runoutofbreath Napisano Grudzień 9, 2020 Napisano Grudzień 9, 2020 Hej, zadałam kartom pytanie: Czy On ma dziecko? II buław, as mieczy, giermek denarów, VI mieczy Pytałam kart, gdyż mam pewne podejrzenia, że nie mówi mi prawdy. Widziałam u niego na tapecie jego zdjęcie z jakimś chłopcem, ale twierdził, że to syn kogoś bliskiego z rodziny...trochę dziwne..co sądzicie na temat tych kart? Ja mam problem z interpretacją, wyczytałam, że giermek denarów oznacza dziecko bez wskazania na konkretną płeć..na końcu VI mieczy...może chodzi o to, że jego dziecko/dzieci są w innym kraju? Będę wdzięczna za odpowiedzi... 1 Cytuj
SowAna Napisano Grudzień 22, 2020 Napisano Grudzień 22, 2020 Dnia 9.12.2020 o 21:24, runoutofbreath napisał: Czy On ma dziecko? 2 buław - sam nie wie :) albo wątpi, że to jego i się odcina (as), może dla tego, ze to jest gdzieś daleko lun dawna sprawa, a może dlatego, że sam nie dojrzał (giermek), albo nie udowodniono mu to genetycznie - taką teorię wysnułam doprecyzuj, czy to dziecko, chłopczyk na tym konkretnym zdjęciu jest jego to pytanie, które zadałaś jest strasznie ogólne, kobiety wiedzą, że mają dzieci, natomiast nie każdy facet może być tego świadom 1 Cytuj
runoutofbreath Napisano Grudzień 23, 2020 Autor Napisano Grudzień 23, 2020 11 godzin temu, SowAna napisał: 2 buław - sam nie wie :) albo wątpi, że to jego i się odcina (as), może dla tego, ze to jest gdzieś daleko lun dawna sprawa, a może dlatego, że sam nie dojrzał (giermek), albo nie udowodniono mu to genetycznie - taką teorię wysnułam doprecyzuj, czy to dziecko, chłopczyk na tym konkretnym zdjęciu jest jego to pytanie, które zadałaś jest strasznie ogólne, kobiety wiedzą, że mają dzieci, natomiast nie każdy facet może być tego świadom @SowAna dopytalam co ich laczy jakis czas temu AS Kielichow, giermek denarow, as bulaw i sprawiedliwosc co sadzisz? Szczerze pytalam juz kilku os i zdania sa mocno podzielone ;d Czesc os jest przekonana, ze owszem ma, druga grupa os mowi ze nie. Cytuj
SowAna Napisano Grudzień 23, 2020 Napisano Grudzień 23, 2020 15 godzin temu, runoutofbreath napisał: co ich laczy 15 godzin temu, runoutofbreath napisał: AS Kielichow, giermek denarow, as bulaw i sprawiedliwosc no i to jest odpowiednie pytanie gdyby był rodzicem konkretnie tego chłopczyka, to wg mnie powinna się pojawić jakaś karta na to wskazująca, czyli Cesarz, jakiś Król, a takich nie ma patrząc na te karty jednak jest to raczej mocna sympatia, przyjaźń z młodszą osobą, sprawiedliwość daje jakieś powiązanie/powinowactwo, więź krwi, ale nie jest ojcem konkretnie tego dziecka 1 Cytuj
runoutofbreath Napisano Grudzień 23, 2020 Autor Napisano Grudzień 23, 2020 1 godzinę temu, SowAna napisał: no i to jest odpowiednie pytanie gdyby był rodzicem konkretnie tego chłopczyka, to wg mnie powinna się pojawić jakaś karta na to wskazująca, czyli Cesarz, jakiś Król, a takich nie ma patrząc na te karty jednak jest to raczej mocna sympatia, przyjaźń z młodszą osobą, sprawiedliwość daje jakieś powiązanie/powinowactwo, więź krwi, ale nie jest ojcem konkretnie tego dziecka bardzo dziekuje :* Cytuj
Reni45 Napisano Styczeń 6, 2021 Napisano Styczeń 6, 2021 2 bulawy i As mieczy pokazują Twoje rozterki bijesz się z myślami bo jesteś na rozdrożu i powinnaś te myśli porzucić- 6 mieczy .Giermek mowi o Twoim niedojrzałym myśleniu. Ja tu dziecka nie widzę 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.