Skocz do zawartości

Dzieci?

runoutofbreath

Polecane posty

Napisano

Hej,

zadałam kartom pytanie: Czy On ma dziecko?

II buław, as mieczy, giermek denarów, VI mieczy

Pytałam kart, gdyż mam pewne podejrzenia, że nie mówi mi prawdy. Widziałam u niego na tapecie  jego zdjęcie z jakimś chłopcem, ale twierdził, że to syn kogoś bliskiego z rodziny...trochę dziwne..co sądzicie na temat tych kart? 

Ja mam problem z interpretacją, wyczytałam, że giermek denarów oznacza dziecko bez wskazania na konkretną płeć..na końcu VI mieczy...może chodzi o to, że jego dziecko/dzieci są w innym kraju? 

Będę wdzięczna za odpowiedzi...

• Gratuluję! 1
  • 2 weeks later...
Napisano
Dnia 9.12.2020 o 21:24, runoutofbreath napisał:

Czy On ma dziecko?

2 buław - sam nie wie :) albo wątpi, że to jego i się odcina (as), może dla tego, ze to jest gdzieś daleko lun dawna sprawa, a może dlatego, że sam nie dojrzał (giermek), albo nie udowodniono mu to genetycznie - taką teorię wysnułam <ciastko>

doprecyzuj, czy to dziecko, chłopczyk na tym konkretnym zdjęciu jest jego

to pytanie, które zadałaś jest strasznie ogólne, kobiety wiedzą, że mają dzieci, natomiast nie każdy facet może być tego świadom <hipnoza>

• Dziękuję! 1
Napisano
11 godzin temu, SowAna napisał:

2 buław - sam nie wie :) albo wątpi, że to jego i się odcina (as), może dla tego, ze to jest gdzieś daleko lun dawna sprawa, a może dlatego, że sam nie dojrzał (giermek), albo nie udowodniono mu to genetycznie - taką teorię wysnułam <ciastko>

doprecyzuj, czy to dziecko, chłopczyk na tym konkretnym zdjęciu jest jego

to pytanie, które zadałaś jest strasznie ogólne, kobiety wiedzą, że mają dzieci, natomiast nie każdy facet może być tego świadom <hipnoza>

@SowAna dopytalam co ich laczy jakis czas temu

AS Kielichow, giermek denarow, as bulaw i sprawiedliwosc 

co sadzisz? Szczerze pytalam juz kilku os i zdania sa mocno podzielone ;d Czesc os jest przekonana, ze owszem ma, druga grupa os mowi ze nie. 

Napisano
15 godzin temu, runoutofbreath napisał:

co ich laczy

15 godzin temu, runoutofbreath napisał:

AS Kielichow, giermek denarow, as bulaw i sprawiedliwosc

no i to jest odpowiednie pytanie

gdyby był rodzicem konkretnie tego chłopczyka, to wg mnie powinna się pojawić jakaś karta na to wskazująca, czyli Cesarz, jakiś Król, a takich nie ma

patrząc na te karty jednak jest to raczej mocna sympatia, przyjaźń z młodszą osobą, sprawiedliwość daje jakieś powiązanie/powinowactwo, więź krwi, ale nie jest ojcem konkretnie tego dziecka

• Dziękuję! 1
Napisano
1 godzinę temu, SowAna napisał:

no i to jest odpowiednie pytanie

gdyby był rodzicem konkretnie tego chłopczyka, to wg mnie powinna się pojawić jakaś karta na to wskazująca, czyli Cesarz, jakiś Król, a takich nie ma

patrząc na te karty jednak jest to raczej mocna sympatia, przyjaźń z młodszą osobą, sprawiedliwość daje jakieś powiązanie/powinowactwo, więź krwi, ale nie jest ojcem konkretnie tego dziecka

bardzo dziekuje :* 

• 2 weeks later...
Napisano

2 bulawy i As mieczy pokazują Twoje rozterki bijesz się z myślami bo jesteś na rozdrożu i powinnaś te myśli porzucić- 6 mieczy .Giermek mowi o Twoim niedojrzałym myśleniu. Ja tu dziecka nie widzę 

• Haha 1

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...