Skocz do zawartości

Jak odczytać karty tarota śmierć+10 denarów+as mieczy

Polecane posty

Napisano

Jak odczytać karty tarota śmierć+10 denarów+as mieczy? Chodzi tu o związek, uczucia. Od początku związek (pół roku) sielanka

Zgodnie z zasadami najpierw Twoja propozycja interpretacji tych kart, a następnie użytkowników forum.

Napisano

Moja interpretacja: Karty pokazują, że na początku mogło nam się nie układać z dziewczyną, trudna relacja (DIABEŁ) ale dojrzeliśmy do tego aby tworzyć coś innego, mocnego, że przeszliśmy jakąś transformacje w tej relacji(10 DENARÓW). As mieczy według mnie mówi o tym, że mamy iść drogą stabilności i odciąć się od ludzi, którzy mogą negatywnie wpłynąć na relacje.

Tutaj właśnie mam trudności z Asem mieczy co może symbolizować. Diabeł jako trudności też mi nie pasuje, ponieważ od początku (pół roku) relacja ta to jednym słowem sielanka.

Napisano
9 godzin temu, Polmc napisał:

utaj właśnie mam trudności z Asem mieczy co może symbolizować. Diabeł jako trudności też mi nie pasuje, ponieważ od początku (pół roku) relacja ta to jednym słowem sielanka.

troszku namotałaś :) jeżeli początkiem relacji miała być Śmierć, to jakby nie to, co piszesz :)

Diabeł jasno określa, że wszystko pasuję i to właśnie "sielanka"

9 godzin temu, Polmc napisał:

przeszliśmy jakąś transformacje w tej relacji(10 DENARÓW)

to nie transformacja, to pełnia seksualności, więcej się nie da, to najwyższy poziom materialności (monety), więcej wrażej lub większych wrażeń już się nie da osiągnąć  i dla tego pojawia się As mieczy - trzeba włączyć w tą pełnię materii chociaż trochę intelektu, wymiany zdań i może nawet nauki, bo to miecze 

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...