Skocz do zawartości

Krzyż celtycki 2

Polecane posty

Napisano

Moje życie uczuciowe obecnie: Gwiazda- odzyskanie równowagi, harmonii, spokoju, po tych burzliwych mieczach z ostatniego czasu odzyskanie większej wiary, że los może się odmienić.

2 Co wpływa na moją obecną sytuację: 7 monet - wydaję mi się, że czas, że trzeba poczekać nawet taka nauka cierpliwości, zając się innymi sprawami

3 Co jest problemem? Sąd Ostateczny-  tu skojarzyło mi się z tą 7 monet, że trzeba czekać

4 Przeszłość i wpływy : Rycerz Mieczy- tu myślę, że chodzi o pewnego mężczyznę 

5 Świadome dążenie i cel: Księżyc tutaj skojarzyło mi się, że na świat zaczęłam patrzeć realistycznie, bez zbędnych marzeń, iluzji

6 Wydarzenia w najbliższym czasie: Śmierć tutaj zmiany coś się może zakończyć

7 Karta rada: Mag może chodzi tutaj, że ze wszystkim sobie poradzę? znajdę rozwiązanie z sytuacji, albo uważać na jakiś manipulantów? 

8 Wpływy z zewnątrz mające wpływ na wynik: Kochankowie, tutaj może jakaś osoba, która staje przed jakimś dylematem? albo jakaś rada od kogoś?

9 Co powinnam wiedzieć: Siła- że mam siłę, wewnętrzną moc w sobie, która mi pomoże w tym czasie

10 Wynik 4 buław wynik całkiem niezły czas świętowania, może zacznie się  coś zmieniać

Pomożecie w interpretacji bo samej sobie to ciężko być obiektywnym? :ph34r:

Napisano

Anika, nie wiem jakie zadałaś kartom pytanie, lecz poniżej taki opis intuicyjny <myśli>

Moje życie uczuciowe obecnie: Gwiazda-  dla mnie czasami Gwiazda trochę ocenia własne ruchy, patrzy tak jakby w wodę/lustro i przygląda się sama sobie, czy teraz już sobie się taka podobam

2 Co wpływa na moją obecną sytuację: 7 monet - doświadczenie i włożona praca

3 Co jest problemem? Sąd Ostateczny-  nie potrafisz do końca odciąć się od przeszłości oraz zrozumieć, ze należy wejść w nową rzeczywistość

4 Przeszłość i wpływy : Rycerz Mieczy- możliwe, że chodzi o pewnego mężczyznę, zależy o czym myślałaś stawiając ten rozkład, denerwuje cię ta przeszłość, trochę nie daje ci spokoju w głowie, powracają czasami dość intensywne myśli

5 Świadome dążenie i cel: Księżyc chęć spojrzenia na sytuację takim "trzeźwym" wzrokiem

6 Wydarzenia w najbliższym czasie: Śmierć powolne zmiany w Tobie, pytasz się o siebie, wić karta mówi raczej o Tobie

7 Karta rada: Mag  nie daj się więcej wyprowadzać w maliny, masz wiele atutów sobie, naucz się je trochę sprzedawać/ reklamować

8 Wpływy z zewnątrz mające wpływ na wynik: Kochankowie, jeżeli uwzględnisz to co mówią karty powyżej tego punktu, możliwy jest romans

9 Co powinnam wiedzieć: Siła- opanuj własne słabości, te słabości nieopanowane szkodzą, opanowane mogą być Twoją siłą

10 Wynik 4 buław

• Dziękuję! 1
Napisano

Dziękuje SowAna pytanie było jak potoczą się moje sprawy sercowe w maju ;) jeżeli w moim życiu ma się pojawić jakiś zajęty mężczyzna to niech spada <nerwy>

Napisano

Księżyc na pozycji świadomości to informacja, iż nie jesteś, Aniko, świadoma emocji, które kierują Tobą w tej kwestii. Podświadomie atakujesz, sabotujesz swoje świadome pragnienie stworzenia związku. Karta Sądu również podkreśla to, że problemem jest tworzenie więzi międzyludzkich, które charakteryzują się zobowiązaniami wobec siebie. Gwiazda sugeruje, że wolność jest dla Ciebie priorytetem. Chyba nie uświadamiasz sobie jak bardzo. Reszta kart potwierdza to, że stawiasz raczej na niezależność, wolność emocjonalną, a boisz się stłumienia i ograniczeń, jakie niesie ze sobą bliska relacja uczuciowa.

• Dziękuję! 1

Nie szukaj miłości, ale barier w sobie, które przeciwko miłości wzniosłeś. Rumi

Napisano

Dziękuje Intiana i SowAna, weryfikację tego co napisałyście napiszę pod koniec miesiąca. :) 

Napisano
Dnia 24.04.2018 o 18:51, Anika napisał:

Moje życie uczuciowe obecnie: Gwiazda-  Obecnie przechodzisz proces oczyszczania, opieka z góry nad Tobą czuwa, pokochaj samą siebie a będzie Ci dane poznać kogoś godnego Ciebie.

2 Co wpływa na moją obecną sytuację: 7 monet - zbyt szybko wczesniej dzialalas, teraz trzeba uzbroic sie w cierpliwosc.. pożyc sama ze sobą, nauczyc sie zyc w samotnosci po to aby zrozumiec dlaczego i do czego jest Ci potrzebny partner który sie pojawić ma w Twoim zyciu.

3 Co jest problemem? Sąd Ostateczny-  wlasnie to, o czym napisalam wyżej. Problemem jest fakt, że zbyt szybko zawierasz nowe znajomoci w które szybko sie angazujesz

4 Przeszłość i wpływy : Rycerz Mieczy- kłótnie, nerwy na płeć męską, zawiodłaś się

5 Świadome dążenie i cel: Księżyc nie chcesz już żyć w iluzji, realnie chcesz patrzeć na nowo poznane relacje i nie dzialać zbyt pochopnie.

6 Wydarzenia w najbliższym czasie: Śmierć transformacja, narodzisz sie na nowo z innym podejsciem do zycia

7 Karta rada: Mag  Mag trzyma czarodziejską różdżkę której nie waha się użyć..rada taka abyś uwieżyła w swoją moc i nie trwoniła energii na byle kogo 

8 Wpływy z zewnątrz mające wpływ na wynik: Kochankowie, nie bedziesz chciala wchodzic w relacje romansowe, dwuznaczne, niepewne

9 Co powinnam wiedzieć: Siła- w Tobie jest siła i moc .. być może masz w dacie urodzenia 8 która Ci o tym przypomina..

10 Wynik 4 buław w wyniku widzę wyjazd na majówkę, być może za miasto lub na drugi koniec miasta, fajna zabawa w dobrym towarzystwie i możliwe nowe znajomości.

Pomożecie w interpretacji bo samej sobie to ciężko być obiektywnym? :ph34r:

• Dziękuję! 1

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...