ciekawy90 Napisano Październik 29, 2018 Napisano Październik 29, 2018 Witam mieliście może styczność, albo ktoś z was słyszał, interesuje się dwupunktem ? Ciekawi mnie wasza opinia pozdrawiam 1 Cytuj
Batyam Napisano Październik 29, 2018 Napisano Październik 29, 2018 2 godziny temu, ciekawy90 napisał: Witam mieliście może styczność, albo ktoś z was słyszał, interesuje się dwupunktem ? Ciekawi mnie wasza opinia pozdrawiam Wchodzę w to powoli ... badam słucham też jestem też zaciekawiona ostatnio słuchałam oneline Kwiatkowskiej na facebooku . Sam dwupunkt jest czymś znanym do dawna są też badania bardzo ciekawe . Ale gdzie są szkolenia i czy są tego nie wiem. Cytuj
Marika Napisano Listopad 10, 2018 Napisano Listopad 10, 2018 Dnia 29.10.2018 o 18:20, ciekawy90 napisał: Witam mieliście może styczność, albo ktoś z was słyszał, interesuje się dwupunktem ? Ciekawi mnie wasza opinia pozdrawiam Co dokładnie chcesz wiedzieć? Cytuj
ciekawy90 Napisano Listopad 11, 2018 Autor Napisano Listopad 11, 2018 Czy dzięki niemu można poprawić swoje zdrowie ? Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.