Mewka Napisano Listopad 9, 2018 Napisano Listopad 9, 2018 A co powiecie na takie karty Cesarzowa+słońce+rydwan Postawione na pytanie czy on wróci do niej. Dla mnie to wychodzi że nie. Jemu jest dobrze tak jak jest i nie zamierza tego zmieniać. Posiedzi i poczeka aż ich drogi rozejdą się same. Ale mogę się mylić, od niedawna interesuję się tarotem. Cytuj
Essa Napisano Listopad 9, 2018 Napisano Listopad 9, 2018 52 minuty temu, Mewka napisał: A co powiecie na takie karty Cesarzowa+słońce+rydwan Postawione na pytanie czy on wróci do niej. Dla mnie to wychodzi że nie. Jemu jest dobrze tak jak jest i nie zamierza tego zmieniać. Posiedzi i poczeka aż ich drogi rozejdą się same. Ale mogę się mylić, od niedawna interesuję się tarotem. Wg mnie lubi ją, ale nie może się zdecydować, ma sprzeczne potrzeby. Podoba mu się ona, ale jakby czegoś brakowało lub nie był gotowy. Możliwa fajna relacja ale taka bardziej przyjacielska. 1 Cytuj
Mewka Napisano Listopad 10, 2018 Autor Napisano Listopad 10, 2018 27 minut temu, Essa napisał: Wg mnie lubi ją, ale nie może się zdecydować, ma sprzeczne potrzeby. Podoba mu się ona, ale jakby czegoś brakowało lub nie był gotowy. Możliwa fajna relacja ale taka bardziej przyjacielska. Dodam że sumowalam te karty i wyszedł Glupiec- brak gotowości, beztroska, trochę w nim również niedojrzalosci. W sumie wychodzi raczej na przyjaźń. Cytuj
SowAna Napisano Listopad 14, 2018 Napisano Listopad 14, 2018 Dnia 9.11.2018 o 23:40, Mewka napisał: A co powiecie na takie karty Cesarzowa+słońce+rydwan Postawione na pytanie czy on wróci do niej. Dla mnie to wychodzi że nie. Jemu jest dobrze tak jak jest i nie zamierza tego zmieniać. Posiedzi i poczeka aż ich drogi rozejdą się same. Ale mogę się mylić, od niedawna interesuję się tarotem. sorki, za taka interpretację, lecz może latem chętnie skorzysta na wyjeździe z uroków tej Pani powrotu też nie widzę, może zwracasz uwagę na kierunek, w którym zmierza Rydwan, jeżeli w jej stronę (a Ona to cesarzowa) to może latem, przejazdem ją odwiedzi pytanie też może dotyczyć dzieci (dziecka, jeżeli mają wspólne), wiec mogą się spotykać z tego powodu Cytuj
Mewka Napisano Listopad 14, 2018 Autor Napisano Listopad 14, 2018 15 minut temu, SowAna napisał: sorki, za taka interpretację, lecz może latem chętnie skorzysta na wyjeździe z uroków tej Pani powrotu też nie widzę, może zwracasz uwagę na kierunek, w którym zmierza Rydwan, jeżeli w jej stronę (a Ona to cesarzowa) to może latem, przejazdem ją odwiedzi pytanie też może dotyczyć dzieci (dziecka, jeżeli mają wspólne), wiec mogą się spotykać z tego powodu Z tego co wiem wspólnych dzieci nie mają. Powrotu też tu nie widzę raczej jakieś rozejscie. Nie ma tu żadnego uczucia. Ale tak jak pisałam już, jestem bardzo niedoswiadczona. Cytuj
SowAna Napisano Listopad 14, 2018 Napisano Listopad 14, 2018 4 minuty temu, Mewka napisał: Z tego co wiem wspólnych dzieci nie mają. Powrotu też tu nie widzę raczej jakieś rozejscie. Nie ma tu żadnego uczucia. Ale tak jak pisałam już, jestem bardzo niedoswiadczona. oki, po to jest to forum aby pytać, nie bać i się nie tłumaczyć karty stawiałaś Ty, ja mogę tylko podrzucić kilka skojarzeń Cytuj
Mewka Napisano Listopad 14, 2018 Autor Napisano Listopad 14, 2018 45 minut temu, SowAna napisał: oki, po to jest to forum aby pytać, nie bać i się nie tłumaczyć karty stawiałaś Ty, ja mogę tylko podrzucić kilka skojarzeń Chociaż znając sytuacje oraz pana i panią to nie wątpię że Pan bardzo chciałby skorzystać z "uroków Pani" i nie koniecznie latem ale tak od czasu do czasu byle by bez zobowiązań. 😊 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.