Pawel92 Napisano Maj 6, 2019 Napisano Maj 6, 2019 Cześć, potrzebuję pomocy w interpretacji kart. Niedawno robiłem rozkład na miłość, jasno wyszło że dziewczyna mnie kocha ale nie będzie tego okazywać. Dziewczyna chodzi do mojej klasy, obaj mamy po 20 lat. Dziś zadałem pytanie Co zrobić aby zdobyć dziewczynę (imię), korzystając z tego rozkładu oraz wyszły mi takie karty: 1.Co robić ? Paź Denarów, 2.Dlaczego powinienem to robić? Kapłan 3. Jaki wynik będzie jak to zrobię? 3 Kielichy 4.Czego NIE robić? 9 Buław 5 .Dlaczego nie powinienem tego robić? Śmierć 6.Co będzie jak zrobię to czego nie powinienem? Rycerz Buław Według moich interpretacji: 1. wnioskuję jedynie abym czytał jakieś poradniki o partnerstwie? Nauczyć się dobrze uwodzić dziewczynę? 2. Tą kartę bardzo ciężko mi zinterpretować, widzę tylko że moje poprzednie działania wzbudzą w niej mocne uczucie do mnie..? 3. Wyczytuję szczęśliwe zakończenie planów, szczęście w miłości czyli uda mi się nią zdobyć. 4. Nie powinienem tracić nadziei, nie mogę się poddać, osiąść na laurach. 5. Ponieważ utracę ją zawsze i wpadnę w mocna depresję.. 6. Możemy zostać tylko znajomymi, przyjaciółmi Z góry dziękuję za interpretację Cytuj
Ismena Napisano Maj 6, 2019 Napisano Maj 6, 2019 Moim zdaniem powinieneś być po prostu sobą. Nie kłamać, nie oszukiwać, nie grać kogoś kim nie jesteś, a po prostu zachowywać się normalnie, bez żadnych sztuczek, a tym bardziej poradnikowych rad, do których nie jesteś przekonany i które mogłyby spowodować sztuczność w Twoim zachowaniu. Od początku buduj tę relację na szczerości, autentyczności i uczciwości wobec siebie i tej dziewczyny. Bądź wyrwały, cierpliwy, miły i może jeśli wiesz, że dziewczyna z czymś sobie nie radzi, to delikatnie zasugeruj pomoc, żeby wiedziała, że zawsze może na Ciebie liczyć, jesteś obok. Ale wszystko na spokojnie, bez narzucania się i dążenia do związku na siłę. 1 1 Cytuj
SowAna Napisano Maj 6, 2019 Napisano Maj 6, 2019 1.Co robić ? Paź Denarów, - ten Paź jest najpowolniejszym i chyba najbardziej konkretnym młodym osobnikiem w tarocie, przynosi drobne prezenty, listy, wiadomości, nie narzuca się arogancko, raczej prawdomówny 2.Dlaczego powinienem to robić? Kapłan - coś wiesz i/lub czujesz, to czego nikt nie wie, nie jest to na poziomie ziemskim (a przynajmniej Kapłan tak sądzi, bo jest łącznikiem, nie wiadomo kto go do tego upoważnił, lecz On na pewno jest przekonany, że to jego powołanie). 3. Jaki wynik będzie jak to zrobię? 3 Kielichy - ogólna (wspólna) zabawa, mile spędzony czas, może trudno będzie złamać granice, więc będzie zalewana nieśmiałość 4.Czego NIE robić? 9 Buław - masz jakieś swoje granice, których bronisz, gdzieś wewnętrznie wyczuwając, że to i owo nie wypada, że to i owo jest zagrożeniem, zmęczony chyba tą obroną, czegoś, co na dany moment nie jest zagrożone 5 .Dlaczego nie powinienem tego robić? Śmierć 6.Co będzie jak zrobię to czego nie powinienem? Rycerz Buław 1 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.