Lady-Blue Napisano Czerwiec 1, 2023 Napisano Czerwiec 1, 2023 Hej wszystkim, co może oznaczać kombinacja król kielichów, królowa kielichów i słońce ? Kładłam karty na mnie i pana, który wokół mnie się plącze i bardzo mi się podoba. Moim zdaniem król kielichów to znak, że on coś do mnie czuje, zakochany, czuły i łagodny mężczyzna, królowa kielichów kochająca kobitka - ja, słońce związek bardzo udany.... :) co Wy na to ? Cytuj
Reni45 Napisano Czerwiec 6, 2023 Napisano Czerwiec 6, 2023 Jakie było pytanie? Bardzo fajne karty. 1 Cytuj
Lady-Blue Napisano Czerwiec 7, 2023 Autor Napisano Czerwiec 7, 2023 18 godzin temu, Reni45 napisał: Jakie było pytanie? Bardzo fajne karty. Pytanie było - jak potoczy się znajomość Cytuj
Reni45 Napisano Czerwiec 8, 2023 Napisano Czerwiec 8, 2023 Król i królowa to para. Widzę uczucia między wami, piękne chwile, spełnienie. Warto zainwestować w tę znajomość. 1 Cytuj
Lady-Blue Napisano Czerwiec 11, 2023 Autor Napisano Czerwiec 11, 2023 Dnia 8.06.2023 o 09:59, Reni45 napisał: Król i królowa to para. Widzę uczucia między wami, piękne chwile, spełnienie. Warto zainwestować w tę znajomość. Dziękuję kochana, że zechciałaś pomóc w interpretacji ❤️🤩 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.