Anemis Napisano Grudzień 2, 2020 Napisano Grudzień 2, 2020 Witam kochani proszę o pomoc w interpretacji rozkładu Pytanie dotyczy mnie i mojej przyszłej pracy. Tło : Jeszcze nie podjęłam decyzji czym się zajmę. Jestem początkująca i boje się że źle je interpretuje . Karty: 2 mieczy (odwrócone) ,Wisielec ,Król Pałeczek ,As Pałeczek, 8 monet ,Paz monet (odwrócony) moja słaba i pogubiona interpretacja Rozumiem że będę bezrobotna przez jakiś czas (teraz jestem ) chyba że sie odnosi do zawodu ale nie wiem jak to czytać dalej mamy szefa ale ze ja będę szefem czy będę mieć szefa (myślę o własnym biznesie ) jakaś nowa inspiracja ? zyski finansowe nowa praca ??? nie mam pojęcia co dalej Przepraszam jestem w tym naprawdę ciulowa Cytuj
SowAna Napisano Grudzień 4, 2020 Napisano Grudzień 4, 2020 2 mieczy (odwrócone) - brak pomysłu , Wisielec - za jakiś czas , Król Pałeczek - jakiś facet (pracujący), As Pałeczek - propozycja, 8 monet - praca , Paz monet (odwrócony) - staż lub czasówka 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.