Pola11 Napisano Maj 4, 2023 Napisano Maj 4, 2023 Witam wszystkich Mam ogromną prośbę. Postawiłam karty na dwa pytania, czy moglibyście pomóc mi w ich interpretacji? 1 co on o mnie myśli? Wyszedł Mag i 8 buław 2 co chce mi powiedzieć? 5 denarów i Rycerz buław Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Reni45 Napisano Maj 4, 2023 Napisano Maj 4, 2023 Chetnie spotkałby się z Tobą. Mag używa wszystkich sposobów aby zdobyć kobietę Co chce ci powiedzieć Raczej niewiele w 5 Denarach wylewny w slowach nie bedzie a raczej nie uslyszysz tego czego byś chciała Rycerz buław bierze co chce i gna dalej Cytuj
Pola11 Napisano Maj 5, 2023 Autor Napisano Maj 5, 2023 Może ktoś jeszcze ma inne spojrzenie na te karty? Cytuj
Margita Napisano Maj 7, 2023 Napisano Maj 7, 2023 Dnia 4.05.2023 o 17:01, Pola11 napisał: Witam wszystkich Mam ogromną prośbę. Postawiłam karty na dwa pytania, czy moglibyście pomóc mi w ich interpretacji? 1 co on o mnie myśli? Wyszedł Mag i 8 buław 2 co chce mi powiedzieć? 5 denarów i Rycerz buław Z góry dziękuję i pozdrawiam Ad 1- Jest zafascynowany Tobą, zastanawią sie nad tym co czuje i zdecydowanie myśli o Tobie, jednak na chwilę obecną to nic stałego mu po głowie nie chodzi, raczej próbuje czarować i manipulować. Pociągasz go, ale w karcie 8 Buław zazwyczaj coś szybko się dzieję i równie szybko kończy, zatem jego fascynacja Twoją osobą może nie trwać zbyt długo. Ad 2- Jest niepewny swoich wyobrażeń, być może trudności w określeniu tego co czuje. Raczej nie należy do ugodowych, to on trzyma za lejce tej znajomości i jeśli zechce zakończy szię szybko i raczej burzliwie. Pozdrawiam. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.