Laluna Napisano Czerwiec 12, 2019 Napisano Czerwiec 12, 2019 Chciałabym prosić o interpretacje, zinterpretowałam to sama, ale nie wiem czy dobrze x.x Pytania które zadałam kartom i odpowiedzi: 1. Co on do mnie czuje?- król kielichów 2. Czego on ode mnie chce? - 6 kielichów 3. To co jest obecnie między nami- Arcykapłanka 4. To co jest obecnie między nami - Mag 5. Indywidualne odczucia jego do mnie- 10 buław 6. Indywidualne odczucia moje do niego- Głupiec 7. Nasza przyszłość - 8 kielichów Zinterpretowałam to tak: 1. Na na pewno coś do mnie czuje, ale trudno mu się otworzyć, dusi te uczucia w sobie, boi się je pokazać i ogółem boi się tych uczuć : próbuje je zwalczyć stłumić i odsunąć: tworzy mur. 2.On marzy o mnie 3. To wzajemne połączenie na poziomie dusz. Ale nie okazujemy sobie trochę otwarcie. Odczuwacie te emocje, ale chowacie je w sobie 4. Jesteście sobą zafascynowani, zauroczenie sobą, romans , ale taki który do poważnego współistnienia się nie nadaje 5. Jego odczucia co do mnie to ciężar , zmęczenie : zmęczenie tą relacją, mną 6. Ja jestem przepełniona entuzjazmem 7. Jako przyszłość pokazuje że się rozstaniemy , ale to bardziej ze zmęczenia sobą Nie rozumiem dlaczego w punkcie 1 jest że coś czuje a później w punkcie 5 że jest zmęczony mną o.O Cytuj
SowAna Napisano Czerwiec 14, 2019 Napisano Czerwiec 14, 2019 1. Co on do mnie czuje?- król kielichów - pozytywne nastawienie 2. Czego on ode mnie chce? - 6 kielichów - czystości uczuć 3. To co jest obecnie między nami- Arcykapłanka - druga kobieta 4. To co jest obecnie między nami - Mag - nie rozumiem po co zadałaś drugi raz to samo pytanie? 5. Indywidualne odczucia jego do mnie- 10 buław - zbyt wiele bierze na siebie 6. Indywidualne odczucia moje do niego- Głupiec - liczysz na nową relację, nie zdajesz sobie sprawy z sytuacji 7. Nasza przyszłość - 8 kielichów - nie widać PS. umieściłaś raczej nie swoją interpretację ... chyba że wyraz "jesteście" jest kopiuj wklej.... trzeba próbować samej Cytuj
Laluna Napisano Czerwiec 14, 2019 Autor Napisano Czerwiec 14, 2019 Umieściłam moją, tylko pisałam w osobie "wy" a na tym forum zmieniłam na "my" 😂 Więc się pomieszało, ale interpretacja jest CAŁKOWICIE moja. W internecie takiej nie znajdziesz bo jest powtarzam, całkowicie moja 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.