Mewka Napisano Listopad 15, 2018 Napisano Listopad 15, 2018 Mam problem z interpretacją kart wieża + diabeł. Karty rozłożyłam po tym jak mój były zaczął się ze mną regularnie kontaktować. Pytanie brzmiało: Czego on teraz oczekuje? Wyszedł as buław, wieża, diabeł As bulaw to ogień, pożądanie, zmysłowość, możliwość romansu. Wieża to zmiany i to nagłe nie zawsze takie jak chcemy. Diabeł- tu również jest pociąg seksualny, ale również uzależnienie. Nie wiem co mam o tym myśleć. Jak patrzę na te karty razem to nie widzę w nich nic katastroficznego jak mogłaby podpowiadać karta wieża. Mi się wydaje że on ma ochotę na jakiś romans ze mną i to taki płomienny 😂. I tego właśnie oczekuje, ale czegoś się obawia.Pomożecie? Ten układ kart nie daje mi spokoju. Cytuj
lirith Napisano Listopad 15, 2018 Napisano Listopad 15, 2018 Mi się te karty skojarzyły z jakimś romansem, toksyczną relacją, może nawet przemocą np. podczas zabaw łóżkowych 1 Cytuj
Mewka Napisano Listopad 15, 2018 Autor Napisano Listopad 15, 2018 Hahaha mi się też podobnie skojarzyły, może nie aż z przemocą(znam pana bardzo dobrze) ale z takimi ostrymi zabawami. 😳. To do niego podobne.😂 Cytuj
lirith Napisano Listopad 16, 2018 Napisano Listopad 16, 2018 Racja, przemoc to może przesada, ale jakby dołożyć np. 5 buław?hehe 1 Cytuj
Mewka Napisano Listopad 16, 2018 Autor Napisano Listopad 16, 2018 Może jakieś uzależnienie? Od seksu na przykład? Tylko zastanawiam się czy od seksu ogólnie, czy ze mną. 😂😂😂 Cytuj
Hanka Napisano Listopad 18, 2018 Napisano Listopad 18, 2018 Wygląda mi to tak, jakby Pan "Były" dostrzegł możliwość zburzenia, czyli zmiany obecnej, dla niego niekorzystnej sytuacji w relacji, wręcz ma obsesję na tym punkcie, ta myśl tak jakby nim zawładnęła. No i strasznie Cię pragnie Ale te karty jednocześnie wskazują wg. mnie, że dla Ciebie nie będzie to dobre. Cytuj
Mewka Napisano Listopad 18, 2018 Autor Napisano Listopad 18, 2018 Witam @Hanka. Minęły dwa dni i już mogę coś więcej na temat tych kart powiedzieć. Pan "Były" rzeczywiście dostrzegł możliwość zmiany sytuacji. Ta myśl zawladneła nim na tyle że przez dwa dni trwały dyskusje w trakcie których dowiedziałam się że pan uzależnił się odemnie(chyba uczucia jeszcze nie ma tylko jakaś obsesja), nie może o niczym innym myśleć tylko o mnie, ale boi się strasznie nawet słowa "związek"(trochę w życiu już przeszedł). To że dla mnie w tym momencie to nie będzie dobre wiedziałam nawet bez kart 😝. Teraz czekam na rozwój sytuacji. Dziękuję i pozdrawiam.😘 1 Cytuj
Hanka Napisano Listopad 18, 2018 Napisano Listopad 18, 2018 Ja również dziękuję za weryfikację 🙂 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.