Skocz do zawartości

Zwiazek karmiczny i dług

Polecane posty

Napisano

Witam serdecznie , pisze w sprawie mojej siostry i jej związku. Dopiero wchodze w temat numerologii. Chcialabym sie dowiedzieć czy to jest zwiazek karmiczny , czy oni musza odpracowac jakaś lekcję? Podam ich daty urodzenia 

Siostra 

26.08.1996r.

Partner 

28.11.2000r.

Prosze o poradę.  Chcialabym wiedziec cos na temat tego zwiazku i jego przyszłości.  Obie podejrzewamy ze jest to związek karmiczny a karma sie juz wypaliła. Zwiazek jest już na skraju rozpadu . 

Chlopak bardzo to przezywa a moja siostra mowi ze juz nie czuje nic ze wszysyko sie wypaliło. 

Napisano

Wg numerologii jako takiej nie widzę tutaj karmy. Ale tak naprawdę, podobno z każdym człowiekiem jakiego spotykamy łączy nas karma. Jeśli jakas relacja jest naprawdę karmiczna i się kończy to nie znaczy, że karma się wyrównuje. Nie słyszałam okreslenia "wypala", to raczej nie o karmie :)

Skoro nic nie czuje, to niech z nim zerwie. Po co się męczyć? Gdyby ktos powiedział, ze ma lekcje do odrobienia w tym zwiazku, to by nadal z nim była? Z szacunku do niego i do siebie, skoro nic nie czuje, to finito i tyle, bez szukania drugiego dna. Numerologa to nie jest wyrocznia, a wskazówki, narzędzia. Chłopak ma karmę "0", w tym wcieleniu moze robić co zechce ;) Ma emocjonalne podejscie do zwiazków i obok siebie chce prawdziwej kobiety.  Jeszcze trochę czasu minie, zanim naprawdę dojrzeje :) Siostra za to tzw 1 próg ma w wieku 26 lat, chce rodzinnego faceta, na karmie ma stworzenie rodziny.

To tak w wielkim skrócie :)

• Gratuluję! 1

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...