Luna Napisano Styczeń 1, 2019 Napisano Styczeń 1, 2019 4 minuty temu, Mistiko napisał: Już zamieniłem na coś innego zamieniłem i wyszło 13 "P" na każdy miesiąc + jeden jako premia. jestem pełna podziwu dla Twojej kreatywności gdybys tylko jeszcze nie drwił z wrózek to bedzie elegancko i kulturalnie to forum gdzie wymieniamy sie opiniami a nie wartosciujemy kto jest lepszy lub gorszy a jak ktos madry to wie, ze wrozba jest co najwyzej scenariuszem nie gotowym filmem 2 Cytuj
Akarris Napisano Styczeń 1, 2019 Napisano Styczeń 1, 2019 21 minut temu, MIMESIS napisał: jestem pełna podziwu dla Twojej kreatywności gdybys tylko jeszcze nie drwił z wrózek to bedzie elegancko i kulturalnie to forum gdzie wymieniamy sie opiniami a nie wartosciujemy kto jest lepszy lub gorszy a jak ktos madry to wie, ze wrozba jest co najwyzej scenariuszem nie gotowym filmem To nie było drwienie. Może się takie wydawać ale to nie był mój zamiar. Nic na to nie poradzę. Będę mniej pisał. Nie bierzcie tego tak do siebie 1 Cytuj
Akarris Napisano Luty 18, 2019 Napisano Luty 18, 2019 Dnia 1.01.2019 o 21:40, Mistiko napisał: P - Poważnych spraw załatwienia i duchowego uzdrowienia, Pentagramu moc zamienia na energie wyzwolenia, Podniecenia podniebnego i prysznica niedrogiego ... Dnia 1.01.2019 o 22:00, Mistiko napisał: Pucharu rozkoszy popijania i panaceum na powikłania, Pięciu gwiazd dostrzegania, Planety Plutona promieniowania, Podróży z Plejadianami po Wszechświecie, piękna podróż Sami wiecie ©JPW 2019 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.