SowAna Napisano Kwiecień 15, 2018 Napisano Kwiecień 15, 2018 9 kielichów, 10 buław, Równowaga - jakiś robot kuchenny? Cytuj
SowAna Napisano Kwiecień 15, 2018 Napisano Kwiecień 15, 2018 "zasiedziałam się trochę, trzeba mocniej popracować, aby osiągnąć pożądaną sylwetkę" ? 1 Cytuj
SowAna Napisano Kwiecień 15, 2018 Napisano Kwiecień 15, 2018 pomocy, a te moje karty, twoim zdaniem, w ogóle mówią o tym co zamówiłaś? czy mam spróbować jeszcze raz? Cytuj
lirith Napisano Kwiecień 15, 2018 Napisano Kwiecień 15, 2018 Nie wiem jak CIę naprowadzić, żeby nie zdradzić za dużo. Karty na sam przedmiot nie do końca dobre, ale wiem dlaczego je wyciągnęłaś( nie mogę teraz tego zdradzić) Może wyciągnij jedną kartę na pytanie ogólne - co to jest lub, co się z tym robi Cytuj
Anika Napisano Kwiecień 15, 2018 Napisano Kwiecień 15, 2018 4 monet może jakaś szkatułka, pudełeczko coś w czym możesz trzymać jakieś inne przedmioty, albo jakiś pokrowiec? Cytuj
SowAna Napisano Kwiecień 15, 2018 Napisano Kwiecień 15, 2018 coś do domu, a może coś co pomaga przepchać rury (ale to nie jest kwadratowe), płytki albo coś innego do łazienki :), mi cały czas same kielichy wychodzą Cytuj
lirith Napisano Kwiecień 15, 2018 Napisano Kwiecień 15, 2018 podpowiedź- to coś przyjemnego, nie dla domu tylko dla mnie. Nie karty. Cytuj
lirith Napisano Kwiecień 15, 2018 Napisano Kwiecień 15, 2018 też nie. Coś znacznie prostszego. Coś, co ludzie chyba często zamawiają. Cytuj
SowAna Napisano Kwiecień 15, 2018 Napisano Kwiecień 15, 2018 no to ostatnia moja próba, ksiązka 1 Cytuj
lirith Napisano Kwiecień 15, 2018 Napisano Kwiecień 15, 2018 No i bingo:) Teraz mogę powiedzieć, że Twoje karty pokazały część fabuły tej książki. Cytuj
lirith Napisano Kwiecień 15, 2018 Napisano Kwiecień 15, 2018 Książka nosi tytuł "Patrz jak tańczę" Rok 1977. Jedenastoletnia Mira ucieka w taniec, żeby nie uczestniczyć w kłótniach rodziców. Balet, poprzez rygorystyczne zajęcia, mordercze treningi i obsesję perfekcjonizmu, daje jej poczucie kontroli, siłę i obietnicę sukcesu. Jej mentorem zostaje dużo starszy, charyzmatyczny Maurice. Wkrótce Mira zostaje przyjęta do prestiżowej szkoły baletowej, której dyrektor wiąże z młodą uczennicą wielkie nadzieje. W miarę upływu lat relacja Miry z Maurice’em staje się coraz bardziej intensywna, co naznaczy ich piętnem na całe życie. Rok 2016. Kate, profesor tańca w college’u, wdaje się w romans ze studentką. Ten ryzykowny krok może zagrozić nie tylko jej karierze, ale też precyzyjnie ułożonemu planowi na życie. Kiedy Kate otrzymuje list od mężczyzny, którego długo uważała za zmarłego, musi wrócić do dramatów z przeszłości, o których dawno już zapomniała. "Patrz, jak tańczę" to gorzka opowieść o cenie, jaką trzeba zapłacić za ambicję, umiłowanie piękna i pragnienie miłości. "Tragiczny obraz dziewczyny, która zbyt szybko zasmakowała w podziwie, przedstawiony z punktu widzenia dorosłej tancerki – z dużą dojrzałością, a jednocześnie żarliwą naiwnością.} 1 Cytuj
SowAna Napisano Kwiecień 20, 2018 Napisano Kwiecień 20, 2018 W szkole mojego dzieciątka odbył się kiermasz, jaki przedmiot nabyłam ( w liczbie mnogiej)? Cytuj
Karaja Napisano Maj 3, 2018 Napisano Maj 3, 2018 To ja spróbuję... Czy to jakieś słodycze,np. lizaki? Cytuj
Karaja Napisano Maj 3, 2018 Napisano Maj 3, 2018 to może coś do kąpieli..jakieś kulki, mydełka? Cytuj
Karaja Napisano Maj 3, 2018 Napisano Maj 3, 2018 no dobra..chyba potrzebuję podpowiedzi.. czy to się w jakikolwiek sposób może unosić..wisieć? wkręciłam się..ale co mi tam, skoro nikt inny nie próbuje..więc.. Cytuj
SowAna Napisano Maj 3, 2018 Napisano Maj 3, 2018 nie, to raczej się nie unosi, ale potrafi zmienić nasze spojrzenia..... nie wiem czy pomogłam Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.