Ismena Napisano Październik 11, 2014 Napisano Październik 11, 2014 Pd kilku dni "prześladuje" mnie pewna piosenka. Dla ułatwienia dodam, że piosenka jest polska, rok powstania - dokładnie jest napisane 2012/2013 1. Kto ją śpiewa? - piosenkarz, piosenkarka? (płeć, wygląd, chyba, że ktoś zaryzykuje i poda autora z imienia i nazwiska ) 2. O czym jest albo w jaki nastrój wprawia? Zapraszam, weryfikacja w środę Cytuj
Gość Napisano Październik 15, 2014 Napisano Październik 15, 2014 Ok no dobrze pełna improwizacja;)) Śpiewa kobieta po 30tce ciemne włosy, śpiewa o ukochanym którego już przy niej nie ma...czyli taka tèsknota za czyms. 10 trefl 7 kier dama pik Cytuj
Ismena Napisano Październik 15, 2014 Autor Napisano Październik 15, 2014 Esso dziękuję! Chyba już nikt więcej nie weźmie udziału, także daję weryfikację: Piosenka, to http://www.youtube.com/watch?v=0SEg695ce3k Piękna refleksyjna piosenka... a nawet życiowa. Cytuj
Laila Napisano Październik 15, 2014 Napisano Październik 15, 2014 Oj, a ja się spóźniłam już nawet miałam karty wylosowane. Szkoda bo ćwiczenie było bardzo fajne Cytuj
Ismena Napisano Październik 15, 2014 Autor Napisano Październik 15, 2014 Bardzo mi przykro, myślałam, że już nikt nie weźmie udziału, dlatego wstawiłam weryfikację... Ale jak coś, jest możliwość założenie kolejnego, ćwiczenia z piosenką Cytuj
Laila Napisano Październik 16, 2014 Napisano Październik 16, 2014 Ismeno nic się nie stało Wyraźnie było napisane, że weryfikacja w środę. Jakoś mi to umknęło i się spóźniłam. Ale chętnie wezmę udział w kolejnym ćwiczeniu Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.