Skocz do zawartości

Polecane posty

Napisano

A co powiecie na takie karty

Cesarzowa+słońce+rydwan

Postawione na pytanie czy on wróci do niej. 

Dla mnie to wychodzi że nie. Jemu jest dobrze tak jak jest i nie zamierza tego zmieniać. Posiedzi i poczeka aż ich drogi rozejdą się same. Ale mogę się mylić, od niedawna interesuję się tarotem.

Napisano
52 minuty temu, Mewka napisał:

Cesarzowa+słońce+rydwan

Dla mnie to wychodzi że nie. Jemu jest dobrze tak jak jest i nie zamierza tego zmieniać. Posiedzi i poczeka aż ich drogi rozejdą się same. Ale mogę się mylić, od niedawna interesuję się tarotem.

Wg mnie lubi ją, ale nie może się zdecydować, ma sprzeczne potrzeby. Podoba mu się ona, ale jakby czegoś  brakowało lub nie był gotowy. Możliwa fajna relacja ale taka bardziej przyjacielska.

• Dziękuję! 1
Napisano
27 minut temu, Essa napisał:

Wg mnie lubi ją, ale nie może się zdecydować, ma sprzeczne potrzeby. Podoba mu się ona, ale jakby czegoś  brakowało lub nie był gotowy. Możliwa fajna relacja ale taka bardziej przyjacielska.

Dodam że sumowalam te karty i wyszedł Glupiec- brak gotowości, beztroska, trochę w nim również niedojrzalosci. W sumie wychodzi raczej na przyjaźń. 

Napisano
Dnia 9.11.2018 o 23:40, Mewka napisał:

Cesarzowa+słońce+rydwan

sorki, za taka interpretację, lecz może latem chętnie skorzysta na wyjeździe z uroków tej Pani

powrotu też nie widzę, może zwracasz uwagę na kierunek, w którym zmierza Rydwan, jeżeli w jej stronę (a Ona to cesarzowa) to może latem, przejazdem ją odwiedzi

pytanie też może dotyczyć dzieci (dziecka, jeżeli mają wspólne), wiec mogą się spotykać z tego powodu

Napisano
15 minut temu, SowAna napisał:

sorki, za taka interpretację, lecz może latem chętnie skorzysta na wyjeździe z uroków tej Pani

powrotu też nie widzę, może zwracasz uwagę na kierunek, w którym zmierza Rydwan, jeżeli w jej stronę (a Ona to cesarzowa) to może latem, przejazdem ją odwiedzi

pytanie też może dotyczyć dzieci (dziecka, jeżeli mają wspólne), wiec mogą się spotykać z tego powodu

Z tego co wiem wspólnych dzieci nie mają. Powrotu też tu nie widzę raczej jakieś rozejscie. Nie ma tu żadnego uczucia. Ale tak jak pisałam już, jestem bardzo niedoswiadczona.

Napisano
4 minuty temu, Mewka napisał:

Z tego co wiem wspólnych dzieci nie mają. Powrotu też tu nie widzę raczej jakieś rozejscie. Nie ma tu żadnego uczucia. Ale tak jak pisałam już, jestem bardzo niedoswiadczona.

oki, po to jest to forum aby pytać, nie bać i się nie tłumaczyć :) karty stawiałaś Ty, ja mogę tylko podrzucić kilka skojarzeń

Napisano
45 minut temu, SowAna napisał:

oki, po to jest to forum aby pytać, nie bać i się nie tłumaczyć :) karty stawiałaś Ty, ja mogę tylko podrzucić kilka skojarzeń

Chociaż znając sytuacje oraz pana i panią to nie wątpię że Pan bardzo chciałby skorzystać z "uroków Pani" i nie koniecznie latem ale tak od czasu do czasu byle by bez zobowiązań. 😊

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...