Lucy.liu Napisano Kwiecień 15, 2018 Napisano Kwiecień 15, 2018 Myślicie że na tak postawione pytanie - czy X o mnie myśli odpowiedź MOC jest pozytywna czy negatywna? Cytuj
Lucy.liu Napisano Kwiecień 15, 2018 Autor Napisano Kwiecień 15, 2018 Moim zdaniem tez odpowiada na tak i to nawet takie mocne tak. W sensie pan niekoniecznie się może od tych myśli uwolnić wręcz Cytuj
SowAna Napisano Kwiecień 15, 2018 Napisano Kwiecień 15, 2018 Lucy.liu no nie, a miałaś przestać na jakiś czas..... 1 Cytuj
Lucy.liu Napisano Kwiecień 15, 2018 Autor Napisano Kwiecień 15, 2018 Ten obiekt akurat jest MOCno interesujący 1 Cytuj
Margita Napisano Kwiecień 19, 2018 Napisano Kwiecień 19, 2018 Bardzo go pociągasz, masz w sobie tę moc, która sprawia, że patrzy na Ciebie inaczej niż na inne kobiety. 1 Cytuj
Lucy.liu Napisano Kwiecień 20, 2018 Autor Napisano Kwiecień 20, 2018 Na pytanie jak mnie postrzega również wyszła moc, przy czym dodam, że on nie wykonuje wobec mnie żadnych ruchów a nawet powiedziałabym ze to taka ostentacyjna olewka a jednak czuję że "coś jest na rzeczy".. 1 Cytuj
SowAna Napisano Kwiecień 20, 2018 Napisano Kwiecień 20, 2018 nie zamartwiaj się, skoro nic nie robi, to niech sobie tylko marzy, może masz w sobie coś, co mężczyźni chcieliby okiełznać, ale się boja, bo ugryziesz poszukaj takiego, co spróbuje - do oglądania są seriale w TV, a nie Lucy.liu Cytuj
Lucy.liu Napisano Kwiecień 20, 2018 Autor Napisano Kwiecień 20, 2018 3 godziny temu, SowAna napisał: nie zamartwiaj się, skoro nic nie robi, to niech sobie tylko marzy, może masz w sobie coś, co mężczyźni chcieliby okiełznać, ale się boja, bo ugryziesz poszukaj takiego, co spróbuje - do oglądania są seriale w TV, a nie Lucy.liu Ja się nie zamartwiam, no coś Ty tak karty sprawdzam, wnioski wyciągam a mężczyzn obserwuję w życiu Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.