Reni45 Napisano Grudzień 10, 2020 Napisano Grudzień 10, 2020 Pan zainteresowany moją osobą lecz nie robi nic w kierunku rozwinięcia znajomości. Czasem napisze miłego sms i na tym koniec. Może ja sobie za dużo wyobrażam 😃 Więc rzuciłam okiem w karty. Pytanie było. Jakie kroki podejmie Pan w moim kierunku? 9 denarow odwrócona , 5 mieczy, 6 denarow Uff 9denarow w pozycji prostej dla mnie mowi o singlu kobiecie samotnej samotność braku ruchu wiec w pozycji odwrotnej pierwsze co pomyślałam że ten ruch powinien nastąpić coś się przełamie ruszy do przodu to poszukiwanie miłości ale dalej paskudna 5 mieczy - gra nie warta świeczki? Pan chce coś ugrać nie przebierając w środkach? Na końcu 6 denarow hmm niby dobra karta ale całość rozkładu kojarzy mi się ..związek na jego zasadach on chce dawać tyle ile ma ochotę na nieuczciwych zasadach? Jak to widzicie? Bo się gubię. Ta 5 mieczy wytrąca z całości mnie. Cytuj
Egeria Napisano Grudzień 10, 2020 Napisano Grudzień 10, 2020 Na zdrowy rozum gdyby pan był Tobą zainteresowany, to nie ograniczyłby się do jednego smsa raz na tydzień ;) Z resztą masz potwierdzenie w kartach - 9 monet odwr. -> chłodna kalkulacja Twojej osoby; 5 mieczy-> nieszczerość, oszustwo emocjonalne, zranienie przez kogoś bliskiego wskutek czego raczej nie będzie podejmował tematu głębszej relacji; 6 monet -> chęć pomocy, dawanie czegoś od siebie. Oczywiście opisów może być więcej, ale akurat takie nasunęły mi się na myśl. 3 godziny temu, Reni45 napisał: 9denarow w pozycji prostej dla mnie mowi o singlu kobiecie samotnej samotność braku ruchu wiec w pozycji odwrotnej pierwsze co pomyślałam że ten ruch powinien nastąpić coś się przełamie ruszy do przodu to poszukiwanie miłości Tutaj akurat niekoniecznie - monety to właśnie brak ruchu, stabilność aż do bólu, wręcz ślamazarność w postępowaniu. Nawet pozycja odwrócona tego nie zmieni. 9 monet to owszem kobieta samotna, ale tylko dlatego, że tego chce, bo jej tak dobrze, ceni swoją niezależność. Tłumacząc to wszystko do kupy - pan nie jest Tobą zainteresowany emocjonalnie, ale jeśli będziesz w jakichś tarapatach to może okazać chęć pomocy. Pamiętaj - jeśli w odpowiedzi na pytanie o uczucia pojawią się monety, to prędzej będzie oznaczało, że ta osoba zajmie się twoim statusem majątkowym, niż tym jakie masz emocje i co ma zrobić, żebyś czuła się kochana. Prędzej zabezpieczy Cię materialnie niż emocjonalnie. 1 Cytuj W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin. Dziękuję za wyrozumiałość
Reni45 Napisano Grudzień 10, 2020 Autor Napisano Grudzień 10, 2020 To po jakiego się odzywa skoro nie zainteresowany ? Zraniony? Nie wiem tego. 6 denarow nie będzie mówiła o chęci pomocy bo się osobiście nie znamy. Może on coś by chciał? 😁Nie wiem. Dziękuję❤ Cytuj
Reni45 Napisano Grudzień 10, 2020 Autor Napisano Grudzień 10, 2020 Reasumując może mu się podobam i tyle na co moge liczyć 😀 bo nic więcej nie będzie. Cytuj
Egeria Napisano Grudzień 10, 2020 Napisano Grudzień 10, 2020 Nie wiedziałam, że tylko zainteresowanym mężczyznom wolno utrzymywać kontakt z kobietą... Skąd wiesz jak rozwinie się Twoja znajomość z tym panem? 6 monet może mówić o dalekiej przyszłości, a nie o już i teraz. I owszem, to może działać w obie strony, bo ta karta jest kartą filantropii, niesienia pomocy szczególnie materialnej. Poza tym skoro ten pan do Ciebie się odzywa to po prostu może Cię lubi, bez żadnych kontekstów? Cytuj W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin. Dziękuję za wyrozumiałość
Reni45 Napisano Grudzień 10, 2020 Autor Napisano Grudzień 10, 2020 Masz rację Egerio. Przyszłości nie znamy .Nie nastawiam się co ma być to będzie. Dziękuję jeszcze raz ⚘ 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.