Skocz do zawartości

Portret nr 2

Polecane posty

Napisano

To może ja zadam:

Płeć - mężczyzna

1. dzieciństwo - XIII (Śmierć )

2. wiek średni - VIII (Sprawiedliwość albo Moc, zależy od talii,  w każdym razie 8)

3. wiek dojrzały - XVIII (Księżyc )

Czy po interpretacji kart, możecie określić kto to może być?

Napisano

Wyjaśnienia do tematu poniżej, zapraszam wszystkich chętnych

Napisano
3 minuty temu, MIMESIS napisał:

mam pewien pomysl, tylko czy to ocbokrajowiec?

tak i to znany :)

Napisano

moje tropy wskazuja na Fidela Castro, tylko nijak mi tutaj ten ksiezyc nie pasuje na 3.

1- dzieko ze zwiaazku pozamalzenskiego,zmiany szkol, zaintersowan, od sportu  po prawo, najpierw ochrzczony potem ateista

2. szukalam politykow lub sedziow, studiowal prawo, odwoływał sie do hasel " uczciwości, przyzwoitości i sprawiedliwości”

w 5. wyszedl mi Cesarz :madrosc, upor, nieugietosc, konflikty z otoczeniem/rewolucja

• Gratuluję! 2
Napisano
21 godzin temu, MIMESIS napisał:

moje tropy wskazuja na Fidela Castro, tylko nijak mi tutaj ten ksiezyc nie pasuje na 3.

1- dzieko ze zwiaazku pozamalzenskiego,zmiany szkol, zaintersowan, od sportu  po prawo, najpierw ochrzczony potem ateista

2. szukalam politykow lub sedziow, studiowal prawo, odwoływał sie do hasel " uczciwości, przyzwoitości i sprawiedliwości”

w 5. wyszedl mi Cesarz :madrosc, upor, nieugietosc, konflikty z otoczeniem/rewolucja

a może po prostu widział świat inaczej Ooo

brawo Ty <brawo>

Napisano

czy moge zadac kolejne cwiczenie? tylko dotyczyłoby losow pary czyli portet partnerski.

Napisano

chyba zwycięzca właściwie ma obowiązek zadania kolejnego pytania<myśli>

moim zdaniem to może być nawet Kelly Family <luzik>

• Lubię! 1

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...