Margita Napisano Czerwiec 26, 2015 Napisano Czerwiec 26, 2015 Rozkład "Czy to miłość" . S. Stosunek do życia osoby pytającej. 1. Na co mogę liczyć w życiu uczuciowym? 2. Czy powinnam zaufać X? 3. Czego mogę oczekiwać od X-a? 4. Jak ułożą się relacje między nami? 5. Czy powinnam, planować przyszłość z X-em? 6. Czy X mnie darzy szczerym uczuciem? 7. Czego oczekuje ode mnie partner? 8. Co mnie czeka na przyszłość w partnerstwie z X-em? "Karty cygańskie" - H. Żuk 2 Cytuj
szam-Anka Napisano Czerwiec 26, 2015 Napisano Czerwiec 26, 2015 fajny rozkład ja stosuję zazwyczaj 7 kart w rzędzie , które pokazują mi rozwój sytuacji pomiędzy partnerami. albo zadaje pytania typu: co on myśli o niej , ona o nim , jakie ma plany w stosunku do partnera itd co mnie interesuje w danym momencie , wyciągam 1 kartę na każde pytanie i rozkładam w dwóch rzędach obok siebie Cytuj
Margita Napisano Czerwiec 26, 2015 Autor Napisano Czerwiec 26, 2015 To jest oczywiście rozkład z książki, ale każdy może sobie sam dopasować tak karty aby mu było wygodnie Cytuj
Essa Napisano Lipiec 24, 2015 Napisano Lipiec 24, 2015 Bardzo fajny rozkład, nie tylko dla kart cygańskich 2 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.