Grzejnik Napisano 24 Luty Napisano 24 Luty Proszę Was o interpretację rozkładu. Zadałam kartom pytanie: jak będzie wyglądać moja relacja z dyrektorem do końca mojej umowy? Wyszły karty: Król Buław, Diabeł, Królowa Pucharów. Jak to zinterpretować? Zgodnie z Regulaminem najpierw powinna być Twoja interpretacja kart. Cytuj
TriQuetra Napisano 24 Luty Napisano 24 Luty Teraz, Grzejnik napisał: Proszę Was o interpretację rozkładu. Zadałam kartom pytanie: jak będzie wyglądać moja relacja z dyrektorem do końca mojej umowy? Wyszły karty: Król Buław, Diabeł, Królowa Pucharów. Jak to zinterpretować? Król Buław- król energiczny i chętny do współpracy Królowa Pucharów- królowa emocjonalna i słuchająca swojego wnętrza. Diabeł - zbytnio szala przesuwa sie na zyski materialne Relacja raczej stabilna, możecie liczyć między sobą na wzajemną pomoc ale uważałabym aby nie wyzyskiwać osób wokół, w tym pracodawcy, na koniec stosunku pracy oraz patrzeć bacznie żeby nie zostać wykorzystaną. 1 Cytuj
Grzejnik Napisano 24 Luty Autor Napisano 24 Luty Nie chcę pracować w tym miejscu pracy i powiedziałam o tym szefowi. Umowę mam do końca sierpnia. Ale to dziwne, że byłaby możliwość wykorzystania mnie. Zrezygnowałam z części obowiązków, bo mam serdecznie dość tej pracy i byleby wytrwać do końca umowy. A w jaki sposób mogłabym zostać wykorzystana, czy celowo np. dyrektor dołożyłby mi za dużo obowiązków? Cytuj
Reni45 Napisano 24 Luty Napisano 24 Luty Diabeł to karta bardzo silnie wiążąca mam wrażenie że możesz w tej firmie nadal zostać 1 1 Cytuj
Grzejnik Napisano 24 Luty Autor Napisano 24 Luty Czyli jest szansa, że oni jednak będą chcieli mnie zostawić od 01.09? Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.