szyszka Napisano Wrzesień 22, 2018 Napisano Wrzesień 22, 2018 Proszę o waszą interpretację. RTG na pewnego Pana. Jego intencje wobec Ciebie 9 BUŁAW- widać, pan wycofany.. dystansuje się. 2 Jego oczekiwania wobec Ciebie- PAŹ DENARÓW- oj Pan chyba lubi jak się o niego zabiega, prawi komplementy. 3 Jak Cię postrzega- 7 DENARÓW, jako osobę cierpliwą.. 4 Co Tobie może dać- KAPŁAN mądre rady? 5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie- DIABEŁ... seksualne? pociągam go? 6 Co ukrywa - KRÓL KIELICHÓW, AS BUŁAW, CESARZ. ukrywa ze jest wrazliwy a pokazuje zimnego cesarza, który nie udziela się emocjonalnie. 7 Czego Ja oczekuje - KRÓL BUŁAW, jego inicjatywy, jego ruchu, działań.. 8 Co mogę dać z siebie?- AS DENARÓW. chyba stabilizację. 9 Obraz relacji w chwili obecnej - KSIĘŻYC, niejasności, tajemnice, brak komunikacji kto i co tak na prawdę ma w głowie. 10 Jego działania w moją stronę w ciągu kolejnego miesiąca - GŁUPIEC, WISIELEC, 10 DENARÓW. nic konkretnego. 11 W jakim kierunku zmierza relacja ? 2 DENARÓW, SPRAWIEDLIWOŚĆ, 8 BUŁAW..chyba jakieś wyjasnianie sobie pewnych spraw które wcześniej były amiatane pod dywan? Cytuj
SowAna Napisano Wrzesień 23, 2018 Napisano Wrzesień 23, 2018 1 Jego intencje wobec Ciebie 9 BUŁAW- widać, pan wycofany.. dystansuje się. może być zmęczenie relacją, też oczekiwanie ostatkiem sił na rozwój wydarzeń 2 Jego oczekiwania wobec Ciebie- PAŹ DENARÓW- oj Pan chyba lubi jak się o niego zabiega, prawi komplementy. - niewielkie i mało emocjonalne 3 Jak Cię postrzega- 7 DENARÓW, jako osobę cierpliwą.. - przygląda się, lecz też jakoś bez emocji, może oczekuje na twój ruch 4 Co Tobie może dać- KAPŁAN mądre rady? - no tak, rady jak najbardziej , podobno Kapłan nigdy nie jest w relacji w pełni 5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie- DIABEŁ... seksualne? pociągam go? - pociągasz go, ale jakoś dziwnie, może to być też po prostu zależność w pracy (szef/ podwładny) 6 Co ukrywa - KRÓL KIELICHÓW, AS BUŁAW, CESARZ. ukrywa ze jest wrażliwy a pokazuje zimnego cesarza, który nie udziela się emocjonalnie. - u mnie Król kielichów w ukryciu często pokazuję nałogi. Skoro aż trzy karty wyciągnęłaś na to pytanie, to interpretowałabym je razem, ukrywa zmiany nastroju i brak stabilności seksualnej emocjonalnej, Cesarz może być czyimś mężem 7 Czego Ja oczekuje - KRÓL BUŁAW, jego inicjatywy, jego ruchu, działań.. 8 Co mogę dać z siebie?- AS DENARÓW. chyba stabilizację. 9 Obraz relacji w chwili obecnej - KSIĘŻYC, niejasności, tajemnice, brak komunikacji kto i co tak na prawdę ma w głowie. - Iluzja relacji 10 Jego działania w moją stronę w ciągu kolejnego miesiąca - GŁUPIEC, WISIELEC, 10 DENARÓW. nic konkretnego. - coś mi się wydaje, że karty pokazały znacznie dłuższy okres 11 W jakim kierunku zmierza relacja ? 2 DENARÓW, SPRAWIEDLIWOŚĆ, 8 BUŁAW..chyba jakieś wyjaśnianie sobie pewnych spraw które wcześniej były zamiatane pod dywan? - zastanawianie się, wyważanie wszystkich za i przeciw i podjęcie działań, tylko nie wiem w którym kierunku (8 buław mi często pokazuje kontakt seksualny) Patrzyłaś ogólnie na cały układ? Nie widzę kielichów (tylko u niego), a szkoda, bez kielichów to trochę emocjonalnie niespełniona relacja, lecz może się mylę 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.