Skocz do zawartości

Edukacja

Polecane posty

Napisano

Cześć :) Mam taki mały problem. Zastanawiam się czy robić podyplomówkę? Niby chcę i wiem, że w przyszłości może być mi łatwiej dzięki temu, że zrobię, ale z drugiej strony teraz pracuję i nie wiem czy dam radę to wszystko pogodzić plus jeszcze inne obowiązki. 

Karty za tym, aby robić: Kochankowie + 6 Kielichów

Karty za tym, aby zostać przy tym co już mam: 8 Kielichów + 6 Denarów

I w jednym jak i w drugim przypadku widzę moje wahanie się, rozmyślanie i zastanawianie którą opcję wybrać i co byłoby, gdybym... Chociaż raczej karty nie radzą, abym została przy tym co teraz mam, wręcz przeciwnie wskazują, abym nie traciła czasu tylko wykazała się jakimś działaniem? 

Jestem na początku drogi z Tarotem, a tym bardziej z łączeniem kart, więc czy mogłabym prosić Was o pomoc i spojrzenie na te karty fachowym okiem? Będę bardzo wdzięczna :)

Napisano

Karty za tym, aby robić: Kochankowie + 6 Kielichów

coś mi się wydaje, że karty ci powiedziały, ze nie maja zamiaru podejmować za Ciebie decyzję, albo zbyt wiele pytań było w jednym pytaniu, zbyt wiele niby i ale

Karty za tym, aby zostać przy tym co już mam: 8 Kielichów + 6 Denarów

tu kolejna szóstka i dokonywanie wyboru, lecz tu bardziej konkretnie: zostaw emocje i oceń co możesz zyskać, a co stracić i dopiero wtedy podejmij decyzję 

• Lubię! 1
Napisano

Dziękuję :) niestety to jest dla mnie problemowa sytuacja. Niejednokrotnie rozważałam, a nadal są wątpliwości stąd sięgnęłam po karty. Nie wiem, czy dam radę to wszystko udźwignąć, już jestem zmęczona, a co dopiero jak dojdą zjazdy. Tylko z drugiej strony, jeżeli teraz nie pójdę, to być może stracę rok i później będę tego żałować. I nie wiem, muszę jeszcze przemyśleć... 

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...