serendipity Napisano Luty 15, 2019 Napisano Luty 15, 2019 Połozyłam karty na ex partnera 1.Na pytanie o byłego partnera, dlaczego się nie odezwał - słońce/2 pałki/5 pucharów Czyli nie odezwał się, bo jego ego mu na to nie pozwoliło mimo, że o mnie myśli, żywi jeszcze uczucia pozostaje bierny z żalu, odczuwa poczucie winy? Czy wina obarcza mnie? (rozstaliśmy się w normalnych warunkach, jednak z jego winy - towarzystwo wyprowadziło go w pole, po czym próbował wrócić nadal kłamiąc i finał był taki, ze po raz pierwszy powiedziałam mu dosadnie co o nim myślę i się odcięłam) 2. Czy się przełamie(zacznie działać) śmierć/4 monety/rydwan na ten moment się "zaciął' jest jakby w niszy, nic nie czuje, uwaza, ze musi zapmnieć, ze to koniec, boi się bólu/cierpienia, a moze 4 dnary onaczają coś w stylu"chciałaś to masz", a rydwan to ruch, czyli moze jednak po czasie przemysli i zacznie działać? 3.czy mu zalezy - królowa kijów - tak zalezy 4. Co o mnie myśli - diabeł/koło fortuny/rydwan - dużo o mnie mysli, czuje pożadanie,brakuje mu mojej cielesności? Nie wiem jak interpetowac ten uklad, bo może fortuna oznaczac totalna przemiane, przeobrazenie i rozpoczecie nowego etapu z kims innym lub chęć powrotu do mnie? 5 Po co go spotkałam 2miecze/5pucharów/cesarz - mogę to odczytać jako po prostu przerobienie swojej karmy? 6. czy w tym roku się zejdziemy: smierc/6 pucharów/mag - na ten momentjest to koniec jednak biorąc pod uwagę dwie pozostałe karty to myślę, ze tak, bo 6 pucharów to taka nostalgia, powrót do szczęsliwych chwil, moze nawet milosc karmiczna/przeznaczenie, no i mag czaruje czyli będa jakies próby, bo to karta działania, znajdziemy wspolne porozumienie 7.Co powinnam zrobić, by mieć szansę na pojednanie z partnerem? Cesarz/walet monet/2 monety. Nic, czekać, karta cesarz to moc działania czy moze do cesarza się przychodzi? Cesarz ma problem z wyrażaniem emocji i uczuć, jest osobą skrytą. Cztery to symbol kwadratu, materii, ciężkości, zamknięcia, dlatego mam wrazenie, ze karta pokazał mi jego osobę - on taki własnie jest, walet kijow ostrzega, ale przed czym? A 2 monet juz w ogole w tym ukladzie nie jest dlamnie jako informacja co powinnam zrobić 8. Czy będziemy mieli dziecko/dzieci: gwiazda/koło fortuny/moc - z całej talii wyciagnac same wielkie arkana hmm, gwiazda symbolizuje energie dziewczynki i chyba wszystkie są typowo ciązowe, nawet w ciagu roku moge zajśc w ciązę 9. Jakie jest źródlo problemu - 9 pucharów. Karta w pozycji prostej, wiec niby szcesliwa karta, ale ma tez negatywy czyli niedojrzałość emocjonalna, egoizm, błędy w ocenie sytuacji, zarozumialstwo? 10.co on mysli o naszym rozstaniu - 4 buław, troszkę zawrciłam mu w głowie, skupia na mnie swoja uwage, moze analizuje? Z góry dziękuję Cytuj
Essa Napisano Luty 15, 2019 Napisano Luty 15, 2019 1 godzinę temu, serendipity napisał: Połozyłam karty na ex partnera 1.Na pytanie o byłego partnera, dlaczego się nie odezwał - słońce/2 pałki/5 pucharów Czyli nie odezwał się, bo jego ego mu na to nie pozwoliło mimo, że o mnie myśli, żywi jeszcze uczucia pozostaje bierny z żalu, odczuwa poczucie winy? Czy wina obarcza mnie? (rozstaliśmy się w normalnych warunkach, jednak z jego winy - towarzystwo wyprowadziło go w pole, po czym próbował wrócić nadal kłamiąc i finał był taki, ze po raz pierwszy powiedziałam mu dosadnie co o nim myślę i się odcięłam) Mam wrażenie, że coś się wypaliło, nie jest zdecydowany, czy powinien się odezwać, jakby nie ma na to sił. Zamknął się na ten kontakt. Cytuj
Essa Napisano Luty 15, 2019 Napisano Luty 15, 2019 1 godzinę temu, serendipity napisał: 2. Czy się przełamie(zacznie działać) śmierć/4 monety/rydwan na ten moment się "zaciął' jest jakby w niszy, nic nie czuje, uwaza, ze musi zapmnieć, ze to koniec, boi się bólu/cierpienia, a moze 4 dnary onaczają coś w stylu"chciałaś to masz", a rydwan to ruch, czyli moze jednak po czasie przemysli i zacznie działać? Zamknął się, chowa w środku, analizuje korzyści i straty, targają nim popędy, sprzeczne myśli. Może być jeszcze jakiś kontakt w przyszłości (na zasadzie impulsu = Rydwan). Cytuj
Essa Napisano Luty 15, 2019 Napisano Luty 15, 2019 1 godzinę temu, serendipity napisał: 3.czy mu zalezy - królowa kijów - tak zalezy Działasz na niego jako kobieta. 1 godzinę temu, serendipity napisał: 4. Co o mnie myśli - diabeł/koło fortuny/rydwan - dużo o mnie mysli, czuje pożadanie,brakuje mu mojej cielesności? Nie wiem jak interpetowac ten uklad, bo może fortuna oznaczac totalna przemiane, przeobrazenie i rozpoczecie nowego etapu z kims innym lub chęć powrotu do mnie? Myśli o sferze fizycznej, dobrze mu było jeśli chodzi o tą sferę. 1 godzinę temu, serendipity napisał: 5 Po co go spotkałam 2miecze/5pucharów/cesarz - mogę to odczytać jako po prostu przerobienie swojej karmy? Żeby nauczyć się dokonywać odpowiednich wyborów? Być może miałaś jakąś nierobioną stratę w sobie lub w poprzednim wcieleniu też miałaś rozłąkę z nim. 1 godzinę temu, serendipity napisał: 6. czy w tym roku się zejdziemy: smierc/6 pucharów/mag - na ten momentjest to koniec jednak biorąc pod uwagę dwie pozostałe karty to myślę, ze tak, bo 6 pucharów to taka nostalgia, powrót do szczęsliwych chwil, moze nawet milosc karmiczna/przeznaczenie, no i mag czaruje czyli będa jakies próby, bo to karta działania, znajdziemy wspolne porozumienie Ciągnie cię do niego. Jeśli się zejdziecie, to sytuacja się powtórzy z przeszłości. Karty radzą: "nie tędy droga" (Mag = manipulacja). 1 godzinę temu, serendipity napisał: 7.Co powinnam zrobić, by mieć szansę na pojednanie z partnerem? Cesarz/walet monet/2 monety. Nic, czekać, karta cesarz to moc działania czy moze do cesarza się przychodzi? Cesarz ma problem z wyrażaniem emocji i uczuć, jest osobą skrytą. Cztery to symbol kwadratu, materii, ciężkości, zamknięcia, dlatego mam wrazenie, ze karta pokazał mi jego osobę - on taki własnie jest, walet kijow ostrzega, ale przed czym? A 2 monet juz w ogole w tym ukladzie nie jest dlamnie jako informacja co powinnam zrobić Karty mówią, że to on jest niezdecydowany i skupiony na czymś innym. Nie bardzo tu masz wpływ. 1 godzinę temu, serendipity napisał: 8. Czy będziemy mieli dziecko/dzieci: gwiazda/koło fortuny/moc - z całej talii wyciagnac same wielkie arkana hmm, gwiazda symbolizuje energie dziewczynki i chyba wszystkie są typowo ciązowe, nawet w ciagu roku moge zajśc w ciązę Może się zdarzyć ciąża losowa, bo pożądanie fizyczne i popęd jest, idealistycznie patrzysz na posiadanie dziecka z tym mężczyzną... pytanie co potem, jak już zajdziesz w ciążę? 1 godzinę temu, serendipity napisał: 9. Jakie jest źródlo problemu - 9 pucharów. Karta w pozycji prostej, wiec niby szcesliwa karta, ale ma tez negatywy czyli niedojrzałość emocjonalna, egoizm, błędy w ocenie sytuacji, zarozumialstwo? Zabawa, rozrywka, przyjemność zmysłów. Myślę, że problemem jest samo postrzeganie tej relacji jako coś poważnego, podczas gdy to była zabawa dla jednej ze stron. 1 godzinę temu, serendipity napisał: 10.co on mysli o naszym rozstaniu - 4 buław, troszkę zawrciłam mu w głowie, skupia na mnie swoja uwage, moze analizuje? Może odreagowywać imprezując. 2 Cytuj
Essa Napisano Luty 15, 2019 Napisano Luty 15, 2019 Oczywiście mogę się mylić, niech inni się też wypowiedzą. Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego Cytuj
serendipity Napisano Luty 15, 2019 Autor Napisano Luty 15, 2019 Bardzo dziękuję hmm, jako zabawa - raczej zadna ze stron tego tak nie traktowała, raczej jemu zalezało mu za bardzo co powodowało silne lęki przed porzuceniem mimo, ze nie mial ku temu powodów. Rozstania, powroty i płacz(raz w tygodniu mial takie napady i uciekal, a po dniu wracał wrecz na kolanach), myślę, ze to jakiś problem z dziecinstwa... i tak od dwóch lat, z tym, ze po raz pierwszy miałam na tyle sił zeby powiedzieć co myślę i sie odciąć, dlatego zastanawia mnie to czy ponownie nie wróci jak bumerang Cytuj
serendipity Napisano Luty 18, 2019 Autor Napisano Luty 18, 2019 Położyłam jeszcze karty na inna osobę odnośnie kontaktu i przyszłosci - wszystkie w pozycji prostej 1.Odezwie się do końca kwietnia? 8 buław - czyli tak 2.Odezwie się do konca marca? chciałam wyciagąc jedną, ale wypdły mi dwie, więc dociągnęłam trzecią: królowa buław, księzyc, moc Nie wiem jak to interpretować, bo królowa buław przemawia na tak, ale ten księzyc...i moc...tez tak? 3.Jaki będzie charakter tego kontaktu: król pucharów. Kiedyś spotykałam się z tą osobą czyli chciałby odnowić znajomość? Dociągnełam do tego pytania karty i mamy król pucharów/król mieczy/papiezyca nie wiem jak to rozumieć? 4.Jak mnie postrzega: walet mieczy, 5 buław, cesarzowa jako silną kobiete o którą będzie musiał rywalizować? 5. Co zamierza zrobić względem mojej osoby? 5 mieczy i dociągnęłam 3 denary i królową buław - 5 mieczy to może być tak, że chce mnie sprytnie podejść, czymś zaskoczyć. Można by powiedzieć, że jest to pozytywne działanie bo na końcu jest krolowa buław. Druga sprawa, 5 mieczy obawia się porażki, albo tego że w pewien sposób się przed wygłupi, dlatego ta krolowa buław radzi żeby okazać mu zainteresowanie jesli sie odezwie? 6. Będę z nim uprawiała seks do kwietnia tego roku? 8mieczy/cesarzowa/as monet - tak? 7. Kto wyjdzie z inicjatywą - papież czyli on? Dociagnęłam karty krolowa buław, gwiazda - jak to odczytać? 8. Jeśli się nie odezwie to zlożyć mu zyczenia urodzinowe? Słońce Karta kojarzy mi się trochę z egoizmem, ale tez ma pozytywny wydzwięk - czyli powinnam i on się z tego ucieszy? Dociągnęłam karty diabel i król buław no i zgłupiałam, prosze o pomoc Cytuj
SowAna Napisano Luty 19, 2019 Napisano Luty 19, 2019 Położyłam jeszcze karty na inna osobę odnośnie kontaktu i przyszłosci - wszystkie w pozycji prostej 1.Odezwie się do końca kwietnia? 8 buław - czyli tak - może nawet wcześniej, ale na chwilę i nic konkretnego 2.Odezwie się do konca marca? chciałam wyciagąc jedną, ale wypdły mi dwie, więc dociągnęłam trzecią: królowa buław, księzyc, moc Nie wiem jak to interpretować, bo królowa buław przemawia na tak, ale ten księzyc...i moc...tez tak? - Królowa buław to penie Ty, dostałaś odpowiedź na to pytanie wyżej, więc Księżyc - po co pytasz, skoro już wiesz 3.Jaki będzie charakter tego kontaktu: król pucharów. - emocjonalnie opanowany Kiedyś spotykałam się z tą osobą czyli chciałby odnowić znajomość? ------------ Dociągnełam do tego pytania karty i mamy król pucharów/król mieczy/papiezyca nie wiem jak to rozumieć? - emocjonalnie opanowany, niezbyt otwarty na relację, dość wymagający 4.Jak mnie postrzega: walet mieczy, 5 buław, cesarzowa jako silną kobiete o którą będzie musiał rywalizować? - jako dość waleczną i pewną siebie osobę, która zna sobie cenę 5. Co zamierza zrobić względem mojej osoby? 5 mieczy i dociągnęłam 3 denary i królową buław - 5 mieczy to może być tak, że chce mnie sprytnie podejść, czymś zaskoczyć. - może chcieć zwyczajowo pożyczyć kasę, wychodzi od 5 mieczy, a to niezbyt szczera karta Można by powiedzieć, że jest to pozytywne działanie bo na końcu jest krolowa buław. Druga sprawa, 5 mieczy obawia się porażki, albo tego że w pewien sposób się przed wygłupi, dlatego ta krolowa buław radzi żeby okazać mu zainteresowanie jesli sie odezwie? - ciągle dopowiadasz coś, nie skupiając się na zadanym pytaniu, nie pytałaś co Ty masz robić, tylko Co on zamierza 6. Będę z nim uprawiała seks do kwietnia tego roku? 8mieczy/cesarzowa/as monet - tak? - ja tu nie widzę sexu, raczej niemożność porozumienia, tak trochę żartem - jeżeli Tobie (albo Ty jemu) za to zapłaci, to może i tak 7. Kto wyjdzie z inicjatywą - papież czyli on? Dociagnęłam karty krolowa buław, gwiazda - jak to odczytać? - Papież raczej nie wychodzi z inicjatywą, do niego się przychodzi, no i znów Królowa czyli Ty 8. Jeśli się nie odezwie to zlożyć mu zyczenia urodzinowe? Słońce - tak, to nie zaszkodzi Karta kojarzy mi się trochę z egoizmem, ale tez ma pozytywny wydzwięk - czyli powinnam i on się z tego ucieszy? Dociągnęłam karty diabel i król buław no i zgłupiałam, prosze o pomoc - no tu już bardziej o sexie mowa 1 1 Cytuj
serendipity Napisano Luty 19, 2019 Autor Napisano Luty 19, 2019 Nie nie nikt nikomu nie płaci hahahaha, ale faktycznie zamierza kupic mieszkanie i wiem, ze odklada na wklad wlasny i raz juz prosił o pozyczę, ale odmowiłam. Bardzo dziękuję, mam już jasność Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.