Skocz do zawartości

Rozkład na relację - proszę o pomoc

Polecane posty

Napisano

Hejka. Pomożecie mi w interpretacji, bo nie wiem czy dobrze ja ten rozkład rozumiem -chodzi o związek koleżanki, czy facet z którym jest w końcu się rozwiedzie .

pierwsza karta była na niego co myśli, a póżniej już brałam kolejne 

WIEŻA-boi się zmian,nie chce stracić tego czego się dorobił i co osiągnął w życiu. Strach przed zmianą ,która wywróci jego życie do góry nogami,boi się wejść w coś nowego ,nie chce dostrzec plusów przemiany ale też wie ,że wymyka mu się wszytko spod kontroli. Dla niego małe kroczki ,które robi są wielkim wyczynem to tak samo jak dla innej osoby skok na bungee,to znaczy dla niego ,że poszedł do przodu i zburzył swoje dawne ograniczenia. Wieża oznacza koniec i początek czegoś nowego

ZAKOCHANI- Trójkąt ,żony nie kocha a jednak coś ich łączy ,jest też kochanka która daje mu coś ,ale nadal nie jest zdecydowany

ARCYKAPŁANKA- zamyślony ,szukający dobrej drogi ,brak podjęcia decyzji

pokusiłam się na jeszcze jedną

POWŚCIĄGLIWOŚĆ-wydaje się mi,że tu może oznaczać związek na odległość nie mający do końca szans na przetrwanie ze względu na rodzinę , z drugiej strony mogą stworzyć coś dobrego ale to będzie długotrwała praca .chociaż na moje to raczej wygląda ,że rozwodu tu nie będzie Jak Wy to widzicie?

Napisano

Umiarkowanie lub równowaga u mnie w kartach pod tą nazwą jest, karty  z1998 roku jak nie wcześniej 😉

Napisano

Jak było zadane pytanie? Z jaką intencją? Napisałaś: "czy się rozwiedzie?" a potem "co myśli?"- o czym?

• Lubię! 1
Napisano

Pierwsze pytanie co myśli o relacji z koleżanką, jaki stosunek ma. Przy drugiej karcie było zapytanie o rozwód i wtedy dobierałam już karty. 

Napisano

cchodzi o związek koleżanki, czy facet z którym jest w końcu się rozwiedzie .

pierwsza karta była na niego co myśli, a później już brałam kolejne 

WIEŻA- na pytanie "co myśli?" to chciałby zakończyć relację, tylko nie wiadomo z kim :)

czy facet z którym jest w końcu się rozwiedzie?

ZAKOCHANI- tu nie ma podjęcia decyzji

ARCYKAPŁANKA- tu raczej też, utrzymywanie relacji w ukryciu

POWŚCIĄGLIWOŚĆ-  i tu również, raczej szukanie jak pogodzić te dwa bieguny

• Lubię! 1
Napisano

Wg mnie koleżanka się pojawiła nagle, rujnując jego do tej pory stabilne, może trochę monotonne życie.

Nie wygląda na to, żeby chciał się rozwieść. Nie chce z niczego rezygnować.

Napisano

Ja też uważam, że on nie odejdzie od żony. Uważam, że jeszcze jakiś czas będzie utrzymywał relacje z koleżanką, ale finalnie on pozostanie z żoną i zakończy związek z koleżanką. Teraz właśnie jest zaburzony jakiś spokój, do którego będzie chciał wrócić.

Napisano

Dziękuję wszystkim za pomoc;*czyli tak jak podejrzewałam, ten facet już jest z nią 5 lat, tak że to już trwa, z żoną nie mieszka od 3, ale nadal nic nie poszło w żadną stronę. Jeszcze raz dziękuję 😊

• Lubię! 1

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...