Skocz do zawartości

Interpretacja czy kocha?

Polecane posty

Napisano

Cześć, potrzebuje pomocy w interpretacji kart. Zadałem pytanie Czy ona mnie kocha? 

1----2

3

1-Co ma w myślach KSIĘŻYC

2-co ma w sercu ŚWIAT

3- Odpowiedź na pytanie CESARZOWA

według mnie:

1.Wnioskuję że ukrywa swoje prawdziwe uczucia lub jest ich nie pewna.

2. Czuję do mnie jakieś piękne uczucie, mamy dobre relacje. Karty 1 i 2 są obok siebie a dla mnie księżyc i świat  dla siebie oddaleniem, czyli myśli inaczej niż czuje? 

3. Odpowiedź TAK

Obserwuję zachowanie dziewczyny, ale na pewno śmiało tego nie pokazuje.  Czasami widzę jakby zawstydzenie u niej w rozmowach ze mną  a w szczególności przy żartowaniu, ale nie jestem pewien.

Napisano
15 godzin temu, pytam32 napisał:

Cześć, potrzebuje pomocy w interpretacji kart. Zadałem pytanie Czy ona mnie kocha? 

1----2

3

2-co ma w sercu ŚWIAT

według mnie:

2. Czuję do mnie jakieś piękne uczucie, mamy dobre relacje. Karty 1 i 2 są obok siebie a dla mnie księżyc i świat  dla siebie oddaleniem, czyli myśli inaczej niż czuje? 

3. Odpowiedź TAK

Obserwuję zachowanie dziewczyny, ale na pewno śmiało tego nie pokazuje.  Czasami widzę jakby zawstydzenie u niej w rozmowach ze mną  a w szczególności przy żartowaniu, ale nie jestem pewien.

Co ma w myślach nie chce Śwoich uczuć okazać na zewnątrz -tobie . w sercu jest zadowolona z waszej relacji .Tak kocha 

• Dziękuję! 1
Napisano
Dnia 11.05.2019 o 21:03, pytam32 napisał:

1----2

3

2-co ma w sercu ŚWIAT

według mnie:

3. Odpowiedź TAK

Księżyc myśli,strach,obawy jakieś lęki postrzega świat inaczej druga sprawa jest karta iluzji kłamstwa,ukrycia może to Ty się łudzisz że ona  Ciebie kocha?Otwarte serce ma w tej karcie Świat nie tylko dla Ciebie być może chcialaby sie zakochac w kimś nie wykluczam Ciebie. Cesarzowa nie czuje tej karty miłości to jest plodnosc,plony itp.od tego jest ,As Pucharów fajne początkowe uczucie a tej karty tutaj nie ma.Być może chciałbyś wiedzieć w Cesarzowej swoją kobiete.

• Gratuluję! 1
  • Dziękuję! 1
  • 3 weeks later...
Napisano

1-Co ma w myślach KSIĘŻYC -  ja tutaj bym dodała, że być może żyje przeszłością, boi się wejść w nowy poważny związek przez swoje wcześniejsze doświadczenia

2-co ma w sercu ŚWIAT - ona na chwilę obecną zaczyna się otwierać na to  co do niej przychodzi. Potrzebuje czasu, i zapewnienia, że warto inwestować energię w Waszą znajomość. Cierpliwość i oddanie sprawi, że ona zacznie coraz to przychylniej patrzeć na ciebie

3- Odpowiedź na pytanie CESARZOWA - tak, ale nie kieruje się również rozumem ( cały czas to upewnienie, że jesteś odpowiednim dla niej człowiekiem)

• Dziękuję! 1

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...