SowAna Napisano Czerwiec 15, 2018 Napisano Czerwiec 15, 2018 Cześć, co sądzicie o tym rozkładzie porównawczym: Pytanie brzmiało gdzie jechać (taki urlop połączony z pracą) - gdzie będzie bezpieczniej, można będzie zarobić, a jednocześnie odpocząć, jedzie matka z dzieckiem (szczegóły w dziale:prośba o wróżbę, post Decyzja trudny wybór) Pomożecie? Niemcy 7m Qd VI 8b 10k XIV Grecja 7k Rd Rm 4m 10d Cytuj
lirith Napisano Czerwiec 15, 2018 Napisano Czerwiec 15, 2018 Jakoś Niemcy mi lepiej wyglądają, choć 7 mieczy trochę tu bruździ. 1 Cytuj
Magda Napisano Czerwiec 15, 2018 Napisano Czerwiec 15, 2018 A czy te 7 Mieczy na poczatku rozkladu moga moze oznaczac Rozczarowanie co do wygladu miejsca, osoby , otoczenia itp? Badz tez trudna nieprzyjemna podroz tam,? Bo takie sa moje obawy a po tej karcie pojawiaja sie juz bardziej optymistyczne karty czyli moze sie wszystko ulozy? Cytuj
lirith Napisano Czerwiec 15, 2018 Napisano Czerwiec 15, 2018 Szczerze mówiąc to faktycznie karty kolejne są bardzo pozytywne. CHyba zaryzykowałabym nawet z tą 7 mieczy. Może ona oznaczać że pomylisz drogę lub adres lub coś zgubisz. Myślę, że jak będziesz czujna i ostrożna to podróż przebiegnie pozytywnie. Cytuj
Magda Napisano Lipiec 1, 2018 Napisano Lipiec 1, 2018 witam Pisze z mniejsza czescia weryfikacji niestety nie pojechalam jeszcze do Niemiec wyjazd byl planowany na ostatni tydzien czerwca jednak moja corka rozchorowala sie na Ospe i niestety musze wyjazd odlozyc w czasie Mam nadzieje , ze osoby sie nie rozmysla i nie zatrudnia kogos innego przez ten czas Chcialabym jechac w ostatni tydzien Lipca Byc moze te 7 Mieczy moglo mowic o jakiejs sytuacji ktora uniemozliwi podroz? pozdrawiam serdecznie Magda 1 Cytuj
SowAna Napisano Lipiec 5, 2018 Autor Napisano Lipiec 5, 2018 Dnia 1.07.2018 o 19:35, Magda napisał: Magda no i właśnie dlatego jest potrzebna weryfikacja, dziękujemy ci bardzo, ta 7 mieczy - jest powietrznym szkodnikiem, a więc dlaczego nie ospą wietrzną - super, jest kolejne znaczenie tej karty 1 Cytuj
Magda Napisano Lipiec 10, 2018 Napisano Lipiec 10, 2018 tak droga SowAna mysle ze to prawda Ospa wietrzna czyli przenoszona przez powietrze Gdy otrzymalam odpowiedz na moje pytanie wlasnie zastanawialam sie co ta karta moze oznaczac w moim konkretnie przypadku Pozostale karty byly na szczescie lepsze zatem nie trace nadzieji Bede na biezaco informowac odezwe sie wkrotce pozdrawiam serdecznie Magda Cytuj
Magda Napisano Wrzesień 2, 2018 Napisano Wrzesień 2, 2018 witajcie drogie Wrozki, przychodze z weryfikacja jednak nie pojechalam ani do Niemiec ani do Grecji z powodu choroby corki sytuacja sie troche skomplikowala w czasie i dzieki temu moglam sie przekonac ze pracodawcy byli nie do konca uczciwi zatem zrezygnowalam czulam ze cos nie gra podswiadomie bylam w Polsce w Zakopanem bylo bardzo przyjemnie i czuje ze wyjazd ten w pelni zadowolil moja corka mialam tam zajecie dzieki ktoremu troche udalo mi sie zarobic ale tez odpoczac czuje ze dobrze spelnilam swoja role , moze nie zarobilam duzych pieniedzy nie znalalam milosci ale zapewnialam corce udane wakacje mily czas dla nas dwoch ktory bardzo nas zblizyl to byc moze oznaczaja te dwie 10 na koncach obu rozkladow pozdrawiam serdecznie Magda Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.