13AnnaAnna Napisano Sierpień 27, 2015 Napisano Sierpień 27, 2015 Kochani, jutro idę na rozmowę w sprawie pracy, jestem bardzo zestresowana, juz dwa razy aplikowałam o tę pracę, ale próbuję jeszcze raz, moze tym razem sie uda. Zapytałam kart: czy dostanę tę pracę ? Wylosowałam 3 karty: Umiarkowanie 2 denarów 3 buław. Ja zinterpretowałam to tak: Praca nie pojawi sie od razu, bedzie trzeba poczekac, byc moze po raz kolejny wysłac swoje cv, dzwonić , przypominać o sobie, jednym słowem wytrwale dązyc do celu. Praca moze nie byc taka jak ją sobie wyobrazam, trzeba bedzie zweryfikowac swoje oczekiwania, dostosowac sie. Mozliwa praca na zmiany lub koniecznosc dokształcenia sie w trakcie. i 3 buławy to upragnioba zmiana pracy, nowa praca. Czy ktoś się odniesie do mojej interpretacji? Bardzo proszę ....☺ Cytuj Kieliçhem jestèm. Mieczem bywam.
13AnnaAnna Napisano Sierpień 27, 2015 Autor Napisano Sierpień 27, 2015 ps. dodam, ze miejsce do którego aplikuję to szpital. Wlasnie wyczytałam w necie że karta Umiarkowanie może oznaczać także szpital.... Cytuj Kieliçhem jestèm. Mieczem bywam.
Syrena Napisano Wrzesień 1, 2015 Napisano Wrzesień 1, 2015 A ja bym inaczej trochę to zinterpretowała. Owszem masz duże szansę na dostanie tej pracy, ale być może aplikacja była odrzucana z powodu luk Twojego doświadczenia? Może będziesz musiała zrobić jakiś dodatkowy kurs czy przejść jakieś szkolenie, aby rozpocząć ta pracę dlatego może ona trochę się odwlec, ale nie sądzę, aby to było "długo". To może być na zasadzie takie małego ultimatum - dostaniesz prace jak właśnie pójdziesz na jakieś szkolenie. Być może na chwilę się zawahasz, ale koniec tej sytuacji powinien być pomyślny dla Ciebie Cytuj
berta Napisano Wrzesień 8, 2015 Napisano Wrzesień 8, 2015 Moim zdaniem możesz stanąć przed jakimś wyborem? Może trzeba będzie gdzieś pojechać? zastanowić się..Karty chyba nie do końca odpowiadają konkretnie, możliwe, że dużo zależy od twoich wyborów. Cytuj
13AnnaAnna Napisano Wrzesień 10, 2015 Autor Napisano Wrzesień 10, 2015 A jednak nie dostałam tej pracy...I to nie dlatego że zostałam odrzucona. Nie pojawiła się Pani z którą miałam o pracy rozmawiać. Zdecydowałam sie na dokształcenie w moim zawodzie. Zaaplikuję o te prace jeszcze raz jak juz skoncze szkołę. Cytuj Kieliçhem jestèm. Mieczem bywam.
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.