Syrena Napisano Maj 26, 2019 Napisano Maj 26, 2019 Zapraszam do wzięcia udziału w nowym ćwiczeniu, na intuicję. Ćwiczenie polega na wklejeniu dowolnej karty, jednak musi mieć ona zakrytą nazwę. Zadaniem jest odgadnięcie jaka to karta - osoba, która odgadnie oczywiście otrzymuje puchar i możliwość kontynuowania ćwiczenia poprzez dodanie wybranej przez siebie karty. Zaczynam, moja karta: Jak myślicie co to za karta? 4 Cytuj
SowAna Napisano Maj 28, 2019 Napisano Maj 28, 2019 Królowa buław? ale do niej nie pasuje tyle ksiąg, dużo ognia (buławy), ale brak wysiłku, buławy i spokój...? może Pustelnik, lecz zbyt jasno na karcie i zbyt młoda postać, książki to wiedza i materia, lecz liczba tych ksiąg nie wskazuje nic, rude włosy też ogień... 1 Cytuj
Koniczyna Napisano Czerwiec 1, 2019 Napisano Czerwiec 1, 2019 Obstawiam 6 monet smok jest nauczycielem tutaj widzimy książki, piekna kobieta skupiona patrzy w oczyska chłonie wiedzie. Pomyślałam też o Paziku monet to też uczeń 1 Cytuj
Ismena Napisano Czerwiec 1, 2019 Napisano Czerwiec 1, 2019 To może teraz ja dodam: Jaka to karta? 1 1 Cytuj
Koniczyna Napisano Czerwiec 1, 2019 Napisano Czerwiec 1, 2019 1 godzinę temu, Syrena napisał: To ta karta W końcu jaka karta? Syrenka Cytuj
Koniczyna Napisano Czerwiec 1, 2019 Napisano Czerwiec 1, 2019 9 godzin temu, Koniczyna napisał: W końcu jaka karta? Syrenka C****wo nie zgadłam Cytuj
Koniczyna Napisano Czerwiec 1, 2019 Napisano Czerwiec 1, 2019 Dnia 26.05.2019 o 22:45, Syrena napisał: Zapraszam do wzięcia udziału w nowym ćwiczeniu, na intuicję. Ćwiczenie polega na wklejeniu dowolnej karty, jednak musi mieć ona zakrytą nazwę. Zadaniem jest odgadnięcie jaka to karta - osoba, która odgadnie oczywiście otrzymuje puchar i możliwość kontynuowania ćwiczenia poprzez dodanie wybranej przez siebie karty. Zaczynam, moja karta: Jak myślicie co to za karta? Syrena zawsze coś wymyśli 2 Cytuj
Mira Napisano Czerwiec 2, 2019 Napisano Czerwiec 2, 2019 11 godzin temu, Ismena napisał: To może teraz ja dodam: Jaka to karta? Może Królowa Pucharów. 1 Cytuj
Ismena Napisano Czerwiec 2, 2019 Napisano Czerwiec 2, 2019 4 godziny temu, Mira napisał: Może Królowa Pucharów. Nie, to nie ta karta Cytuj
Arthur Napisano Czerwiec 2, 2019 Napisano Czerwiec 2, 2019 17 godzin temu, Ismena napisał: To może teraz ja dodam: Jaka to karta? Wspaniała Papieżyca. <3 2 Cytuj
Arthur Napisano Czerwiec 2, 2019 Napisano Czerwiec 2, 2019 17 godzin temu, Syrena napisał: To ta karta Papież? Cytuj
Ismena Napisano Czerwiec 2, 2019 Napisano Czerwiec 2, 2019 2 godziny temu, Arthur napisał: Wspaniała Papieżyca. <3 Brawo Teraz Twoja kolej, na dodanie nowej karty Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.