Skocz do zawartości

Data 11-11

Polecane posty

Napisano

Dzisiaj się dowiedziałam że mam piękną datę urodzenia, ale pełną zdrad w obu kierunkach... Jak obliczyć kiedy rozwód..., Teraz jestem w separacji. I w matni też... :(

• Smutek 1
Napisano

Witaj ja Cię witam mimo że z nami się nie przywitałaś szkoda .....

dużo pomocnych ludzi ale cóż są i tacy którzy wpadają po coś i znikają na zasadzie mam pytanie daj odpowiedz ..... w poście który sama napisałaś sama według mnie napisałaś odpowiedz....

8

3

4       8

2      2       6

0       4

4

Halo jaki rozwód...... ?   czy to piękna data urodzenia ? myślę że jeśli poczytasz jakie masz wyzwania liczb obecnie 4i 8 a więc praca i zdobywanie dóbr materialnych musisz podać datę partnera chyba że w związku jesteś sama.

Od dnia twoich urodzin będziesz w 6 roku osobistym .............. czasami rozwód jest lepszy niż separacja ...........

to Ty winnaś wiedzieć na co sobie pozwalasz..........i na jaką pracę się decydujesz .......... dbaj o rodzinę ............. separacja z kimś kto i kogo będziesz gonić nic Ci nie da, to chciałam powiedzieć pisząc dbaj o rodzinę.

Moim zdaniem to co się dzieje to dla Ciebie los na loterii do wygrania to ty musisz wiedzieć co chcesz wygrać ja tu tylko widzę dobra materialne ..... wyzwania rodziny miałaś ..... okupione ciężką pracą.

Coś mi się wydaje że jeszcze możecie sobie powiększyć rodzinę na przepraszam ..... 

• Lubię! 1
Napisano

Dziękuję :)

Chwilowo niewiele z tego rozumiem :(

Jestem nowa więc błagam jaśniej :) :)

Batyam,... nadal kocham mojego męża, wydawało się że naprawdę jesteśmy dla siebie stworzeni (wiem, każda tak pisze :) ), poznaliśmy się w 2014, ślub 2016, a od lutego tego roku niemiła niespodzianka :(.

Wiem czego pragnę, ale nie wiem czy to najlepsza dla mnie droga. Jestem w zawieszeniu, zero kontaktu albo ucieka. Ja tylko chcę w tą lub tamtą stronę bo stan na dzisiaj jest nie do przyjęcia...

Napisałam pozew o separację, której tak naprawdę nie chce. Względy finansowe mnie do tego skłoniły. Rozwodu też nie chce. On chyba też...

"separacja z kimś kto i kogo będziesz gonić nic Ci nie da"

jeszcze możecie sobie powiększyć rodzinę na przepraszam .....  - proszę rozwiń również te wątki...

Napisano

Katka 11

"separacja z kimś kto i kogo będziesz gonić nic Ci nie da" tak napisałam. 

Napisałam też jaki rozwód .... sorry kochana ale się bawicie i te dylematy waszej rodziny które są ..... będą ..... rozwodu nie widzę, dla mnie to jesteś najlepszym materiałem na żonę, poważnie pracujesz jak wół, systematycznie gromadząc dobra ...............

on, on jest mężem.

Zrób separację ....jak juz ją złożyłaś , chyba że masz intercyzę ....... i od dnia złożenia pozwu /wniosku do sądu zbieraj przez całe życie dokumentację na to co i na co zarobiłaś, co finansowałaś itd itp .............taka moja rada

a kochać naucz sie siebie i nie piszę tego po to by Cie zdołować bo i tak życie moim zdaniem gra Ci na nosie .

Spotkacie się ale za jakiś długi czas przy podziale majątku w twoim przypadku moim zdaniem będziesz się szarpać kosztem braku swojego nieustabilizowanej sytuacji bo jak sama wiesz Go Kochasz ................Twój mąż jest liczbą 52 liczba 5 w tej konfiguracji powoduje właśnie jego cechy działania najpierw robi potem mysli  Wolność ......... zrywy serca i rozdwojenie .............. Nie jest typową liczbą siedem jest liczbą 52 a Ty jesteś liczbą 46 Rodzina i praca systematyczność i ta 6 u Ciebie dominuje 

Nie wiem co powiedzą dziewczyny ale ja obstawiam na sto procent że trzeba by było Cie mocno upokorzyć byś się rozwiodła.....

Ja nie widzę rozwodu on Ciebie potrzebuje po co ..... cóż wróżką nie jestem .

A dalej tak jest bardzo możliwe że na pogodzenie ........... możecie powiększyć rodzinę ................ powiększenie rodziny to dla mnie ciąża.

Rozwodu nie widzę ..................

Ps: Na Forum jest dział '' Przywitaj się z nami '' ............ zasady regulaminu wejdz tak proszę i przywitaj się ............. taka grzeczność 

Powodzenia 

Wybacz proszę wszystko co wczoraj zauważyłam napisałam. i tak wybiegłam przed szereg z regulaminem Powodzenia widzimy się w pokoju ''Przywitaj się z nami '''.............

Napisano

Dziękuję za odpowiedź.

Intercyzę mamy na szczęście od dawna :)

I przywitałam się, chyba w dobrym poście, jeżeli to nie to miejsce to będę szukać dalej... 

Co do dzieci- mam dwoje z poprzedniego związku, on nie chce mieć swoich. A na takie przeprosiny nie mogę sobie pozwolić :)

Moj rozum wie co ma robić, serce .... No cóż... Ma inne zdanie. Ale nie jest tak, że nie odejdę czy nie wezmę rozwodu bo tak bardzo kocham... Boli ale to ja wysyłam pozew, on czeka. Na co? Też nie wiem. Nie chcę kontaktu, nie chce rozmowy. Niby chce rozwód ale z tym zwleka. Dlatego to ja wysłałam pozew ale o separację. Tu zwyciężyły kwestie formalne i finansowe..

Serdecznie pozdrawiam Katarzyna

Napisano
1 godzinę temu, Katka11 napisał:

ntercyzę mamy na szczęście od dawna :)

Super .......... Kasiu

"" I przywitałam się, chyba w dobrym poście,""- Kasia weszłaś dokładnie tam gdzie trzeba nie gniewaj się REGULAMIN....wszystko OK.

Dzieci ..... no właśnie .....kiedy porysowałam sobie wasze piramidy ..... to na tym etapie w którym jesteście już oboje są lub będą dzieci tu nie jest napisane z kim te dzieci są.

potrzeba rodziny trwałego związku  itp .....nie wiem czy on ma dzieci bo one są i u Ciebie i u niego ..... Ale ja myślę że on w żadnym związku długo nie wytrzyma emocjonalny węzeł go uwiera i szukać będzie .....czego tego czego piątka szuka wolności , porywów zrywów, myślę że mimo to ma dylematy wewnętrzne ale to jest czasami od niego niezależne .....Natura ....

Numerologa to wyzwania które są dla człowieka .... można to określić -karmą ?....losem ?.... 

liczby mają swoją energię, Pisałam Ci że jesteś liczbą 46 nie liczbą jeden  liczbą 46 a więc wcale nie wątpię że rozum robi jedno, mysli rozsądnie, tak jak czwórka jest pełna logiki, pracy, zadumania nie bez kozery napisałam Ci że jesteś idealna dla mnie jako żona poważnie twoja liczba 6 z kolei marzy o rodzinie .............model swój rodziny masz właśnie w emocjach- sercu.

Na Twoją 4 bardzo moim zdaniem właśnie wpływa 6.

Cytat Twój ...

''Boli ale to ja wysyłam pozew, on czeka. Na co? Też nie wiem. Nie chcę kontaktu, nie chce rozmowy. Niby chce rozwód ale z tym zwleka.''......

Kasiu 

Pozwu się nie wysyła do niego, pozew składa się w Sądzie ... Ty na razie dałaś mu ostrzeżenie on Cię zna wie jak się zachowujesz, zna Cię w sytuacjach stresu itp itd.... więc czeka.

Gdyby to był prawnik .... to uwierz mi załatwił by Cię sam pozwem do Sądu ....

W postępowaniu o separację czy rozwód nie wysyła się pozwu stronie do rąk chyba że jest się w Stanach.... 

Idz do prawnika .... lub jeśli ten pozew przygotował prawnik to złóż go w Sądzie a on ma poprzez Sąd odpowiedzieć na pozew i albo uzna albo w pozwie będzie mówił / pisał że Cię kocha papier wszystko przyjmie ......

A za nim pójdziesz weż kartkę podziel na pół na jednej połówce napisz plusy co Ci daje ten człowiek .... i wypisz .... sobie szczerze i co przez niego tracisz ....

Jeśli uznasz że to co tracisz jest do przeżycia i dasz radę .... pozew wywal do śmieci, 

Moim zdaniem separacja nie da Ci zabezpieczenia finansowego, poczytaj co masz w intercyzie .... bo jak tylko stwierdzenie że to co przed ślubem to jest odrębnym majątkiem. Mam nadzieję że masz warunki związku w intercyzie.

Ja nie wiem dlaczego Rozwodu nie widzę ..... może poproś dziewczyny może one zobaczą coś podpowiedzą Ci coś .... to fajne babeczki 

Ściskam Mocna i Silna Kobieto

Pozdrawiam Batyam

• Dziękuję! 1
Napisano
4 minuty temu, Batyam napisał:

Super .......... Kasiu

"" I przywitałam się, chyba w dobrym poście,""- Kasia weszłaś dokładnie tam gdzie trzeba nie gniewaj się REGULAMIN....wszystko OK.

Dzieci ..... no właśnie .....kiedy porysowałam sobie wasze piramidy ..... to na tym etapie w którym jesteście już oboje są lub będą dzieci tu nie jest napisane z kim te dzieci są.

potrzeba rodziny trwałego związku  itp .....nie wiem czy on ma dzieci bo one są i u Ciebie i u niego ..... Ale ja myślę że on w żadnym związku długo nie wytrzyma emocjonalny węzeł go uwiera i szukać będzie .....czego tego czego piątka szuka wolności , porywów zrywów, myślę że mimo to ma dylematy wewnętrzne ale to jest czasami od niego niezależne .....Natura ....

Numerologa to wyzwania które są dla człowieka .... można to określić -karmą ?....losem ?.... 

liczby mają swoją energię, Pisałam Ci że jesteś liczbą 46 nie liczbą jeden  liczbą 46 a więc wcale nie wątpię że rozum robi jedno, mysli rozsądnie, tak jak czwórka jest pełna logiki, pracy, zadumania nie bez kozery napisałam Ci że jesteś idealna dla mnie jako żona poważnie twoja liczba 6 z kolei marzy o rodzinie .............model swój rodziny masz właśnie w emocjach- sercu.

Na Twoją 4 bardzo moim zdaniem właśnie wpływa 6.

Cytat Twój ...

''Boli ale to ja wysyłam pozew, on czeka. Na co? Też nie wiem. Nie chcę kontaktu, nie chce rozmowy. Niby chce rozwód ale z tym zwleka.''......

Kasiu 

Pozwu się nie wysyła do niego, pozew składa się w Sądzie ... Ty na razie dałaś mu ostrzeżenie on Cię zna wie jak się zachowujesz, zna Cię w sytuacjach stresu itp itd.... więc czeka.

Gdyby to był prawnik .... to uwierz mi załatwił by Cię sam pozwem do Sądu ....

W postępowaniu o separację czy rozwód nie wysyła się pozwu stronie do rąk chyba że jest się w Stanach.... 

Idz do prawnika .... lub jeśli ten pozew przygotował prawnik to złóż go w Sądzie a on ma poprzez Sąd odpowiedzieć na pozew i albo uzna albo w pozwie będzie mówił / pisał że Cię kocha papier wszystko przyjmie ......

A za nim pójdziesz weż kartkę podziel na pół na jednej połówce napisz plusy co Ci daje ten człowiek .... i wypisz .... sobie szczerze i co przez niego tracisz ....

Jeśli uznasz że to co tracisz jest do przeżycia i dasz radę .... pozew wywal do śmieci, 

Moim zdaniem separacja nie da Ci zabezpieczenia finansowego, poczytaj co masz w intercyzie .... bo jak tylko stwierdzenie że to co przed ślubem to jest odrębnym majątkiem. Mam nadzieję że masz warunki związku w intercyzie.

Ja nie wiem dlaczego Rozwodu nie widzę ..... może poproś dziewczyny może one zobaczą coś podpowiedzą Ci coś .... to fajne babeczki 

Ściskam Mocna i Silna Kobieto

Pozdrawiam Batyam

Dziękuję Batyam za odpowiedź :*

Piszac że to ja wysyłam pozew, miałam na myśli, że to ja składam go do sądu. Mąż odgrażał się że to szybko zrobi i po wielu tygodniach okazało się że nie napisał nawet pozwu. 

Piszesz że nie jest stabilny emocjonalnie. Odczytuje to w jeden sposob- będzie zdradzał nadal. Myślałam że to nasza karma do przerobienia. Miłość, ślub, utrata ale zakończona happy endem. Irracjonalnie wierzę w nas. To silniejsze ode mnie. I, choc to pewnie naiwne, myślę że jego patrzenie na wolność się zmieni. Nie wiem tylko czy to moje pobożne życzenia czy wiara że w tym doświadczeniu jest coś więcej. 

Podpowiedz mi proszę, jak mogę poprosić inne dziewczyny o pomoc. Jak wiadomo, co wiele głów to nie jedna :)

Serdecznie pozdrawiam 

Napisano

Kasia nie wiem ale ja na Twoim miejscu skontaktowałabym się z Piotrem Piotrowskim to astrolog bardzo dobry znajdziesz go na google. Będzie potrzebna data urodzenie godzina i miejsce Twoje i Partnera 

Ten horoskop da Ci odpowiedz ............ co będzie, kiedy najlepiej reagować, jakie macie powiązania.................

Odpowie też na sferę ekonomii............ dzieci ewentualnie i waszego życia dalej,

jak może się rysować wasz wspólny dom, da Ci odpowiedz co będzie dla Ciebie dobre, najlepsze.... 

Daj znać po............ 

O swojej miłości do niego nie musisz nikogo przekonywać bo widać Twój ból ..........a to jest też Miłość.

Ale ............

Problem jest ............

Trzeba go rozwiązać .............Dla Ciebie najlepiej.

Zobaczyłam że już weszłaś do pokoi i zadałaś pytania............. chciałam Ci wkleić linki ale sama pokoje odnalazłaś / tematy na forum/

Poczekaj cierpliwie ............ uwierz mi dziewczyny Ci dadzą odpowiedz na pytania............kiedy wylosują karty może one :

A / albo potwierdzą stan jaki jest........

B/ albo ..... może karty rozbudują wątek/ problem 

Karty to energia ..... ja sama kiedy siedzę nad liczbami, nie zawsze mogę wejść w energię drugiej osoby, a czasami ta energia jest dla mnie ciężka do zniesienia i muszę odpuścić ....

Cierpliwość Kasiu ...........Będzie dobrze......... 

Może Marika ......... wejdz na interpretacje numerologiczne ...............ale też udzielaj się .............. 

Wysyłam samą pozytywną energię , ...

musisz to przetrwać, by rozwiązać problem........

• Dziękuję! 1

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...