freakout Napisano Październik 11, 2023 Napisano Październik 11, 2023 hej, mam problem z interpretacją rozkładu na pytanie o to co będzie się działo w sferze zawodowej w danym miesiącu na podstawie dwóch trudnych aspektów między planetami w horoskopie - z jednego aspektu wyszło odwrócone Słońce + odwrócona Wieża, a z drugiego odwrócony Mag + odwrócona Wieża... z kolei na pytanie jaki ogólnie to będzie miesiąc wyszła jeszcze jedna Wieża, ale już nie odwrócona... czy to jest zapowiedź jakiegoś kompletnego chaosu z własnej winy (nadmiar obowiązków które człowiek wziął na siebie), czy też zwiastun zwykłych kłótni i sprzeczek? jeśli to coś pomoże - na miesiąc wcześniej wypadła 6 mieczy, natomiast na miesiąc po Wieży wyszła karta Sądu Ostatecznego... z góry serdeczne dzięki za pomoc w interpretacji :) Cytuj
SowAna Napisano Listopad 3, 2023 Napisano Listopad 3, 2023 Dnia 12.10.2023 o 01:40, freakout napisał: co będzie się działo w sferze zawodowej w danym miesiącu Dnia 12.10.2023 o 01:40, freakout napisał: wyszło odwrócone Słońce + odwrócona Wieża Słońce to plany, działania, projekty, w połączeniu z Wieża to: tak samo szybko się zakończy jak powstało (pomysł) nie dojdzie do realizacji sprowadzenie na ziemię krótszy projekt, niż się wydawało niechęć (przełożonego) do słuchania argumentów właściwie i z Magiem podobnie, nie chcą słuchać, nie ma realizacji, dyskwalifikacja bez wysłuchania, bez zapoznania się z materiałem pomysły nie do zrealizowania, rozbujała wyobraźnia Dnia 12.10.2023 o 01:40, freakout napisał: ogólnie to będzie miesiąc wyszła jeszcze jedna Wieża raczej kończenia czegoś, niż rozpoczynania, zmian istotnych i dość gwałtownych Dnia 12.10.2023 o 01:40, freakout napisał: miesiąc wcześniej wypadła 6 mieczy, natomiast na miesiąc po Wieży wyszła karta Sądu Ostatecznego jakbyś wypłynął nie na swoje wody, poszedłeś za daleko, zbytnio zaryzykowałeś, naiwnie odbierałeś otoczenie, nie należało to do twoich zadań i ktoś cię odrzuca, nie patrząc na zaangażowanie i chęci 1 Cytuj
freakout Napisano Listopad 5, 2023 Autor Napisano Listopad 5, 2023 Dnia 3.11.2023 o 17:41, SowAna napisał: Słońce to plany, działania, projekty, w połączeniu z Wieża to: tak samo szybko się zakończy jak powstało (pomysł) nie dojdzie do realizacji sprowadzenie na ziemię krótszy projekt, niż się wydawało niechęć (przełożonego) do słuchania argumentów właściwie i z Magiem podobnie, nie chcą słuchać, nie ma realizacji, dyskwalifikacja bez wysłuchania, bez zapoznania się z materiałem pomysły nie do zrealizowania, rozbujała wyobraźnia raczej kończenia czegoś, niż rozpoczynania, zmian istotnych i dość gwałtownych jakbyś wypłynął nie na swoje wody, poszedłeś za daleko, zbytnio zaryzykowałeś, naiwnie odbierałeś otoczenie, nie należało to do twoich zadań i ktoś cię odrzuca, nie patrząc na zaangażowanie i chęci tak mi się przypomniało że kilka lat temu Essa pisała mi o tym żeby uważać na zmiany zawodowe, które mogą okazać się kotem w worku i to pewnie o to chodzi - człowiek mógłby wpakować się w coś co byłoby ponad moje siły, stąd taka demolka w kartach :) 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.