Gość Napisano Wrzesień 6, 2021 Napisano Wrzesień 6, 2021 Wyciągnęłam kartę na dziś: List Powinnam dostać ważna wiadomość, tak rozumiem, że nie chodzi o same pisanie na forum. Moze dotyczyć pracy jak najbardziej, ale też wymiany dłuższych wiadomości (coś na kształt listu :) ) Zweryfikuje ;) Cytuj
Gość Napisano Wrzesień 9, 2021 Napisano Wrzesień 9, 2021 Przepraszam za późną weryfikacje, ale lepsza jest taka, niż wcale: Dużo pisałam ze znajomymi, otrzymałam kilka wiadomości. Cały czas oczekuje informacji na temat czegoś ważnego. Wyżebralam wróżbę u koleżanki - a to też jest jakaś wiadomość ;) Karta na dziś - Serce :) Cytuj
AgataNeko Napisano 25 Kwiecień Napisano 25 Kwiecień Właśnie zaczęłam poznawać karty Lenormand mam kilka talii od pewnego czasu, ale tylko pobieżnie sobie przeglądałam. Wylosowałam kartę na jutro: Krzyż. Trochę pesymistycznie na początek. Jakieś trudne wyzwanie przede mną. Byłam w ostatnich dniach przeziębiona, no i boli mnie kręgosłup. Mam nadzieję, że jutro ból pleców nie utrudni mi życia. Takie pierwsze myśli. Jednak w tej talii - Thelema Lenormand- karta Krzyż najbardziej nawiązuje do spraw religijnych, kościelnych bo jest na tle witraża, nie planuję czegoś w tym stylu. Obawiam się, że mogę się czuć zmęczona i osłabiona. Zobaczymy. 1 Cytuj
AgataNeko Napisano 26 Kwiecień Napisano 26 Kwiecień Wczoraj, kiedy zajrzałam tutaj w celu poznania kart Lenormand, rozpoczęłam od tego właśnie wątku, czyli karty dnia. Jednak pomyślałam, że w tym systemie jedna karta to za mało, taką miałam świadomość z ogólnej wiedzy. Dzisiaj jestem tego pewna. Myślę, że na dany dzień powinno się wyciągać dwie karty, jedna to za mało. Te karty czytamy w parach lub kombinacji większej ilości kart. Co myślicie? Cytuj
Amarant Napisano 14 Wrzesień Napisano 14 Wrzesień Dnia 25.04.2025 o 21:13, AgataNeko napisał: Właśnie zaczęłam poznawać karty Lenormand mam kilka talii od pewnego czasu, ale tylko pobieżnie sobie przeglądałam. Dokładnie mam tak samo. Jakiś czas temu wyciągnęłam talię, przejrzałam karty. Chciałam "pouczyć" się znaczeń. Ogólnie jestem nimi zainteresowana i chciałabym poświęcić im więcej czasu, ale tak nie bardzo wiem jak się za nie zabrać. Czuję, iż powinnam podejść bardziej intuicyjnie, dlatego gotowe znaczenia przynajmniej na początek odrzucilabym i skupiłabym się na własnych odczuciach co do karty/kart. Może tutaj będzie grupka osób do ćwiczeń, co mi pomoże podjąć decyzję? Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.