Skocz do zawartości

Czy o mnie myśli - Siła

Polecane posty

Napisano

Myślicie że na tak postawione pytanie - czy X o mnie myśli odpowiedź MOC jest pozytywna czy negatywna?

Napisano

Moim zdaniem tez odpowiada na tak i to nawet takie mocne tak. W sensie pan niekoniecznie się może od tych myśli uwolnić wręcz

Napisano

Bardzo go pociągasz, masz w sobie tę moc, która sprawia, że patrzy na Ciebie inaczej niż na inne kobiety.

• Lubię! 1

0girl_witch.gif.d551843d651a3d222daca21637f5946b.gif

Napisano

Na pytanie jak mnie postrzega również wyszła moc, przy czym dodam, że on nie wykonuje wobec mnie żadnych ruchów a nawet powiedziałabym ze to taka ostentacyjna olewka a jednak czuję że "coś jest na rzeczy".. <bezradny>

• Lubię! 1
Napisano

nie zamartwiaj się, skoro nic nie robi, to niech sobie tylko marzy, może masz w sobie coś, co mężczyźni chcieliby okiełznać, ale się boja, bo ugryziesz :)

poszukaj takiego, co spróbuje - do oglądania są seriale w TV, a nie Lucy.liu <nerwy>

Napisano
3 godziny temu, SowAna napisał:

nie zamartwiaj się, skoro nic nie robi, to niech sobie tylko marzy, może masz w sobie coś, co mężczyźni chcieliby okiełznać, ale się boja, bo ugryziesz :)

poszukaj takiego, co spróbuje - do oglądania są seriale w TV, a nie Lucy.liu <nerwy>

Ja się nie zamartwiam, no coś Ty :) tak karty sprawdzam, wnioski wyciągam a mężczyzn obserwuję w życiu ;)

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...