Karaja Napisano Maj 5, 2018 Napisano Maj 5, 2018 6 minut temu, SowAna napisał: jakieś naczynia kieliszki, lampki - jakieś szkło to troszkę dalej... Cytuj
Karaja Napisano Maj 5, 2018 Napisano Maj 5, 2018 11 minut temu, lirith napisał: może kominek na świeczkę? nie...to już dalej od właściwej odpowiedzi Cytuj
Karaja Napisano Maj 5, 2018 Napisano Maj 5, 2018 też nie..podpowiem..aby spełniało swoją rolę, musi być w tym płyn..jak się opróżni, jest bezużyteczne Cytuj
Tatianaa Napisano Maj 5, 2018 Napisano Maj 5, 2018 To byla kiedys moja ulubiona zagadka. Wyciagalam karte tarota i czasami nawet dwa dni zastanawialam sie jaki przedmiot moze ta karta okreslac. Wskazowka byly dla mnie karty jakie wyciagnely inne osoby. Na tej podstawie udzielalam odpowiedzi. A teraz (nie bylo mnie tu jakis czas)i nie umiem odnalezc sie w tym . Jedyne co przychodzi mi do glowy to zabawa w zgadywanke, bo nawet intuicjii tu nie potrzeba. Szkoda ze poszlo to w innm kierunku a karty tarota w odstawke. Cytuj
lirith Napisano Maj 5, 2018 Napisano Maj 5, 2018 3 minuty temu, Tatianaa napisał: To byla kiedys moja ulubiona zagadka. Wyciagalam karte tarota i czasami nawet dwa dni zastanawialam sie jaki przedmiot moze ta karta okreslac. Wskazowka byly dla mnie karty jakie wyciagnely inne osoby. Na tej podstawie udzielalam odpowiedzi. A teraz (nie bylo mnie tu jakis czas)i nie umiem odnalezc sie w tym . Jedyne co przychodzi mi do glowy to zabawa w zgadywanke, bo nawet intuicjii tu nie potrzeba. Szkoda ze poszlo to w innm kierunku a karty tarota w odstawke. Nie do końca tak jest. Ja wyciągam kartę i próbuję odgadnąć za jej pomocą zadaną zagadkę. Cytuj
Tatianaa Napisano Maj 5, 2018 Napisano Maj 5, 2018 5 minut temu, lirith napisał: Nie do końca tak jest. Ja wyciągam kartę i próbuję odgadnąć za jej pomocą zadaną zagadkę. To dlaczego nie napiszesz jaka to karta. To moze byc wskazowka dla innych, albo mozna przeanalizowac wynik. Jakie karty okreslaja dany przedmiot i dlaczego takie zostaly wylosowane. Latwiej jest jak sie juz zna odpowiedz. To duza nauka. Ale Wy nie macie na to czasu , byle dalej i do przodu. Cytuj
SowAna Napisano Maj 5, 2018 Napisano Maj 5, 2018 56 minut temu, Tatianaa napisał: To dlaczego nie napiszesz jaka to karta. To moze byc wskazowka dla innych, albo mozna przeanalizowac wynik. Jakie karty okreslaja dany przedmiot i dlaczego takie zostaly wylosowane. Latwiej jest jak sie juz zna odpowiedz. To duza nauka. Ale Wy nie macie na to czasu , byle dalej i do przodu. 1 godzinę temu, Tatianaa napisał: To byla kiedys moja ulubiona zagadka. Wyciagalam karte tarota i czasami nawet dwa dni zastanawialam sie jaki przedmiot moze ta karta okreslac. Wskazowka byly dla mnie karty jakie wyciagnely inne osoby. Na tej podstawie udzielalam odpowiedzi. A teraz (nie bylo mnie tu jakis czas)i nie umiem odnalezc sie w tym . Jedyne co przychodzi mi do glowy to zabawa w zgadywanke, bo nawet intuicjii tu nie potrzeba. Szkoda ze poszlo to w innm kierunku a karty tarota w odstawke. Kiedyś było inaczej , a teraz wszyscy są winni tego, że Ciebie nie było, należy wejść i poustawiać wszystkich, a potem znów nie pojawiać się i tak dalej Sorki, ale wyszłaś mi w 4 kielichów, domyśl się co to znaczy Cytuj
SowAna Napisano Maj 5, 2018 Napisano Maj 5, 2018 1 godzinę temu, Karaja napisał: też nie..podpowiem..aby spełniało swoją rolę, musi być w tym płyn..jak się opróżni, jest bezużyteczne i co nasze zgadywanki nie pasują ? Cytuj
Karaja Napisano Maj 5, 2018 Napisano Maj 5, 2018 nie pasują.. pomyśleć jeszcze nad jakąś podpowiedzią czy zaczekać? Cytuj
SowAna Napisano Maj 5, 2018 Napisano Maj 5, 2018 rtęć też jest płynna, bez niej termometr jest bezużyteczny, może mieć dowolny kształt, łatwo go kupic Cytuj
Karaja Napisano Maj 5, 2018 Napisano Maj 5, 2018 19 minut temu, SowAna napisał: rtęć też jest płynna, bez niej termometr jest bezużyteczny, może mieć dowolny kształt, łatwo go kupic świetny pomysł... ale powiem tak - używanie tego sprawia przyjemność (bez podtekstów) 1 Cytuj
SowAna Napisano Maj 5, 2018 Napisano Maj 5, 2018 pamiętając me karty czy to mogą być foremki na lód? Cytuj
Karaja Napisano Maj 5, 2018 Napisano Maj 5, 2018 8 minut temu, SowAna napisał: pamiętając me karty czy to mogą być foremki na lód? no wiesz... o czym Ty pomyślałaś? Nie, to nie foremki Cytuj
SowAna Napisano Maj 5, 2018 Napisano Maj 5, 2018 9 kielichów - dużo naczyń, 4 monet - kwadratowe i namacalne, 2 monet - coś się w nich przelewa i teraz do tego łatwo kupić, nie jest ze szkła, bez płynu jest bezużyteczne, nie jest święcą, a ni wazonikiem, a ni karafką, a ni lampką, ło matko jakaś inhalacja ? Cytuj
Karaja Napisano Maj 5, 2018 Napisano Maj 5, 2018 a ja nie mówiłam, że nie jest ze szkła.... częściowo jest. Inhalacja nie Cytuj
Tatianaa Napisano Maj 6, 2018 Napisano Maj 6, 2018 10 godzin temu, SowAna napisał: Kiedyś było inaczej , a teraz wszyscy są winni tego, że Ciebie nie było, należy wejść i poustawiać wszystkich, a potem znów nie pojawiać się i tak dalej Sorki, ale wyszłaś mi w 4 kielichów, domyśl się co to znaczy Nie rozumiem, to taki duzy problem dla Ciebie , zeby napisac jaka karte wylosowalas ? Cytuj
SowAna Napisano Maj 6, 2018 Napisano Maj 6, 2018 4 godziny temu, Tatianaa napisał: Nie rozumiem, to taki duzy problem dla Ciebie , zeby napisac jaka karte wylosowalas ? Tatianaa, karty wylosowane były podane, nie to jest problemem, Ty zamiast spokojnie wyjaśnić, jak jest Twoim zdaniem ciekawiej, lepiej, że dobrze jest podawać karty, wyrażasz swą negatywną opinię o osobach ćwiczących, oceniasz i krytykujesz, co nie jest wg mnie a ni sympatyczne, ani zachęcające innych, tyle w temacie 16 godzin temu, Tatianaa napisał: To dlaczego nie napiszesz jaka to karta. To moze byc wskazowka dla innych, albo mozna przeanalizowac wynik. Jakie karty okreslaja dany przedmiot i dlaczego takie zostaly wylosowane. Latwiej jest jak sie juz zna odpowiedz. To duza nauka. Ale Wy nie macie na to czasu , byle dalej i do przodu. Cytuj
SowAna Napisano Maj 6, 2018 Napisano Maj 6, 2018 13 godzin temu, Karaja napisał: a ja nie mówiłam, że nie jest ze szkła.... częściowo jest. Inhalacja nie pół nocy nie spalam, myślałam czy to może być shaker? Cytuj
Karaja Napisano Maj 6, 2018 Napisano Maj 6, 2018 nie, to nie to... ale żeby aż nie spać...przeze mnie..? Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.