Ona28 Napisano Grudzień 8, 2020 Napisano Grudzień 8, 2020 Sprawiedliwość, 7 mieczy, 3 denary , Królowa Kielichów.. U podstawy czytania Gwiazda. Hmmm.... Zauważył mnie i ucieszył się - Spr. Nie bardzo wiem co tutaj robi 7 mieczy- pomyślał że warto to wykorzystać czy że to ja chcę to wykorzystać żeby się zbliżyć.... Spotkałam go na ulicy i podążaliśmy w swoim kierunku. Pozdrawiam Cytuj
Ona28 Napisano Grudzień 14, 2020 Autor Napisano Grudzień 14, 2020 Dziewczyny co z Wami??? Spójrzcie proszę ❤️ Cytuj
SowAna Napisano Grudzień 22, 2020 Napisano Grudzień 22, 2020 Dnia 8.12.2020 o 18:48, Ona28 napisał: Sprawiedliwość, 7 mieczy, 3 denary wg mnie myślał o pracy i się śpieszył (7 mieczy) sprawiedliwość - myślenie, rozważanie, ocenianie, czepianie się, szukanie uzasadnienia 7 mieczy - pochopne wnioski, szybkie działanie, nieznany teren, pośpiech, kombinowanie 3 denarów - propozycja, podziwianie, praca, sztuka K kielichów - kobiecość, emocje zbyt duże, ładny wygląd Cytuj
Ona28 Napisano Grudzień 22, 2020 Autor Napisano Grudzień 22, 2020 Nic nie rozumiem zTwoje goposta ....piszesz myślał o pracy a co ma z tym wspólnego ocenianie i kobiecość? Czy chciałaś powiedzieć - myślał o pracy ale zauważył Ciebie i zwrócił uwagę że dobrze wyglądałaś Cytuj
Lilith Napisano Grudzień 22, 2020 Napisano Grudzień 22, 2020 Skłaniałabym się też ku temu, co napisała SowAna. Po prostu myślę, że się gdy się minęliście mogła mu przejść taka krótka myśl, że miło Cię widzieć, fajna/atrakcyjna babeczka z Ciebie, ale dość szybko wrócił do rozmyślania o pracy, która ma u niego priorytet. 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.