Skocz do zawartości

Niemcy czy Grecja?

Polecane posty

Napisano

Cześć, co sądzicie o tym rozkładzie porównawczym:

Pytanie brzmiało gdzie jechać (taki urlop połączony z pracą) - gdzie będzie bezpieczniej, można będzie zarobić, a jednocześnie odpocząć, jedzie matka z dzieckiem (szczegóły w dziale:prośba o wróżbę, post Decyzja trudny wybór) Pomożecie? ;D

Niemcy 7m Qd VI 8b 10k
XIV          
Grecja 7k Rd Rm 4m 10d
Napisano

Jakoś Niemcy mi lepiej wyglądają, choć 7 mieczy trochę tu bruździ.

• Dziękuję! 1
Napisano

A czy te 7 Mieczy na poczatku rozkladu moga moze oznaczac Rozczarowanie co do wygladu miejsca, osoby , otoczenia itp?

Badz tez trudna nieprzyjemna  podroz tam,?

Bo takie sa moje obawy a  po tej karcie pojawiaja sie juz bardziej optymistyczne karty czyli moze sie wszystko ulozy?

Napisano

Szczerze mówiąc to faktycznie karty kolejne są bardzo pozytywne. CHyba zaryzykowałabym nawet  z tą 7 mieczy. Może ona oznaczać że pomylisz drogę lub adres lub coś zgubisz. Myślę, że jak będziesz czujna i ostrożna to podróż przebiegnie pozytywnie.

• 3 weeks later...
Napisano

witam Pisze z mniejsza czescia weryfikacji

niestety nie pojechalam jeszcze do Niemiec wyjazd byl planowany na ostatni tydzien czerwca

jednak moja corka rozchorowala sie na Ospe i niestety musze wyjazd odlozyc w czasie

Mam nadzieje , ze osoby sie nie rozmysla i nie zatrudnia kogos innego przez ten czas

Chcialabym jechac w ostatni tydzien Lipca

Byc  moze te 7 Mieczy moglo mowic o jakiejs sytuacji ktora uniemozliwi podroz?

pozdrawiam serdecznie Magda

• Dziękuję! 1
Napisano
Dnia 1.07.2018 o 19:35, Magda napisał:

Magda

no i właśnie dlatego jest potrzebna weryfikacja, dziękujemy ci bardzo, ta 7 mieczy - jest powietrznym szkodnikiem, a więc dlaczego nie ospą wietrzną - super, jest kolejne znaczenie tej karty

• Lubię! 1
Napisano

tak droga SowAna mysle ze to prawda 

Ospa wietrzna czyli przenoszona przez powietrze 

Gdy otrzymalam odpowiedz na moje pytanie wlasnie zastanawialam sie co ta karta moze oznaczac w moim konkretnie przypadku 

Pozostale karty byly na szczescie lepsze zatem nie trace nadzieji

Bede na biezaco informowac odezwe sie wkrotce

• 1 month later...
Napisano

witajcie drogie Wrozki, przychodze z weryfikacja

jednak nie pojechalam ani do Niemiec ani do Grecji

z powodu choroby corki sytuacja sie troche skomplikowala w czasie i dzieki temu moglam sie przekonac ze pracodawcy byli nie do konca uczciwi 

zatem zrezygnowalam czulam ze cos nie gra podswiadomie

bylam w Polsce w Zakopanem bylo bardzo przyjemnie i czuje ze wyjazd ten w pelni zadowolil moja corka

mialam tam zajecie dzieki ktoremu troche udalo mi sie zarobic ale tez odpoczac 

czuje ze dobrze spelnilam swoja role , moze nie zarobilam duzych pieniedzy nie znalalam milosci 

ale zapewnialam corce udane wakacje mily czas dla nas dwoch ktory bardzo nas zblizyl

to byc moze oznaczaja te dwie 10 na koncach obu rozkladow

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...