szyszka Napisano Kwiecień 19, 2018 Napisano Kwiecień 19, 2018 Witam wszystkich. Przyszłam do Was z prośbą o pomoc w interpretacji kart, ponieważ sama nie jestem wobec swoich rozkładów obiektywna i ciężko ocenić mi z kart, jak się sprawy potoczą. Sprawa jest poważna, i zapewne czeka mnie sprawa w sadzie przeciwko byłemu mężowi a Ojca dziecka, które zostało przez niego skrzywdzone i zapewne w psychice już zostanie na zawsze. O całej sytuacji już została powiadomiona prokuratura, (teraz czekam na dalsze wieści), a z kart nieco wybiegam w przyszłość, bo tak czy siak sprawa w Sądzie się odbędzie. O to rozkład, jaki znalazłam w sieci i na który wyjęłam karty. 1. Sygnifikator oskarżonego- 2 buław 2. Linia obrony- rycerz mieczy 3. Atuty obrony- CESARZOWA 4. Słabe strony obrony- KAPŁAN 5. Linia oskarżyciela (prokuratora)- 10 KIELICHÓW 6. Atuty oskarżyciela- MOC 7. Słabe strony oskarżyciela- 8 PAŁEK 8. Wpływ świadków na wyrok- KRÓL PAŁEK 9. Jaki wyrok wyda sąd- PAZIK PAŁEK, SŁOŃCE, 9 MIECZY 10. Rezultat procesu dla oskarżonego- PAZIK KIELICHÓW, MAG, 5 KIELICHÓW Ogólnie widzę to tak, że jednak sąd/prokurator wezmą sprawy w swoje ręce dla dobra córki ( ogólnie dzieci). Nerwowo będzie w tej jego obronie ale atutem chyba jest jego konkubina która wyszła w Cesarzowej i będzie go broniła. Słabymi stronami w Kapłanie widzę fakt, że jako Ojciec dzieci nawalił. Linią obrony na naszą korzyść to dobro dzieci, co tez prokurator bierze pod uwagę. Mylę ze wyrok zapadnie korzystny dla mnie i dzieci. W tych kartach być może Ojciec zostanie pozbawiony praw /// Proszę o wasze spostrzeżenie. Z góry dziękuję. Cytuj
Anika Napisano Kwiecień 22, 2018 Napisano Kwiecień 22, 2018 2. Linia obrony- rycerz mieczy - tutaj może postawią na chłodną kalkulację, będą kierować się dowodami szukając w nich czegoś, co można podważyć? 3. Atuty obrony- CESARZOWA - tutaj może jakaś kobieta stanie w obronie 4. Słabe strony obrony- KAPŁAN tutaj zawiódł jako mąż i ojciec 5. Linia oskarżyciela (prokuratora)- 10 KIELICHÓW prokurator myślę, że będzie kierować się dobrem dzieci i rodziny 6. Atuty oskarżyciela- MOC no będzie on miał moc, siłę przebicia, argumentację 7. Słabe strony oskarżyciela- 8 PAŁEK może tutaj aby czegoś nie przeoczyć, nie działać za szybko, może jeżeli w aktach znajdują się jakieś np. dowody z komputera to dokładnie je przeanalizować? 9. Jaki wyrok wyda sąd- PAZIK PAŁEK, SŁOŃCE, 9 MIECZY nie wiem jaki wyda, ale myślę, że może do końca Ci się to nie spodoba te 9 mieczy? może na zasadzie, że wyrok będzie trochę za łaskawy dla Ciebie? 10. Rezultat procesu dla oskarżonego- PAZIK KIELICHÓW, MAG, 5 KIELICHÓW myślę, że wyrok zapadnie na niekorzyść oskarżonego 1 Cytuj
szyszka Napisano Kwiecień 22, 2018 Autor Napisano Kwiecień 22, 2018 Dnia 22.04.2018 o 19:14, Anika napisał: 2. Linia obrony- rycerz mieczy - tutaj może postawią na chłodną kalkulację, będą kierować się dowodami szukając w nich czegoś, co można podważyć? 3. Atuty obrony- CESARZOWA - tutaj może jakaś kobieta stanie w obronie 4. Słabe strony obrony- KAPŁAN tutaj zawiódł jako mąż i ojciec 5. Linia oskarżyciela (prokuratora)- 10 KIELICHÓW prokurator myślę, że będzie kierować się dobrem dzieci i rodziny 6. Atuty oskarżyciela- MOC no będzie on miał moc, siłę przebicia, argumentację 7. Słabe strony oskarżyciela- 8 PAŁEK może tutaj aby czegoś nie przeoczyć, nie działać za szybko, może jeżeli w aktach znajdują się jakieś np. dowody z komputera to dokładnie je przeanalizować? 9. Jaki wyrok wyda sąd- PAZIK PAŁEK, SŁOŃCE, 9 MIECZY nie wiem jaki wyda, ale myślę, że może do końca Ci się to nie spodoba te 9 mieczy? może na zasadzie, że wyrok będzie trochę za łaskawy dla Ciebie? 10. Rezultat procesu dla oskarżonego- PAZIK KIELICHÓW, MAG, 5 KIELICHÓW myślę, że wyrok zapadnie na niekorzyść oskarżonego Dziękuję Cytuj
Lucy.liu Napisano Maj 4, 2018 Napisano Maj 4, 2018 Dnia 20.04.2018 o 00:44, szyszka napisał: Witam wszystkich. Przyszłam do Was z prośbą o pomoc w interpretacji kart, ponieważ sama nie jestem wobec swoich rozkładów obiektywna i ciężko ocenić mi z kart, jak się sprawy potoczą. Sprawa jest poważna, i zapewne czeka mnie sprawa w sadzie przeciwko byłemu mężowi a Ojca dziecka, które zostało przez niego skrzywdzone i zapewne w psychice już zostanie na zawsze. O całej sytuacji już została powiadomiona prokuratura, (teraz czekam na dalsze wieści), a z kart nieco wybiegam w przyszłość, bo tak czy siak sprawa w Sądzie się odbędzie. O to rozkład, jaki znalazłam w sieci i na który wyjęłam karty. 1. Sygnifikator oskarżonego- 2 buław 2. Linia obrony- rycerz mieczy 3. Atuty obrony- CESARZOWA 4. Słabe strony obrony- KAPŁAN 5. Linia oskarżyciela (prokuratora)- 10 KIELICHÓW 6. Atuty oskarżyciela- MOC 7. Słabe strony oskarżyciela- 8 PAŁEK 8. Wpływ świadków na wyrok- KRÓL PAŁEK 9. Jaki wyrok wyda sąd- PAZIK PAŁEK, SŁOŃCE, 9 MIECZY 10. Rezultat procesu dla oskarżonego- PAZIK KIELICHÓW, MAG, 5 KIELICHÓW Ogólnie widzę to tak, że jednak sąd/prokurator wezmą sprawy w swoje ręce dla dobra córki ( ogólnie dzieci). Nerwowo będzie w tej jego obronie ale atutem chyba jest jego konkubina która wyszła w Cesarzowej i będzie go broniła. Słabymi stronami w Kapłanie widzę fakt, że jako Ojciec dzieci nawalił. Linią obrony na naszą korzyść to dobro dzieci, co tez prokurator bierze pod uwagę. Mylę ze wyrok zapadnie korzystny dla mnie i dzieci. W tych kartach być może Ojciec zostanie pozbawiony praw /// Proszę o wasze spostrzeżenie. Z góry dziękuję. Z grubsza zgadzam się z waszymi interpretacjami. Myślę że wyrok będzie na niekorzyść oskarżonego i dopadnie go sprawiedliwość i karma. Pozdrawiam. 1 Cytuj
szyszka Napisano Luty 5, 2019 Autor Napisano Luty 5, 2019 Witajcie kochani. Chciałam napisać wstępną weryfikację. Prokuratura uznała exa za winnego i uznała, że popełnił przestępstwo .. Pierwsza sprawa karna odbędzie się 14 stego lutego. Nie wiem czy to zakonczy sie na jednej sprawie, czy bedzie ich wiecej... Czy byłby ktoś chętny zerknąć w karty jak ta sprawa się potoczy? Czy ex zostanie ukarany? Za duzo we mnie emocji abym sama wyciągała karty... Oczywiscie zweryfikuję. Będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam. Szyszka. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.