Polmc Napisano Luty 14, 2024 Napisano Luty 14, 2024 Jak odczytać karty tarota śmierć+10 denarów+as mieczy? Chodzi tu o związek, uczucia. Od początku związek (pół roku) sielanka Zgodnie z zasadami najpierw Twoja propozycja interpretacji tych kart, a następnie użytkowników forum. Cytuj
Polmc Napisano Luty 15, 2024 Autor Napisano Luty 15, 2024 Moja interpretacja: Karty pokazują, że na początku mogło nam się nie układać z dziewczyną, trudna relacja (DIABEŁ) ale dojrzeliśmy do tego aby tworzyć coś innego, mocnego, że przeszliśmy jakąś transformacje w tej relacji(10 DENARÓW). As mieczy według mnie mówi o tym, że mamy iść drogą stabilności i odciąć się od ludzi, którzy mogą negatywnie wpłynąć na relacje. Tutaj właśnie mam trudności z Asem mieczy co może symbolizować. Diabeł jako trudności też mi nie pasuje, ponieważ od początku (pół roku) relacja ta to jednym słowem sielanka. Cytuj
SowAna Napisano Luty 15, 2024 Napisano Luty 15, 2024 9 godzin temu, Polmc napisał: utaj właśnie mam trudności z Asem mieczy co może symbolizować. Diabeł jako trudności też mi nie pasuje, ponieważ od początku (pół roku) relacja ta to jednym słowem sielanka. troszku namotałaś :) jeżeli początkiem relacji miała być Śmierć, to jakby nie to, co piszesz :) Diabeł jasno określa, że wszystko pasuję i to właśnie "sielanka" 9 godzin temu, Polmc napisał: przeszliśmy jakąś transformacje w tej relacji(10 DENARÓW) to nie transformacja, to pełnia seksualności, więcej się nie da, to najwyższy poziom materialności (monety), więcej wrażej lub większych wrażeń już się nie da osiągnąć i dla tego pojawia się As mieczy - trzeba włączyć w tą pełnię materii chociaż trochę intelektu, wymiany zdań i może nawet nauki, bo to miecze Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.