu nieporozumień partnerskich , trudności w zaangażowaniu się bo jak wiadomo ty dochodzi do napięcia emocjonalnego i uczuciowego.

Punkt zwrotny4 /13 będzie tu zmuszał do systematycznej pracy , organizowania swojego życia . Ogólnie biorąc jest to trudny czas gdyż tu trzeba być dokładnym , racjonalnym i powinno mieć się tu poczucie rzeczywistości .Ta liczba mówi o tworzeniu jakby fundamentów do dalszej realizacji swojego życia .

P.P ,Z z połączeniem drogi życia może dawać trochę tu takiej zawieruchy gdyż 5 daje wolność i nie ma ograniczenia a 4 znowu powoduje ograniczenia a więc tu jakby zmusza się do pracowitości i wytrwałości . Możliwe kłopoty z koncentracją ,zmienność nastrojów .

Wyzwanie 5 może pokazywać tu impulsywność , niestabilność , trzeba tu jakby zaakcentować niezależność drugiego człowieka nie ograniczając wymiany poglądów z innymi ludźmi.

Wyzwanie główne 2 musi opanować nadwrażliwość , podejrzliwość , a szczególnie nie odgrywać roli ofiary tu potrzebna jest równowaga.

O podliczbach można poczytać na forum .

Droga życia -54/9 27/9

samogł. O-6, A-1, A-1

I-9, O-6, A-1

I-9, A-1

spółgł.

J-1, N-5, N-5

W-5, N-5

M-4, S-1, Z-8, T-2, L-3

twoje wyliczenia są prawidłowe

4PZ-----------------------6/24------------------------4PZ

3PZ----------------3/12/30/39/57/66/84----------------3PZ

1PZ----------7/34--------------------5/23/32/50-------2PZ

C--------4-----------------3/30--------------2/20-------C = 9/27/36/54

1WW------------1-----------------------1 v 2----------2WW

WG------------------------0 v 1------------------------WG

Cykl 4 do 28 lat formułujący -cierpliwość ,dyscyplina ,pracowitość to dobry czas na twórczość ale nie można zamykać się w sobie .

Punkt zwrotny 7 daje możliwości rozwoju duchowego ,to taki czas nauki , zbieranie wiedzy ,może dokuczac ci zmienność nastrojów , mieć poczucie ograniczenia , może brakować pieniędzy . Ten cykl nie sprzyjazawarciu małżeństwa czy innego rodzaju partnerstwa .

Możesz osiągnać wiele na płąszczyżnie duchowej , natomiast negatywnie wibrując możesz popaśc w depresję , chorobę .

Tutaj jak już pisałaś twoje dzieciństwo nie było zbyt udane i to się potwierdza gdyż ta 7 daje osamotnienie ,kompleksy , zamykanie się w sobie ,rozcarowania miłosne.

Wyzwanie 1 tutaj ważne jest aby kultywować swoją siłę i odwagę , nie pozwól gdy obierasz kierunek w życiu stale się wahała i w twojej głowie pojawiało się to ,że osiągasz coś tylko po to by zadowolić innych .

Wyzwanie głowne 0 oznacza to ,że albo musisz stanąc przed woieloma wyzwaniami albi nie napotkasz żadnego czyli wszystko zależy od ciebie .

Tak mają stare dusze .

Punkt zwrotny 7 połączona z drogą życia 9 pokazuje ci samotność , wyobcownaie , rozczarowanie . Musisz wykorzystać swój potencjał .

Podliczby czytaj na forum

Napisano

Widziałam ten program, ale za bardzo nie wiedziałam jak się nim obsłużyć.

Jeszcze się go uczę. A tak to sprawdzałam na stronce. Ale faktycznie to sie mogłam pomylić.

Dziękuję bardzo :)

Ja.karolina

Napisano

Asia pytam bo w programie inaczej mi wychodzi niz liczenie takie , sprawdzałam sobie i tez inaczej wyszło ..

a zapominałam odpisać ci o książkach w pdf , sprawdzę u siebie na chomiku co tam jest dam ci znać :)

Napisano

Ok. Ja tez mam chomika to bym sobie z Twojego ściągnęła. Dziękuję :)

Ja.karolina

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...